Отговори
# 525
Maia,
нали казват че и с айрян със сол се вдига кръвно-пробвай и този метод Simple Smile
и за щастие все още се срещат свястни хора, колкото до етническата им принадлежност - това пък е най-малкото което трябва да е от значение Simple Smile Радвай се че днес си попаднала на група такива Simple Smile

# 526
maia_a, не мисля, че по едно кафе на ден вреди. Аз от около месец пия.. май всеки ден.  Laughing С мляко, но все пак си е кафе. Важното е да не се прекалява.  Hug

# 527
Здравейте и от мен!
maia_a , сигурно много си се стреснала, но важното е, че сега си по-добре!  Hug И мен ме е страх точно от това като ходя сама.  Rolling Eyes И аз си пия по едно кафе с доста мляко всяка сутрин!
Ади, успех на ФМ днес!  Peace

Днес забелязах, че имам мокро петно на бельото - прозрачно, воднисто, без цвят, мирис и тн.  Rolling Eyes Това ми се случва за трети път, но не подред слава богу. След като отида до WC и после поседна и имам чувството че нещо доизтича, но е съвсем малко. На някой случвало ли му се е? Много ме е страх да не са води, а чак утре вечер съм на лекар.  Tired

# 528
Една приятелка се беше докарала до 70/30. Внимавайте много момичета, не е шега работа с кръвното наистина. Айран със сол или кафенце помагат най-бързо мисля. На мен лично и колата ми вдига бързо кръвото, но не е толкова добра идея в нашето състояние.
Няма да се давате, всичко ще е наред  Hug
Zlatence, на мен също ми се е случвало един път, много се притесних, но беше съвсем малко и може би си беше някакво течение все пак. Чувала съм, че има тестове за околоплодни води по аптеките.

# 529
Здравейте и от мен!
maia_a , сигурно много си се стреснала, но важното е, че сега си по-добре!  Hug И мен ме е страх точно от това като ходя сама.  Rolling Eyes И аз си пия по едно кафе с доста мляко всяка сутрин!
Ади, успех на ФМ днес!  Peace

Днес забелязах, че имам мокро петно на бельото - прозрачно, воднисто, без цвят, мирис и тн.  Rolling Eyes Това ми се случва за трети път, но не подред слава богу. След като отида до WC и после поседна и имам чувството че нещо доизтича, но е съвсем малко. На някой случвало ли му се е? Много ме е страх да не са води, а чак утре вечер съм на лекар.  Tired

Едва ли са води, понякога се задържа малко урина и излиза точно по този начин. Ако ти е много притеснено, сложи си една ежедневка и като ти изтече пак, занеси в някоя лаборатория - взимат проба и ти отговарят от какво е. Но се съмнявам да са води, на мен ми се случва често това.

# 530
И на мен ми се случва често. Казах на док. каза, че няма проблем - течение било. А то е като вода - без цвят и мирис.

# 531
Ами точно това си мисля и аз...Ако бяха води сигурно щеше да изтича постоянно по малко, но знам ли.  Rolling Eyes От друга страна ми се случва само като седя седнала дълго време, а и съм на един кожен стол дето яко запарва. Ама нали знаете, филмите си вървят.... Tired

# 532
  • София
може и от запарване да е!

Аз редовно се спарвам

# 533
Може и така да е, но точно на определеното ли място пък ще ми стои само мокро?  Embarassed

# 534
  • на земята
 maia_a,преживяла си кошмар,важното е че си дорбе и всичко е минало,прилошало ти е не е страшно случва се,и на мен ми се се случвало веднъж,дано на никой не се случва,хапвай си добре,шоколадче,айран,и вземи мерки за хемоглобина,важен е ..)))А за турците какво да кажа,постоянно пътувам до Турция,много са човечни хората там,готови да помогнат винаги,страхотни и верни приятели са,много ги харесвам като хора и самата държава ми харесв,красива и разнообразна..)))  Който си е вкъщи ,приятена почивка,който е на работа лека работа.Надявам се захлаждането да дойде и ук най накрая и да завали един хубав дъжд  Praynig ДРЕБОЛИНКА,къде ще раждаш..)))  bouquet

# 535
Maia, пази с в тези жеги и с ниското кръвно. Добре е, че са се намерили добри хора, които да ти помогнат. Наистина по 1 кафенце не пречи. Аз не пия почти кафе - най-много веднъж в седмицата да се реша да пийна, че съм с нисък хемоглобин, а той нали пречел на усвояването на желязото newsm78 Иначе поне на мен май айрянчето ми действа доста добре за кръвнотo.

Zlatence, аз такова мокро петно-без цвят и мирис - забелязвам доста често. Но все съм си мислела, че е от течението, което си го имам отначалото на бременността. Понякога си е бяло течение, но понякога е просто едно такова воднисто. Но не се тревожи - едва ли са околоплодни води Hug

Брайда, блазе ти за почивката вкъщи. Гледай повече да  pletka и по-малко да  1dishes hang

Ади, успех на ФМ днес Hug

# 536
*лаленце*  лекарката, при която ходя работи в АГ - то и изражда само там, така че отново ще раждам там. А пък и първия път не мога да се оплача, дано и сега е така. Ти накъде си се насочила?
maia_a пийвай смело кафенце, а пък и другите съвети на момичетата за айрянчето и шоколада са добри. Дано не ти се случва това отново. На мен ми се е случвало макар и преди много години и небременна, но си е ужасно.

Zlatence, аз такова мокро петно-без цвят и мирис - забелязвам доста често. Но все съм си мислела, че е от течението, което си го имам отначалото на бременността. Понякога си е бяло течение, но понякога е просто едно такова воднисто. Но не се тревожи - едва ли са околоплодни води

Мисля че си абсолютно права - и на мен ми се е случвало, но на ФМ доктора ми каза че околоплодните води са предостатъчно и на бебка и е много добре. Така че споко - не са води, а прословутото течение, което е "нормално", но неприятно Mr. Green

# 537
Мая Много лошо преживяване!Както са ти казали вече- няма проблем да си пийваш по едно кафенце Simple Smile Аз и по 2 даже си пийвам, но слабички и разредени с мляко или 3 в 1. Просто сутрин като стана и ако не пия кафе се почва едно яко главоболие и след няколко часа главоболие вече ми е лошо ....Така, че предпочитам да си пия като ми се пие и това е.
Брайде айде най-накрая и ти да си починеш малко Simple Smile
Злате течение ще да е това- не се шашкай!
Аз съм се захванала с една дипломна работа.Трябваше вече да е готова, но като не ми се чете...  Mr. Green Та днес почти я завърших де...
Айййдее лек ден на всички пожелавам  Hug

# 538
  • Разград
Благодаря ви момичета! Аз по принцип съм си с ниско кръвно и уж знам какво да правя, но защо с тази бременност реших да не пия кафе не знам?  Wink
За турците го споменах само с добри чувства, защото наистина им се възхищавам на човечността, дано някой не се е засегнал, не това целях, а напротив, но истината е че няма значение какви сме, а да сме хора. Аз, ни най-малко не деля хората, но винаги когато се е наложило на път или както днес някой да ми подаде ръка все не е българин. Това е просто по мои наблюдения и случки, а и аз съм била в Турция и в доста други страни, е такива приятни хора и невероятни домакини, които да се стараят да се чувстваш като у дома си не съм виждала. Само едно голямо Евала им давам.
Това за бялото течение сигурно също е доста притеснително, но щом лекарите ви казват че няма проблем е добре. Всички трябва да се пазим, но само да лежим не става и то когато се чувстваме добре и нямаме индикации за нещо негативно и когато резултатите ни са добри. Аз сега съм затворник вече. Съпругът ми каза разходките са забранени. Ще чакам някой да почива че да ме придружава. Пфууууууу  Shocked

# 539
  • на земята
Drebolinka,живот и здраве не съм решила още ,но или при д-р Бузалов или в СЕЛЕНА Пловдив,един от двата вариянта,ссетра ми ражда в СЕЛЕНА Пловдив,просто нямам думи за отношение,всичко,всичко си имат хората там..после за кърменето идва жена обяснява ти,показва,абе повечето ми приятелки родиха там..)))Та ще видим..)))Твойта докторка как се казва?

Общи условия

Активация на акаунт