Бебешка козметика 2012

• 27 632
  • 67
  •   1
Отговори
# 30
И за двамата ползвам Себамед.
И аз и аз  Peace

# 31
Здравейте мили мами вече съм горда мама на момченце Илиян. Благодаря ви на всички за вниманието. В момента сме с козметика на чико био серията шампоанчето е много добро и съм доволна, взех също
И олиото от което не съм доволна, според мен не е достатъчно мазно а пък кожицата на моя бебчо е малко сухичка. За пеленките използвам судокрем, този продукт е направо вълшебен, действа мигновенно и ведна от едно мазане отстранява червенините. Това е за сега от мен  Hug

# 32
Да е здрав Илиян и да имате нужда от все по-малко козметика!
Аз съм доволна от Себамед

# 33
Ние ползваме шампоанче за коса и тяло  на Бюбхен , много съм доволна !
Олио също ползвахме на Бюбхен, от около месец обаче сме на Нивеа, пак бебешка и съм доволна !
Крем против подсичане първите няколко месеца на Бюбхен , сега сме на СУдокрем! Страхотен е !

# 34
  • София
За каката ползвах Нивеа, за дребката ползвам само Бочко и съм много доволна.

# 35
  • Пловдив
Здравейте мили мами вече съм горда мама на момченце Илиян. Благодаря ви на всички за вниманието. В момента сме с козметика на чико био серията шампоанчето е много добро и съм доволна, взех също
И олиото от което не съм доволна, според мен не е достатъчно мазно а пък кожицата на моя бебчо е малко сухичка. За пеленките използвам судокрем, този продукт е направо вълшебен, действа мигновенно и ведна от едно мазане отстранява червенините. Това е за сега от мен  Hug

честито!
за олиото има противоречиви мнения - едни казват, че помага за суха кожа, други че омазнява само външно и запушва порите, а не прави кожата по- мазна реално. аз съм от вторите, олио ползвах много много малко, след това открих атопичните кремчета на медицинските фирми - всяка има серия за суха кожа и нито една не я третират с олио.
моето мнение е, че не трябва да се робува на една марка, а да се сменят, да не привиква кожата на детето, да се редуват продукти, които му влияят добре и да са медицински, купени от аптека, а не хипермаркети.
с времето, когато си ползвала всичко от пазара - адерма, биодерма, авен, чико, бюбхен, мустела, уриаж, клоран и т.н ще си харесаш на всяка фирма по нещо.
  bouquet

# 36
Кремове, душгел, шампоан и мокри кърпички на Нивеа. Peace Доволна съм много от продуктите на нивеа, ползваме ги цялото семейство. А помпа за кърма, шишета, биби и подобни залъгалки на чико. Wink

# 37
с баткото ползвах само козметиката на Бюбхен
и съм много доволна,
за бебето, живот и здраве, пак ще купя тези продукти Hug

# 38
Здравейте, аз ползвам вече почти една година от раждането на сина ми само Уриаж бебешката серия за къпане и мляко за тяло, мн съм доволна, скъпи са да, но са в големи опаковки.
за дупето и ние започнахме със Судокрема, но след захранването взе да не ни действа! сега при подсичане ползвам Бепантен, направо е вълшебен, а става и за раздразнени зърна, което разбрах късно и тъй като ми идва скъп за ежедневна употреба ползвам Павловичевата мас, тя е с подобна текстура мн мек и фин крем  Peace

# 39
Хип,Бюбхен или Себамед.За подсичане крем здраве бебе или судо крем Grinning

# 40
Синът ми е с много суха и чувствителна кожа и ползвам само А-дерма и Биодерма. Юриаж също са много добри.

# 41
  • Бургас
Себамед и Бюбхен.

# 42
  • Пловдив
Ползвала съм Бюбхен, Хип, Нивеа,Себамед , Судокрем за подсичане. От Себамед съм най-доволна  Peace

# 43
  • на последния етаж
А Тьопфер някой ползва ли? Какво ще кажете за нея?

# 44
не съм, обаче, ако някой направи под формата на анкета козметиките до тук ще е мн добре и да са рзделени по видове и марки /напр. за тяло, коса, за хигиена и т.н./, как мислите?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт