CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №23

• 35 566
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Обадиха ми се от ПИБ, утре ме викат на допълнителен тест. Преминала съм успешно първото интервю. Някой има ли представа за какви тестове става дума?
Браво, Анч! Стискам палци за утрешния тест!

# 526
# 527
# 528
  • България-Швейцария
Ами мен например на какъвто и ексел на какъвто и да е комп да ме хвърлиш, ще се оправя  Laughing
И аз ще се оправя, но ще се изнервя, до такава степен съм отвикнала да ползвам падащите менюта.
Сигурно затова и толкова ме дразни новият офис, в моята работа са по-удобни комбинациите от клавиши и командните редове.

Хора, не се карайте, нали уж целта е да сме си полезни Hug

# 529
Абе аз му свикнах на Ексела, макар в началото много да му се дразнех. Обаче сега има един формат, който се размества в по-старите версии, и имам един клиент, за който сейвам само в стария формат. Играчка си е, ако всички ползват различни функционалности.

Ето за конвертирането, дори в 2007-ма, не знам каква толкова глупост и невярност съм написала....

http://office.microsoft.com/en-us/word-help/save-as-pdf-HA010064992.aspx

XPS файлове също получавам, не съм имала проблеми и със старата версия, но не ги препоръчвам.

# 530
Браво, Анч!  newsm10 Успех утре!
А колкото до моите интервюта... УЖАС... Последната фирма, в която бях, пак ме разпарчетосаха за детето. не знам на какъв език да им обясня, че той и сега ходи на ясла и ако нещо се наложи има кой да го гледа. Но не! Финансовият им директор на дълго и на широко ми обясни, че неговите деца боледували до 1 клас абсолютно всяка седмица и затова жена му не работила последните 8 години. Така щяло да стане и с мен :@ затова не могат да рискуват с мен.  #2gunfire
Вече 2 месеца постоянно ходене на интервюта... писна ми...

# 531
  • Бургас
Браво, Анч!  newsm10 Успех утре!
А колкото до моите интервюта... УЖАС... Последната фирма, в която бях, пак ме разпарчетосаха за детето. не знам на какъв език да им обясня, че той и сега ходи на ясла и ако нещо се наложи има кой да го гледа. Но не! Финансовият им директор на дълго и на широко ми обясни, че неговите деца боледували до 1 клас абсолютно всяка седмица и затова жена му не работила последните 8 години. Така щяло да стане и с мен :@ затова не могат да рискуват с мен.  #2gunfire
Вече 2 месеца постоянно ходене на интервюта... писна ми...

Ами казвай, че нямаш деца. Ама тогава сигурно пак ще те отхвърлят, защото  си потенциална бъдеща майка.

# 532
Пак аз Simple Smile
Мога ли да се намърдам между томахавките и най-нахално да помоля да дадете едно рамо за написването на мотивационно писмо, че хич ме няма там.

# 533
  • София,у дома.
Здравейте!Вече съм официално при Вас!Моят тр. дог.  е прекратен по член 71,ал1 от КТ.Някой може ли да ми даде малко повече инфо.Прочетох написаното в интернет ,но все пак.Имам право на обезщетения от бюрото по труда ,нали, взависимост от трудовия ми стаж и т. н.

# 534
Цитат
Публикувана от: mina72 
Вмъкни Цитат
Здравейте!Вече съм официално при Вас!Моят тр. дог.  е прекратен по член 71,ал1 от КТ.Някой може ли да ми даде малко повече инфо.Прочетох написаното в интернет ,но все пак.Имам право на обезщетения от бюрото по труда ,нали, взависимост от трудовия ми стаж и т. н. 
Да, имаш право.

# 535

_elis_, мотивационното писмо е важно да не е клиширано. Хубаво е да познаваш компанията и позицията в детайли. Най-важното е да знаеш какво търсят и как ти можеш да им помогнеш. Формата е лесен--пишеш къде си видяла обявата, защо си решила да кандидатстваш и какво можеш да им предложиш.

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 17:25 от Tatti

# 536
  • София,у дома.
Не се карайте!Ще ми отгооврите ли моля Ви,много ми  е трудно да  свикна.До днес рабоих  с огромни суми пари и отговорности,и сега нищо.Ще полудея направо.Имам три деца и смятайте какво ми е.

# 537
Мина, отговорих ти на лични.

# 538
  • София,у дома.
Момичета,можете ли да ми отговорите на следното:съкратена съм по чле 71,алинея 1 от КТ.Колко време и каква сума ще получавам? Имам много голям трудов стаж и то на едно място.
Получавам различна информация и моля за уточнение.Благодаря Ви!

# 539
Момичета,можете ли да ми отговорите на следното:съкратена съм по чле 71,алинея 1 от КТ.Колко време и каква сума ще получавам?
Получавам различна информация и моля за уточнение.Благодаря Ви!

Това могат да ти кажат от НОИ, спрямо стажа, който имаш и заплащането, което си получавала. Така че, попитай там, или има и калкулатори в нета, не знам доколко са точни обаче.

Общи условия

Активация на акаунт