CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №23

• 35 480
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Не си само ти отчаяна, питаш ли как е в по-малките градове-МЪКА!
Кажете как да си напиша мотивационно писмо, за да ги трогна или очаовам, вече незнам кое е по-подходящо? За 400лв.заплата и се стискат.

Наблегни на това, защо точно ти си подходяща за длъжността, с какво можеш да допринесеш за развитието на фирмата. Спомени индивидуални лични качества и умения, които според теб са критични за длъжността. Също така кажи защо точно в този екип искаш да бъдеш и т.н. Не се разпилявай, структурирай си текста. Заинтересовай се до кого изпращаш мотивационното писмо, примерно от сайта.

Успех!!

# 646
благодаря Ви за мненията за ЦБА. не отидох днес което означава значи , че се отказах. Предполагам , че ще ме човърка отвътре дали не съм сбъркала, може пък да са коректни хората, но това е негативните мнения от тук и от други сайтове надделяха

# 647
Не си само ти отчаяна, питаш ли как е в по-малките градове-МЪКА!
Наблегни на това, защо точно ти си подходяща за длъжността, с какво можеш да допринесеш за развитието на фирмата. Спомени индивидуални лични качества и умения, които според теб са критични за длъжността. Също така кажи защо точно в този екип искаш да бъдеш и т.н. Не се разпилявай, структурирай си текста. Заинтересовай се до кого изпращаш мотивационното писмо, примерно от сайта.

Успех!!
Ето, тези заучени клишета ме изумяват Shocked Момичето пише, че иска заплата 400лв., с какво да ги очарова Confused Това с допринасянето за развитието на фирмата знаеш ли кои кадри го могат? - онези,които са на ниво ръководител отдел и нагоре. Тези пък кадри обикновено ги търсят, не се налага да се борят с по 100-200 и нагоре кандидата по обява за шивачка, секретарка или по-често срещаните позиции в обявите за работа. В малкия град, човек просто иска да има работа. Пожелавам успех на търсещите, не се отчайвайте момичета - вие сте добри и ще намерите своето място Simple Smile

# 648
Какво мотивационно писмо за позиция за под 1000 лева, аз това се чудя? Защо изобщо мъчат хората да ги пишат......

# 649
Защото не знаят какво да искат от кандидатите.

# 650
  • София
Ние пряко сме зависими от клиентски обороти и обем работа, а на този фронт за съжаление няма подобрение на ситуацията. С всеки месец клиентите стават все по-неплатежоспособни и то т.н СМБ и корпоративен бизнес, ритейла не го броя, защото не ни е в таргет групата.

Права си. За жалост почти във всяка бизнес организация в момента е така  Tired

Чули са, че е модерно да се иска мотивационно писмо Simple Smile

# 651
Модерно....аз не бих чела мотивационни писма, не знам защо си го причиняват. Бях накарала едни кандидати да ми напишат по няколко реда на тема "Защо.................(името на фирмата)". Е, Бога ми, не бях чела по-големи клишета, а бяха хора на модата.....Имаше и някакви прозрения де, ама повечето бяха ужасно скучни.

# 652
Сервитйор/ка в кафе
Описание и
Изисквания:    Набира персонал за кафе , работното време и графика се определя според възможностите на всички. Намира се на ул. Нишава 159-163 в кв. Стрелбише, моля не изпращайте СВ та.... Тел 0897897154.
Месторабота:    София / България
Заплата:    от 25 до 50 BGN (Бруто)

Laughing

# 653
Сервитйор/ка в кафе
Описание и
Изисквания:    Набира персонал за кафе , работното време и графика се определя според възможностите на всички. Намира се на ул. Нишава 159-163 в кв. Стрелбише, моля не изпращайте СВ та.... Тел 0897897154.

Laughing

Ехее, толковааа голяма заплатаааа - това не може да се изхарчи! Shocked

# 654
Сервитйор/ка в кафе
Описание и

Laughing

Ей, как не са поискали мотивационно писмо само не знам.

# 655
  • България-Швейцария
Като изключим правописните грешки, това май е дневна надница според оборота, но можеха и да го уточнят все пак.

# 656
Като изключим правописните грешки, това май е дневна надница според оборота, но можеха и да го уточнят все пак.
Peace

# 657
 Да се включа пак и аз,на мен все пак ми се обадиха отново от фирмата,в която ми звъняха предната седмица и не успях да отида,защото не бях в София, много ме изненадаха! Ходих на интервю! Фирмата много ми хареса, и шефа и едната служителка,които водеха интервюто също, много приятни хора на първо четене! Като изключим,че и аз ,като  една потребителка писала по-горе запецнах и не успях да измисля, какви въпроси да им задам, всичко беше идеално.Незнам дали е лошо или не,но ние заминаваме за море,другата седмица,защото още на това интервю ме попитаха дали мога да отида  за един ден пробно следващата седмица, казах им, че няма как да стане! И мога евентуалано от по-следващата, казаха,че ще преценят! Прецаках ли се сама, незнам, времето ще покаже! Mr. Green И да не забравя да отбележа,че отидох  облечена с панталон, риза и високи токчета, а във фирмата не видях нито един толкова официален служител,като мен! Mr. Green

# 658
Те после някои се отпускат. Днес сме такава картинка при нас, че.....ама нямаме срещи де.

# 659
благодаря Ви за мненията за ЦБА. не отидох днес което означава значи , че се отказах. Предполагам , че ще ме човърка отвътре дали не съм сбъркала, може пък да са коректни хората, но това е негативните мнения от тук и от други сайтове надделяха
Повярвай ми нищо не си изгубила.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт