Не ми остава грам време. Нали от миналата година съм се запалила по домашно производство и сега все нещо затварям в буркани.
Чин, как са днес нещата при вас. Давай пълен игнор на бабката или вземи визитката за психолога на Ваче и я пращай нея там, че видимо е тя нуждаещата се
Теди, програмата в момента е до края на октомври и се очаква удължаване с още една година. Ако я удължат, когато решиш (стига още да се водиш в отпуск по чл164) отиваш в БТ и подаваш документи по техен образец. Ако имаш позната жена, която не е пенсонерка, а е безрботна, можеш да наемеш нея, като ще трябва да изкара един курс. Ако нямаш такава, те ще ти предложат. Според мен процедурата не е сложна, дано не я променят обаче.
Кити, много неприятно с това кървене. Докато кърмех и моя гинеколог ми отказа противозачатъчни. Дано намериш решение.
За пошляпването говорите. Аз вече съм се убедила, че няма ефект. Пробвала съм, аз удрям-тя удря. Ако не спра - ще се избием. Вече постъпвам така - като ме скубе й хващам здраво ръцете и повтарям НЕ НЕ НЕ, не скуби, не може и тем подобни. Като се тръшка от инат оглушавам и ослепявам. Забелязала съм, че се опитва да ме удари/оскубе ако говоря с някого и иска да й обърна внимание, т.е. от ревност.
Спирам за сега.

Ще чакам да видя и ти какво решение ще намериш

Сега текат проверки, но то и да е имала развалено месо и е заминало по веригата няма вариант да го установят.
А и дано никой от нас не се разболее,че...
Много леко да минава при всички и скоро да празнуваме новите попълнения!
Майката-сякаш се шокира и спря.