CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №23

• 35 585
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Не знам, ако те изпитва човек който също работи много с Ексел би трябвало да го има предвид или ти самата можеш да кажеш, че с лични настройки можеш да работиш по-бързо и по-удобно.  Thinking
Аз бих им влезнала в положение, разбира се има 1001 обяснения, обаче тези се взимат за голяма работа и се държат все едно няма да си им работник, а раб.  Laughing

# 511
Ако имате инсталирана коя да е версия дори и free на Acrobat reader той си добавя инструменти в Word за pdf формат. Но сам по себе си Word не записва в този формат до версия 2007 вкл.

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 14:48 от Анонимен

# 512
 Мистерията с MS Word и .pdf формата е решена, жалко че не се сетих по-рано.
 Сега се чудя по тая линия на мислене, дали всички потенциални работодатели си имат Acrobat reader като ще им пращам Св-та в .pdf  ?

# 513
Аз ползвам МС Офис 2007 (не чак последена версия ама е супер).
 Затова и снощи се психирах, че тия хора не могат да отворят .docx формат.
 Как може да изискваш компютърна грамотност и работа с МС Офис ако ти самия не можеш да работиш с тях?! Това към тиквите, с които си пиша.

Не си конвертирала файла с възможност за отваряне с по-ниска версия. Нещо, което задължително се прави, когато използваш висока версия и това показва твоята компютърна грамотност. Никой не може да отвори файл, който не е конвертиран. Това е генерална настройка на MS Office, която позволява всички създадени файлове автоматично да се записват във Word 97-2003 Document (.doc)

# 514
Мистерията с MS Word и .pdf формата е решена, жалко че не се сетих по-рано.
 Сега се чудя по тая линия на мислене, дали всички потенциални работодатели си имат Acrobat reader като ще им пращам Св-та в .pdf  ?

Както писах има е FREE версии  Laughing
Така, че не се притеснявайте, всеки работодател ще ви отвори pdf- то.

# 515
 EliMery, не знам дали ми показва компютърната грамотност, но е вярно че не прецених, че вероянто по повечето места действат с по - стари версии.  Peace

# 516
Всички отварят ПДФ файл, независимо как е правен.

Моята версия на офис пакета е 2010. Но и на 2007 съм го правила. Иначе имам и някакъв, който е инсталиран като принтер, но то е някаква програмка по-скоро.

# 517
EliMery, може ли това да се води уточнено вече? Мисля, че всеки който следи темата е разбрал какво, що, къде, как.  Peace

# 518
  • Бургас
Искам да попитам ЧР тук какво е мнението ви относно СВ направено във функционален формат.

# 519
Обадиха ми се от ПИБ, утре ме викат на допълнителен тест. Преминала съм успешно първото интервю. Някой има ли представа за какви тестове става дума?

# 520
Обадиха ми се от ПИБ, утре ме викат на допълнителен тест. Преминала съм успешно първото интервю. Някой има ли представа за какви тестове става дума?

счетоводни и обща икономика

# 521
Браво, Анч  bouquet

# 522
  • София
Като стана дума за MS Office проблеми - споменаха се и тестове на Excell по интервютата.
Как се очаква кандидатът да се справи, при положение, че е на чужд компютър и на гол Excell без грам настройка?

Ами мен например на какъвто и ексел на какъвто и да е комп да ме хвърлиш, ще се оправя  Laughing Да не се приема за фукня де, срастнала  съм се с ексела толкова години вече и на толкова места и версии съм го ползвала.

Анч, поздравления  Hug

# 523
 Анч, успех ти желая на теста  Simple Smile

# 524
  • София
Искам да попитам ЧР тук какво е мнението ви относно СВ направено във функционален формат.

На кое му викате функционален формат  Rolling Eyes newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт