Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 773
  • 797
  •   1
Отговори
# 510
Ммм, Поли, разкошна торта. Честит рожден ден, бъди здрава, много щастлива и пожелавам мечтата ти за бебче да се сбъдне в най-скоро време!

Акаша, май нашите девойки в една година са раждани?

# 511
Да, за Джони Деп става въпрос. Аз май съм срещала жени, които не го харесват, обаче. Разбираемо ми е, даже ми се струва, че би трябвало по-масово да не се харесва.
Е, не се и съмнявам, че има такива. Но за мое учудване се е оказвало, че с приятелки с доста различен вкус, той ни е общ любимец. Може и да не е типичен красавец, но има страхотно излъчване, не знам как да го опиша...но явно го прави силно привлекателен за доста жени.
Джой, съвсем ли няма да имаш достъп до компютър в България, само колкото да хвърлиш едно око тук в сряда?
Честит рожден ден, Поли! Желая ти много здраве, щастие, късмет и сбъднати желания. Весело празнуване!  bouquet

# 512
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Честито, Поли Simple Smile. Бъди щастлива и много обичана!

# 513
  • София
Поли, честит рожден ден!   bouquet
Бъди здрава и щастлива! Нека най-голямата
ти мечта се сбъдне много скоро!

Джой, добре дошла в България!  Hug

# 514
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мерси, Софи Hug. Селен, ще надникна със сигурност да ви се порадвам, но надали ще гласувам, дните преди моренцето ще са непрекъснато тичане по задачи...

# 515
Поли, честит рожден ден! Бъди много здрава и обичана!   Heart Eyes bouquet  bouquet

# 516
  • Варна
Поли, честит празник!   bouquet
Бъди здрава и късметлийка!  Hug

# 517
  • В Космоса
Поли, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива!  bouquet

Машонка, 2011 г. е моята.

# 518
Поли, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива!  bouquet

Машонка, 2011 г. е моята.
А, значи не са - моята е 2010. След 10 дена е рожденичка.  Sunglasses

# 519
Честит рожден ден,слънчева Поли!  bouquet Желая ти  много щастие и сбъднати мечти! Hug

# 520
  • КиТ
Честит Рожден Ден Поли   bouquet  bouquet  bouquet Желая ти това което желаеш,в най-скоро време да ти се сбъдне  Hug Hug Hug

Плами, с кой плувец си решила да ни изненадаш?  Heart Eyes Heart Eyes

Що па плувец да е  newsm78 Тъй,че е воден,няма нищо общо  Naughty Joy Joy Joy

Джой, Плами, вижте на какво попаднах  Mr. Green :
Скрит текст:

Ох мале,ма аз бих се хванала към Фелпс,човечето не е правилно позиционирано  Mr. Green

# 521
Благодаря, момичета  Hug
Аз изобщо не разбрах кой какво ще слага, но нищо, важното е мъже да има. Laughing

Аз също изобщо не разбирам кой кого ще слага-ще почакаме, пък ще плакнем око...

Аз си имам няколко комбинации за играта /едната беше конска, но пред Малвинската пасти да яде /, не съм решила още дали да е с някоя от тях или с Джери...пък така ми е хубавко с него

лека
Моля те,участвай с Джери!  Praynig Няма да мога да участвам,не знам дали ще успея и да гласувам ,но ако си с него от мен имаш 5 точки ! Ако можех да участвам(още не знам със сигурност) щях да съм с него . Heart Eyes

# 522
  • Бургас
Поли, честит рожден ден ! Пожелавам ти да си много здрава, щастлива и обичана ! И все толкова слънчева ! Весел празник !  Hug Hug Hug

Машонка, моята девойка е 2010, Януари. Wink

# 523
Слънчева и лъчезарна, Поли, желая ти да си много щастлива, много здрава, все така позитивна(поне както си във форума) и много обичана!

Джони Деп е един от многото ми Simple Smile Е, не само на мен, де. Нищо, че е колкото баща ми сигурно.

# 524
  • Sofia
Поли честит празник и от мен, щастие и сбъднати мечти ти пожелавам.

И аз съм преоблечена и готова - любим, велик, неостаряващ!!!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт