Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 573
  • 797
  •   1
Отговори
# 750
Ради,

Скрит текст:

# 751
  • КиТ
Или човека,който доживява много рядко до финала на филма  Crazy Joy Joy Joy

Темааааааааааа????

# 752
  • Once there was a Hushpuppy...
Ааа, Малвина, странно не го знам newsm78 Но какво ли се учудвам, аз доста поизостанах от киното напоследък и не знам нищо ново, а пък този не помня да съм гледала някъде newsm78 Определено изглежда по начина, които си описала че харесваш за мъж Peace
Мацки, май много се уляхме.....да не се карат на Поли, че сме преминали 50стр.
А, тя може и да има работа сега точно, за това аз спирам да пиша, че да не трупаме повече страници Wink Като пусне новата тема ще пиша, до скоро мъжемелачки Crazy

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 18:03 от RadoLin4eto_Mac!

# 753
Добре де, връщам го Grinning Като знам колко труд хвърлих да трия надписи и да режа, заслужава да го оставя за играта.
Ради, ама той за 5 години си е все същия, вече е на 27, до 35 ли да го чакам Crossing Arms А и като гледам баща му, надали ще качи особено...явно им е ген. Бих го показал, но мрази да се снима и една свястна снимка не мога да намеря.
Спирам и аз, че доста прекарих със спама Grinning
Акаша, а дано, ама надали, както се казва в един виц. Участвам заради забавата, не толкова за победата.

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 18:07 от Sellene

# 754
  • В Космоса
ЕЕее, Селен... А дано спечелиш поне като го връщаш този, че ще ме яд иначе. Laughing

# 755
Патенца Heart Eyes, хубавия мъж е този, който можеш да видиш с душата, не с очите....инак всички са хубави...за еднократна доза.... Wink ... Ползваш, хвърляш...и живота си тече... Wink

# 756
Шон Бийн и аз много го харесвам. Като бях малка доста точих лиги по него. Ето го и в по-приятен за мен вид от по-младите му години.

Охх, не знам дали някоя ще забременеее, но аз вече взех да се припотявам от описанието на собствени мъже. То, ще се окаже, че те са силна конкуренция на моделите и ще се наложи да си ги показваме hahaha
До сега прочетох само - "моя е еди си колко красив в см. и обиколки и цветове" Laughing
Чакам първата, която ще се престраши да си покаже мъжа.. Mr. Green

А, кой беше Шон Биин?

Селен не се притеснявай Hug, всички/или почти всички/ мъже, като са млади ярета са слабички и нищо не им се лепи Peace Като се оженят и почват да понедебеляват...като се сетя на нашата сватба мъжа ми беше както казваш ти твоя - 64кг. и 185висок, сега вече е друга работа.....78/185 Laughing А, пък за мен не ми се мисли - жених се 46кг., като си погледна снимките и изпитвам ужассссс!

Хахаха, Ради, точно това и аз това си помислих, то като мъжете на форумката други няма - от красавец и по-нагоре.

А и моя мъж като се оженихме и като забременях почна да тлъстее заедно с мен. Сега и двамата сме що годе прилични, че по едно време.... Animal Pig. Надявам се да се задържим така известно време.

Вие сега хубаво ме подкокоросахте с Колинчо  newsm78. Толкова ли ви харесва? Аз днес гледах един филм с него " Ондина" (май така се превежда), ми гледах, чудих се, уж ме кефи, ама много мърляв изглеждаше. Все едно не се беше къпал със седмици, а уж рибар играеше.

# 757
  • В Космоса
Не ме кефи Колин, ама бих го предпочела пред сегашния ти, Машонче.

# 758
Ооооххх.....аватар....влюбих са....а момченцето се ожени, ама съм карък... Laughing Laughing Laughing Outta Joint ooooh! Laughing Laughing Laughing

# 759
  • вятър в маслините, вятър над хребета
От Колин Фарел изпитвам погнуса на чисто физиологично ниво.

Шон Бийн е мъж с неувяхващ сексапил Heart Eyes

Хайде да идва гласуването, любопитно ми стана кой ще е любимецът Wink. Аз шанс за победа нямам, но стискам палци за една от вас Simple Smile

# 760
Ще се опитам да пусна новата тема по-късно тази вечер  Peace

# 761
  • Бургас
Дами, представям ви Г-н Трапчинка !  bowuu

Не можах с тоз загадъчния Ксаби да изтрая, ей този сегашния ми е един от най-любимите и реших да съм с него.Машонкаа, официално може да ме вписваш, няма да се променям повече.  Heart Eyes

Аз си падам по тъмните - тъмна коса и очи.  Flutter

# 762
Ох, Съни, бре, и ти ми беше в класацията. Ама много сте лоши значи. Crossing Arms

# 763
И аз да се покажа, като за последно за играта  Heart Eyes

# 764
  • Бургас
Ох, Съни, бре, и ти ми беше в класацията. Ама много сте лоши значи. Crossing Arms
Hug Че и тоз трапчинестия Еди не е зле.

Общи условия

Активация на акаунт