Отговори
# 600
Може точно тези сребърните да са такъв вид колектори....  Rolling Eyes

Не са такъв вид, те въобще не са колектори. За първи път чувам за тези сребърни чудеса, а не е като да нямам богат опит с разранени зърна ( почти 4 месеца откарах с такива)  и какво ли не съм опитала. Надявам се този път да нямам нужда от такив аекстри  Praynig .

Софи, дискусията въобще не беше по повод цената на Умби-то, а именно по повод повиването. Иначе няма спор- една обикновена пелена ще свърши работа, аз съм ползвала именно такива тензухени пелени, от този тип http://www.adenandanais.com/shop/classic.aspx  Peace

# 601
  • сф
мн интересни и на мен ми станаха тез сребърни неща.

Clairette, а на теб зърната от нещо конкретно ли се оправиха накрая, или просто от "стажа"?

# 602
Clairette, а на теб зърната от нещо конкретно ли се оправиха накрая, или просто от "стажа"?

Ох....роман в 3 части мога да напиша  Cry . Аз бях с 1 плоско зърно и с 1 вдлъбнато, на фона на големи гърди, което е малко неблагоприятна комбинация за кърмене. Но по-лошото беше, че малкия се роди с къса юздичка на езика от 3-ти тип, която е доста рядка и трудно се диагностицира. Заради тази юздичка не можеше да засуче правилно и просто ми премазваше зърната като с чук  Cry . отделно, че те бяха плоско и вдлъбнато ... Понеже беше рядък тип юздичка, първо, че трудно му я диагностицираха, второ, че много дълго не можахме да намерим специалист тук, който да знае как да я коригира и я коригирахме чак на 6 седмици. За жалост това влоши допълнително нещата първоначално, защото конфигурацията в устичката след корекцията съвсем се промени и му отне време да схване как да суче при новите обстоятелства, което направо довърши зърната ми, не че беше останало много от тях. През цялото време ползвах силиконови зърна, но въпреки това бях супер зле, малко ще е да кажа, че виех на всяко кърмене, а кърмех почти нон-стоп, тъй като поради всички проблеми имах и зверски проблеми с количествата. Силиконовите зърна са нож с 2 остриета, тъй като, когато бебето суче през тях не успява да изпразни достатъчно добре гърдите, освен това той и не засукваше правилно заради юздичката и това беше втори фактор за недостатъчно изпразване, а недостатъчно изпразване автоматично води до намаляваща кърма. Като че ли това не беше достатъчно, ами бях и от "късметлийките", на които им идва веднага след раждането цикъла  Crazy , което при не всички е проблем, но при мен беше, защото хормоните при идването на цикъла предизвикаха ужасно намаляване на кърмата, в един момент почти спря  Cry . Иии това се повтаряше всеки Божи месец ... Та, така отплеснах се... към 4-ия месец захапката на малкия се пооправи, устата му порасна, което също е от значение, моите зърна бяха преминали през всички агрегатни състояния и малко се понагласиха нещата откъм болка, даже успях да махна силиконовите зърна. Остана ми "само" проблемът с количествата, който ме съпътства доста дълго време  Cry, поради хормоналната му основа, но в крайна сметка кърмих до миналата седмица  Laughing, тоест 2 години и малкия не е получил и капка формула... и така- ако има желание се намира и начин  Peace , но дано никой не преминава през такива премеждия.

# 603
  • сф
ето за това влизам тук.
мерси много!  thumbsup

# 604
Здравейте,

реших и аз да се присъденя към вас. Терминът ми е за 5.12, чакаме момиченце. За момента ми следят бременноста в МД варна, мисля и там да раждам.

# 605
  • София
Lucky mama добре дошла отново!
adito87, Alexandra честити ви принцески  smile3522
Тези сребърни чашки, хмм  newsm78 Какво ли вече не е измислено! Чела съм доста за третиране след раждане със сребърна вода, по тази логика сигурно може и зърната да се пръскат...
Clairette преживяното от теб наистина никак не е било приятно  ooooh! Аз отсега още си мисля, чеми са плоски зърната, та ще видим, живот и здраве...
Dayton15 добре дошла  Simple Smile

# 606
Clairette, много неприятно изживяване, дано този път всичко да е наред.   bouquet И поздравления за упоритостта - повечето жени биха се отказали. Wink

Аз пък май имам нормални зърна и от повече от месец съм с коластра, но само при стискане излиза. Вие имате ли, не е ли рано още и каква изобщо й е функцията по време на бременността, че се появява?  newsm78

# 607
Здравейте момичета, може ли отново да се запиша при вас,

Може, ама кажи термин, нещо ми се върти, че за 21-ви беше, но потвърди, моля  Peace

За зърната- да, може и сребърна вода да се ползва, но при лоша захапка нищо не помага, освен корекция на захапката  Peace

_Cinderella - някои жени имат коластра още от средата на бременността, други чак след раждането, напълно нормални са и двата варианта.

# 608
 Привет момичета! Simple Smile Добре дошли на новите бъдещи мами.  Hug  Мацки какви са тия пелени за които говорите   направо се ошашках.   Rolling EyesМоята свекърва като подари на синът ми две камизолки и и казах повече да не копува такива и направо ги прибрах на дълбоко да не ги виждам че като се сетя колко са неудобни с тия връвчици....а пелени   newsm78
   Alexandra*  честито розови гащи  Simple Smile И аз искам така да са се объркали с моето ама   в 17 седмица няма как да стане. Явно ще съм зла свекърва Twisted Evil  bouquet  

# 609
Ето ме и мен на отчет след днешния преглед - доки ми взе секрет за микробиология, нямам разкритие, шийката е добре, според него това вчера е от течението. Бебо е добре, пак си върви напред с 5 дни, 610 гр е вече. Все още е разположен седалищно, за което доки ме посъветва няколко пъти на ден да седя на колене, облегната на лакти май в продължение на 10-15 минути... newsm78 Имам разрешение да пътувам, заредена с Но-шпа и Магнезий.  Simple Smile

Ади
, Александра, честити моми!  Hug Радвам се, че всичко е ок!  Hug

# 610
Ето ме и мен на отчет след днешния преглед - доки ми взе секрет за микробиология, нямам разкритие, шийката е добре, според него това вчера е от течението. Бебо е добре, пак си върви напред с 5 дни, 610 гр е вече. Все още е разположен седалищно, за което доки ме посъветва няколко пъти на ден да седя на колене, облегната на лакти май в продължение на 10-15 минути... newsm78 Имам разрешение да пътувам, заредена с Но-шпа и Магнезий.  Simple Smile

Ади
, Александра, честити моми!  Hug Радвам се, че всичко е ок!  Hug
А защо толкова държите с доктора бебето да се обърне от сега?  Rolling Eyes Обикновено го прави самО в последните седмици. Мисля, че е рано да 'търсите' това обръщане, дайте му шанс на човека да си стои както му е удобно, докато може.  Mr. Green

# 611
Ами аз лично не държа, той докторът си каза, че около 32-ра седмица вече се гледа, но разбира се тя може да се смени и един ден преди раждането, нищо не е изключено...Може би има предвид това, че сега има повече място и по-лесно ще се обърне.  newsm78

# 612
  • California
Бебетата се обръщат около 7-ми месец в позиция за излизане. Поне повечето - а това е доста по-рано от няколко седмици  Peace Моето се обърна още в 6-ти месец края и така си стоя до раждането.

Тези сребърни джаджи за гърди и аз ги виждам за пръв път. Мойте разранени зърна ги мажех с крем Lansinoh след всяко кърмене! За мен този крем е вълшебен - до следващото кърмене, което много често беше след 1 час, зърната не ме боляха изобщо! Ползвах го 3-4 месеца.

Нашия син е повиван първите 2 месеца и наистина се чувстваше супер! Понякога само това му помагаше за коликите. Това ми беше от голяма полза:
http://www.stuff4multiples.com/assets/images/snuggle-wrap-swaddler.jpg

Клерет, големи изпитания си минала! И аз имах проблеми с кърменето първите месеци, но нищо подобно на твоето!  Hug

# 613
Бебетата се обръщат около 7-ми месец в позиция за излизане. Поне повечето - а това е доста по-рано от няколко седмици  Peace Моето се обърна още в 6-ти месец края и така си стоя до раждането.
Да вземем края на 7-ми месец - повече от няколко седмици ли са?   bouquet

Твоето се е обърнало, ама самО, нали, не си му помагала. Wink Тези методи със стоенето на колене и т.н. се използват, когато вече е трябвало да се обърне бебчето и не го е направило, а не от 5-6 месец, мисля. Достатъчно ясно се изказах и в предния пост.  Peace

Zlatence, то по неговата логика после може да се обърне отново в неправилна позиция.  Mr. Green
Ти пък не се притеснявай, гледай си спокойно бременността, според мен това с обръщането са глупости на този етап. Понеже малко други тревоги имаме, та и такива мухи ни пъхат в главите.  Crossing Arms

# 614
_Cinderella и аз имам същия проблем като теб-вкъщи ходя без сутиен и от 1 мес много 4есто забелязвам мокри петна в областта на гърдите,при което много се притесних.но щом Клерет казва 4е е нормално се успокоявам-въпреки 4е на моменти е доста силно.ако не те притеснява Клерет би ли написала някой ред обяснение.ина4е и ние все още не знаем пола-на 20 съм на ФМ и до тогава съм в о4акване .4естито на вси4ки мами минали успе6но прегледите и разбрали пола.а и да се опла4а 4е тук в пазарджик все още о4акваме  разхлаждането,но никакво го няма. #Crazy
  bouquet
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт