Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 578
  • 797
  •   1
Отговори
# 735
  • КиТ
Не бих се очудила в скоро време някоя да се похвали, че е бременна.

На там вървят нещата  Crazy Blush luvbed luvbed luvbed luvbed

# 736
  • Once there was a Hushpuppy...
Галеее -  Hug аз вчера писах как се казва, Мурат Йълдъръм Peace
Ето го моето момче, да го разходя пак Heart Eyes
Скрит текст:
Абе, Машонче  Hug не знам с какъв беше вчера, ама този с който си сега ме провокира да тичам към тоалетната/да не те разсърдя само Hug/
Хахахах, ще повръщаш ли?  hahaha Е, нищо, разслаби се.

Да, да ще имам нужда, но ти помисли за вчерашния ти...не че помня кой беше, но не ми предизвикваше дискомфорт Sick

Малвина, ти с тези ли ще участваш картинки, от вчера се каня да те питам Peace
Иначе, е вярно не можем да се спрем.....едвам се вреждаме да публикуваме Joy Joy Joy Мъжете са виновни, ние не! Crossing Arms

# 737
  • В Космоса

Ето го и другия, разколебахте ме с кой от двамата да участвам Crazy сега ще ми трябва време да помисля.

Еееерик, Еееерик, Еееерик! Laughing

# 738
  • КиТ
Мъжете са виновни, ние не! Crossing Arms

Да бе  Crossing Arms

това като го видя и винаго ги мисля за не плувци  Blush Whistling Whistling Whistling

# 739
  • I want it all and I want it now.
Да си покажа и аз др. красавец.  Heart Eyes
Скрит текст:
Малвина,сложи някой русоляв, зеленоок  Laughing

# 740
  • В Космоса
Syn, този от LOST много ме кефи, но не заради външността си толкова, колкото заради образа му в сериала - пичага един такъв, майтапчия. Laughing

# 741
Радолинче твоя турски хубавец е Мурат Йълдъръм...сори пропуснала съм че си споменала името Hug. А Geraldine е с Енгин Акюрек.

А аз да покажа Мариян Кюрпанов ... Heart Eyes

http://prikachi.com/images/560/5110560m.jpg
http://prikachi.com/images/562/5110562y.jpg

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 17:44 от ˘Galeto˘

# 742
Да, това ми е комбинацията за играта.  Peace
Иначе обожавам Юън Макрегър и Шон Бийн, но за играта не ми се участваше с популярно лице.
Селен, къде е физкултурникът?  newsm45 newsm45 newsm45 Бях ти отредила челната позиция с него.  Crossing Arms

# 743
  • I want it all and I want it now.
Syn, този от LOST много ме кефи, но не заради външността си толкова, колкото заради образа му в сериала - пичага един такъв, майтапчия. Laughing
Е точно от там си го харесах  Laughing Любим сериал.  Heart Eyes

# 744
Така!!! Първо, Плами, какви са тези поделби? Един да съм си докопала първа и пак се почва с конкуренцията? Но понеже не съм като тези от КиТ давам ви го понякога, но внимателно, че да остане и за мен. И понеже не може дУша за дУша искам някой в замяна за малко Simple Smile И освен това ти не би ми го дала. Тъй че внимавай другия път, ако стане чудо и харесаме един и същ. Mr. Green

Иначе харесвам типичните сладникави и комерсиални красавци. Туй е положението. Не обичам косми. Тва да тръгнеш да интимничиш и да ти се завират между зъбите? Не, мерси. Naughty Joy hahaha  

Моя мъж е много красив. За тва съм го взела. Ако знаех къв чвор... Joy Добре, че е красив поне! Хаха, добър си ми е. Шегувам се, ама сме баш "два остри камъка брашно не мелят". Обезкосмен е поне навсякъде и малко нисък за моя вкус, ама поне с красиво лице и тяло. Аз ги харесвам към 180 см нагоре, а той 175. Миньон.

# 745
Забравих да кажа, че от турците аз си го харесвам Къванч. Екстра си е за мен. Харесва ми много и този турчин:

Скрит текст:

Ради, тоя твоя го знам, но не съм го гледала никъде. Иначе съм го срещала по ТВ и насасм, натам.

# 746
Плами, това е защото не са плувци Mr. Green точно на другите "плувци" приличат.
Оо, Син, Джош... Heart Eyes
Акаша, ами то всъщност Ерик повече ми харесва, ама все пак се чудя. Малвина, не тъгувай, може и да го сменя за играта. Grinning
Силве, не се оплаквай, моя както е 183 см на 63 кг аз до него винаги изглеждам все едно имам нужда от отслабване, а всъщност съм си добре. Crossing Arms Яде 3 пъти колкото мен, а нищо не му се лепи, не го е срам.

# 747
  • КиТ
Селен квото и да сложи й давам 20 точки  Blush smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Така!!! Първо, Плами, какви са тези поделби? Един да съм си докопала първа и пак се почва с конкуренцията? Но понеже не съм като тези от КиТ давам ви го понякога, но внимателно, че да остане и за мен. И понеже не може дУша за дУша искам някой в замяна за малко Simple Smile И освен това ти не би ми го дала. Тъй че внимавай другия път, ако стане чудо и харесаме един и същ. Mr. Green

Силве ще бъда много внимателна  Crazy Flutter Flutter Flutter И за напред ще внимавам,кой знае кога ще харесаме пак един и същ  Crazy Joy Joy Joy

# 748
  • Once there was a Hushpuppy...
Охх, не знам дали някоя ще забременеее, но аз вече взех да се припотявам от описанието на собствени мъже. То, ще се окаже, че те са силна конкуренция на моделите и ще се наложи да си ги показваме hahaha
До сега прочетох само - "моя е еди си колко красив в см. и обиколки и цветове" Laughing
Чакам първата, която ще се престраши да си покаже мъжа.. Mr. Green

А, кой беше Шон Биин?

Селен не се притеснявай Hug, всички/или почти всички/ мъже, като са млади ярета са слабички и нищо не им се лепи Peace Като се оженят и почват да понедебеляват...като се сетя на нашата сватба мъжа ми беше както казваш ти твоя - 64кг. и 185висок, сега вече е друга работа.....78/185 Laughing А, пък за мен не ми се мисли - жених се 46кг., като си погледна снимките и изпитвам ужассссс!

Гале Peace

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 17:52 от RadoLin4eto_Mac!

# 749
Охх, не знам дали някоя ще забременеее, но аз вече взех да се припотявам от описанието на собствени мъже. То, ще се окаже, че те са силна конкуренция на моделите и ще се наложи да си ги показваме hahaha
До сега прочетох само - "моя е еди си колко красив в см. и обиколки и цветове" Laughing
Чакам първата, която ще се престраши да си покаже мъжа.. Mr. Green
   Joy
Селен върни си предишния мъж...беше ми в челната петица. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт