Бебешката количка - цяла наука за второ висше №18

• 50 429
  • 779
  •   1
Отговори
# 660
Един въпрос към ползващите Nuna( oт по-стария модел) , когато заспи детето крачетата му надолу ли висят  newsm78
Имам Peg Perego Pliko, като заспи детето краката са на една линия с тялото- при Nuna май не е така?

"Висят", да, но са подпрени и не мисля, че е проблем за детето. Rolling Eyes Защото съм виждала много колички, чиито летни кошове са къси вече за детето и крачетата му висят от коленцата надолу например (във въздуха, без да са подпрени никъде) и това ми се струва неудобно вече. Дано ме разбра какво имам предвид. ooooh!
А как рабрахте, че на новата Нуна ѝ се регулира поставката за крачета? newsm78 Дайте снимка плс.
Това е нов модел, Deluxe, който още не е излязъл. Очаква се да излезе пролетта. Досегашната модификация си остава актуална заедно с Делукс-а, която ще е и по-скъпа. В  страницата на Нуна България има снимка на количката с повдигната поставка

# 661
Здравейте момичета,

От 3 дена обикалям магаазините за колички и съшсем се обърках.
   Тъй като живея в Драгалевци и улиците са доста стръмни се чудя коя количка ще е подходчща за тези терени. Чудя се дали на 3 или 4 колела е по стабилно и толкова ли е важно да има ръчна спирачка на дръвката. Мовеби тази спирачка много ще помага при спусканията. Как мислите?
Спряла съм се като цяло на
- Jane Slalom Reverse - триколка, коша се обръща и в двете посоки, има ръчна спирачка, помпащи големи гуми, пълно лчгане на летнич кош, провертив плат, много е широка.... Предлагат ми я 3 в 1 с бебешки кош transporter, (който е най-широкия и удобен кош на Jane) и столче Strata. Тези колички се предлагат и с кош за новородено и столчш за кола в едно (Matrix), но коша е много тесен и къс, затова го отхвърлих.
- Бебе конфорт - Хай тек - също има тези функции като Jane но са по-тънки рамките на шасито, чудя се дали ще е стабилна...
- X-lander- Xmove - изглежда ми много стабилна с тези дебели рамки на шасито. Тази е на 4 колела и няма ръчна спирачка, много ми харесва, но се чудя дали ще е подходяща за стръмни улици...

Вие коя от трите бихте избрали имайки предвид, че ще спускам и изкачвам стъмни улици?

# 662
Здрашейте момичета,

От три дена обикалчм за колички и наистина имам нужда от помощ.
Тъй като улиците са ми стръмни и ще има спускане и изкачване се чуя дали е по-добре с 3 клела и ръчна спирачка или мога да си взема на 4 колла без ръчна спирачка - дали ще е удобно? Много ме тормози този въпрос.
От триколките съм си харесала:
- JAANE Slalum Pro reverse 3 in 1 - с, помпащи големи гуми е, ръчна спирачка, летния кош се обръща и към майката, доста е широка и т.н. Предлагат ми я с кош за новородено transporter и столче за кола Strata. Има я и с кош и столче събрани в 1 (matrix), но този кош е доста къс и тесен според мен...
- Bebe Confort, High Trek - има същите функции, като Jane, но рамките на шасито са по тънки и се чудч дали ще са стабилни....
От четриколките много харесах:
- X-lander Xmove - няма ръчна спирачка, иначе изглежда много красива и стабилна. Чудя се такава количка дали е подходчща за спускания или ще ме дърпа надолу? Нчкой има ли представа?

Благодаря ви за съдействието мами Simple Smile

# 663
Не съм имала количка с ръчна спирачка, но не ми е и трябвала, според мен ако е по-лека няма проблем.

# 664
На нашата количка имаше ръчна спирачка, беше ми много удобна наистина, когато се спускахме по стръмна улица, а в нашия квартал са доста такива. Определено е много по-лесно. Пробвала съм да не я използвам и си беше неудобно, защото те тегли надолу, а аз си бях бая жена по това време.  Whistling Но ако няма да минаваш ежедневно по такива улички, не мисля че е от първа необходимост.  Peace

# 665
Здравейте!
Отново имам въпрос към ползващите Nuna, днес пристигна моята от продавалника и има нужда малко от изпиране на тапицерията.
С какво почиствате вашата, в пералня мисля че не става- с гъба и препарат ако опитам дали няма да остане на петна?

# 666
В пералнята я пускам, има едни твърди части на гърба и долу, които се вадят, само че залепи лепеките първо, за да не закачат някоя друга част.

# 667
  • на североизток
Аз вчера изпрах нашия сенник(Куини Сенз), който не мога да пусна в пералнята за съжаление и който имаше едно мазно петно, със обезмаслител на Меглио и после под душа с вода. Изчезна без следа и без да остават петна. Препоръчвам Peace

# 668
Някой знае ли къде мoга да видя новата Lana на  Bebeconfort?

# 669
Здравейте мацки,
моля ви за малко инфо, ако някой има отзиви за тази количка:

http://www.bambinodirect.co.uk/Kiddu_Omari_Lie_Flat_Folding_Push … 40052/version.asp

Февруари чакаме бебето, живот и здраве. Допадна ми, гледам, че е от 0+ месеца, виждам, че няма покривало за крачетата, но да кажем, че купя допълнително чувал/покривало... Хубави ли са тези колички, не можах да намеря много-много информация в нета... Благодаря ви!   bouquet

# 670
Здрашейте момичета,

От три дена обикалчм за колички и наистина имам нужда от помощ.
Тъй като улиците са ми стръмни и ще има спускане и изкачване се чуя дали е по-добре с 3 клела и ръчна спирачка или мога да си взема на 4 колла без ръчна спирачка - дали ще е удобно? Много ме тормози този въпрос.
От триколките съм си харесала:
- JAANE Slalum Pro reverse 3 in 1 - с, помпащи големи гуми е, ръчна спирачка, летния кош се обръща и към майката, доста е широка и т.н. Предлагат ми я с кош за новородено transporter и столче за кола Strata. Има я и с кош и столче събрани в 1 (matrix), но този кош е доста къс и тесен според мен...
- Bebe Confort, High Trek - има същите функции, като Jane, но рамките на шасито са по тънки и се чудч дали ще са стабилни....
От четриколките много харесах:
- X-lander Xmove - няма ръчна спирачка, иначе изглежда много красива и стабилна. Чудя се такава количка дали е подходчща за спускания или ще ме дърпа надолу? Нчкой има ли представа?

Благодаря ви за съдействието мами Simple Smile

Аз съм с x-move x-lander от известно време. Мога да кажа че нямам никакви проблеми. Също живея на стръмно. Но количката е много устоичива и се контролира много лесно. Слиза и дори по отвесни наклони но там правилото е да си в обратна позиция. А от 2-3 познати които си купиха jane разбрах че спирачката им е едно от най слабите места и се чупят на 90 % там. Така че незнам колко е смисъла да я имаш когато ще ти създава главоболия.

# 671
Може ли да ми дадете мнение за  Mamas & Papas
http://www.mamasandpapas.com/range/travel-systems/5866/
Ако някоя от вас има количка на марката, ще се радвам за коментари. )

# 672
Може ли да ми дадете мнение за  Mamas & Papas

тази ми е любимата  Crazy само че си купих  Скате и съм много доволна.   Ако се спреш на този избор , потърси в Ибей, там ще я намериш с много повече екстри.  Peace

# 673
Може ли да ми дадете мнение за  Mamas & Papas

Сола-та е моят фаворит! Лека, много маневрена, напълно легнало, голям багажник, цяла дръжка, компактно сгъване, добра изработка, качествени материали, хубава визия, аксесоари в допълнение към нея.... и не на последно място и много добра цена!

# 674
monda, благодаря ти, и на мен ми харесва този модел. )
Само се чудя, дали пълното легнало ще ми свърши работа и няма да ми трябва кош за новородено. С предишното дете не съм ползвала такъв, използвах си пълното легнало на количката. А след няколко месеца в студовете вече беше в порт бебето.

Общи условия

Активация на акаунт