Тийнейджърите и домашните задължения:)

• 39 735
  • 876
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Така или иначе тийнката няма да къпе повече, защото тя е за учебната година при баба си в Бг, а мама е в Гц с гаджето и неговото дете.

# 766
# 767
Така или иначе тийнката няма да къпе повече, защото тя е за учебната година при баба си в Бг, а мама е в Гц с гаджето и неговото дете.
Идилия!!! Simple Smile

# 768
  • Пловдив
Божееее, чак сега зацепих коя беше тази потребителка

# 769
Виждам, че всички вие много по-добре от мен познавате и мен и дъщеря ми и "гаджето" ми и дъщеря му.
МНОГО ГРЕШИТЕ! Останете си със здраве.

# 770
  • София
е, какво да грешим, като ти сама си го писала! Може мъжът, с когото живеете да не ти е гадже, ама не прочетох и да сте женени. Както и да е, това е подробност! Ти сама пишеш в темата за осемнайсто училище, че детето ти е  тук с баба си от миналата година, това да не би някой да го е измислил вместо теб!

# 771
И дъщерята много добре е описвана.  Laughing

# 772
  • Там, където ме обичат

Брр, направо ми стана неприятно, лично мнение.  Peace
Но на тиинейджърката не и е неприятно!
Питането ми беше на теб приятно ли ти е твойто дете да къпе детето на бившия. Не мога да си го представя. Явно не съм толкова модерна.

# 773

Питането ми беше на теб приятно ли ти е твойто дете да къпе детето на бившия. Не мога да си го представя. Явно не съм толкова модерна.
А защо не, деца са, забавляват се... какво толкова лошо има в това????????

# 774

Няма лошо в това децата да се забавляват, но едва ли за твоето дете е така. По скоро ти и твоите бивши, настоящи и бъдещи гаджета сте маргинали. От тук на сетне дъщеря ти сте я възприели за семейна слугиня, лошото , е че ти като майка не си на нейна страна.

# 775

Няма лошо в това децата да се забавляват, но едва ли за твоето дете е така. По скоро ти и твоите бивши, настоящи и бъдещи гаджета сте маргинали. От тук на сетне дъщеря ти сте я възприели за семейна слугиня, лошото , е че ти като майка не си на нейна страна.
Вие се самозабравихрте вече... Вие ли познавате по-добре моето дете от мен самата??? Никога не съм я изпращала в банята АЗ, нито МОИТЕ БИВШИ„ НАСТОЯЩИ ИЛИ БЪДЕЩИ ГАДЖЕТА!!! Винаги дъщеря ми ме е питала, дали може тя да изкъпе малката и аз съм разрешавала, защото знам, че се забавляват заедно.
И за готвенето никой никога не я е молил! Горда от факта, че може да готви е пожелавала да ни демонстрира. И много пъти това ми е проваляло плановете, изхвърляла съм изчистени и нарязани продукти за да оставя малката да се изяви по нейно собствено желание.
И пак питам, какво лошо има в това? Ако вашите деца ви помолят да направят всичко това което моята дъщеря прави ще им забраните ли?
Не разбирам негативизма ви. Това, че вашите деца не проявяват интерес към нищо свързано с дома не означава, че всички деца са такива. Някои го правят и по желание и със желание. А по отношение на детето на "гаджето ми" го прави с ОГРОМНО желание!!!

# 776

А по отношение на детето на "гаджето ми" го прави с ОГРОМНО желание!!!

Просто някои нямаме "гаджета" и затова не разбираме ОГРОМНОТО желание.

# 777
  • София
Сори, ама какво няма да го прави, като на практика ти, гаджето ти и неговото дете имате общ живот, семейство, а родното ти дете живее на няколкостотин километра с баба си, дори граница ви дели! Нищо чудно детето да се опитва да се впише, да се хареса на гаджето ти, на неговото дете, че и на теб, белким стане част от новото ти семейство! За теб явно нещата са ок, но аз сън не бих спала, ако детето ми не живее с мен, а аз гледам детето на чуждия мъж!

# 778
  • Там, където ме обичат
Сори, ама какво няма да го прави, като на практика ти, гаджето ти и неговото дете имате общ живот, семейство, а родното ти дете живее на няколкостотин километра с баба си, дори граница ви дели! Нищо чудно детето да се опитва да се впише, да се хареса на гаджето ти, на неговото дете, че и на теб, белким стане част от новото ти семейство! За теб явно нещата са ок, но аз сън не бих спала, ако детето ми не живее с мен, а аз гледам детето на чуждия мъж!
Не ми се искаше да го кажа това, макар че и аз така мисля.
Илюжън, ние не упрекваме детето ти.  Wink

# 779
Не ми се искаше да го кажа това, макар че и аз така мисля.
Илюжън, ние не упрекваме детето ти.  Wink
Аз просто нямам какво да кажа, отвратително.

Общи условия

Активация на акаунт