Ин витро- клиника Селена №5

• 45 416
  • 749
  •   1
Отговори
# 390

Честит 9-ти месец и от мен на Белоснежка и Лали, минахте през всички изпитания с отличен  и още малко остана да  така желаната среща  с малките бебчета !
Да ви пожелая  леко и бепроблемно раждане , имате стиснати палци от мен мили момичета . Ще чакаме  да ни зарадвате  с  прекрасни новини . Hug Praynig
Надявам се в скоро време все повече момичета да  стигнем  до  този момент до  EFP preggo и успешна бременност до края.

# 391
Благодаря за пожеланията, момичета!
Тези линийки с бебето в определените месеци винаги са ми харесвали, сега, по случай 9 месец и аз да си сложа, да не съм назад  Joy Успешно докарахме и до тук, сега ако успеем да дочакаме и 01.10 за планираното секцио, ще сме супер.

# 392
lali bali и *Белоснежка* , Честит 9-ти месец ! Пожелавам Ви на 01.10.2012г. раждането да мине леко и бъро да се приберете вкъщи с живи и здрави бебчета !

# 393
Белоснежка Лали много ви се радвам многооооо Hug Hug Hug Hug Hug.аз днес бях при Ставрев бебоците са 11см,каза че нещата са добре.с гаденето тука последните 4 дни само сутрин ми е гадно през останалото време съм много свежа.на всички други стискам палци с процедурите и вярвайте в хубавите неща че се случват.  bouquet

# 394
Момичета, благодаря ви за пожеланията! Hug Темичката е късметлийска и всяка девойка тук ще се сдобие с мечтаната рожба. Praynig
Жълта роза, при моята тромбофилия проблемът е в тази мутация 4Ж/4Ж. За повече подробности трябва да погледна изследванията. Simple Smile
Ками, чудесно растете! HugПочивай повече, не се преуморявай и си пази снежинките. Peace
След днешния преглед се оказа, че сме 3 кг. Водите са малко, но при мен са си така отдавна. Док смята, че ще издържа още. Учуди се, че съм стигнала дотук. Въпреки прогнозите му, с Божията помощ успях.Другата седмица ме вика за запис на тонове и изследвания. Понеже в предната МБ цъфнаха кандида албиканс и трихомони, ми изписа флажил глобули - 5 дни, 2х1 бр.
Слагах флуомизин 5 дни, но нещо не ми повлияха добре и все още чувствам дискомфорт. Засега това е.  bouquet

# 395
lali bali, *Белоснежка*, стискам палци за леко раждане!! Hug Всичко ще бъде наред и скоро ще гушкате бебетата. Спомням си времето, когато стискахме палци за успешен ЗЕТ, а ето сега предстои най- хубавото.   bouquet
Лали, ама тези гъби не те оставиха. Толкова ли е необходимо накрая да се лекуват? Чувала съм, че при раждане секцио не е токъв проблем, а и после организмът сам се справял с тях. Но все пак- ти и док. си знаете най- добре! Успех в лечението, мила!
marina1111, стиснати палци и от нас Praynig Чакаме те с най- хубавата новина. Аз също се чувствах доста подута след трансфера, имах и леки придърпвания, но наистина при всеки е различно, а и е рано още.

# 396
Здравейте момичета да се отчета и аз - днес бях при дог.от 14 оплодени яйцеклетки 6 са много добри и ги замразихме защото имам висок прогестерон, останалите ще ги изчакаме до петък и ако стигнат до стадий бластоцист ще имам трансфер тъй като док.ми обясни че при трансфер на бластоцист не е проблем високия прогестерон.Много се обърках, толкова различно протича този опит че надявам се накрая да е за добро.Аз винаги съм имала положителни резултати от пресен трансфер и никога от замразен но всички вие който в момента чакате вашите мъничета  именно от замразен ме карат да тая такава надежда че и на моята улица ще се появи светлина.
На всички пожелавам много здраве и късмет.

# 397
lali bali, аз съм със същата мутация, но като гледам, че има успели момичета въпреки нея, се чувствам по-спокойна   bouquet

tachi-pa, не съм запозната със ситуацията със завишения прогестерон, но съм убедена, че лекарят ти ще вземе правилното решение. Успех!  bouquet

# 398
lali bali, аз съм със същата мутация, но като гледам, че има успели момичета въпреки нея, се чувствам по-спокойна   bouquet

Има, има Simple Smile

# 399

Има, има Simple Smile
И аз ,и аз  Peace.Бях на клексан и аспирин  от деня на трансфера до раждане .Като аспирина го спрях не помня с точност но беше към 7 месец .Имаше момент в който биех клексана през ден .

Браво на мамите героини стигнали до 9 месец ,хич не е лесно ,сега стискам палци да удържите мъниците до края .
Тачи па когато и да  е трансфера ти пожелавам двучертичков резултат ,сигурна съм че друг няма да бъде .
И аз раждах секцио,а дори и не са ми пускали микробиология.
Иве,колко сте пораснали ,да нагушкаш малкото слънчице.
Марина,рано е ,нормално е да търсиш симптоми ,всичкисме били така.Сигурна съм че след няколко дни ще си най щастливата след едно телефонно обаждане .Спомням си как ми съобщи Ставрев на мен на 27.09.2011г.
За питащите какво се случва след приема на противозачатъчните-при мен преглед след приема на 15-то хапче,пуснати МБ .Към края на опаковката със съпруга ми пуснахме заължителните там спин ,васерман .......И на втори ден от цикъла преглед и започване на стимулацията.

# 400
Тачи, размразените ембрита са много борбени и ще видиш, че и твоите няма да те предадат. Hug
Шанел, просто си спазвам схемата за боцкане с клексан и прием на аспирин протект. Аз сутрин се боцкам, а вечер пия аспирин. Последното хапче аспирин беше на 18.09., т.е. в последния ден на 8-ми календарен месец. Клексан ще слагам до 28.09., а и след секциото - така каза док. От понеделник започвам постепенно спиране на магнерота. Поне малко облекчение ще има откъм лекарства. Grinning
Джордж, и ти много си напреднала в седмичките. Браво! Hug Тези гъби и бактерии може и да не ги лекуваме засега. Док каза, че ще ги оставим за след секциото. Споделих му обаче, че неприятният сърбеж не е минал и на моменти ме влудява. Иначе течение нямам. Понеже миналата седмица той беше на конгрес в чужбина, се обадих в клиниката и акушерката ми каза да слагам флуомизин, от който не почувствах особено облекчение. Друго си е Ставрев да си каже тежката дума. Peace

# 401

днес бях на преглед и отлагаме трансфера за другия месец ,тъй като лигавицата е тънка и сега ще пия  до следващия цикъл хапчета по схема и така  ще  чакам  още 1 месец . Живот и здраве октомври като дойде новия цикъл тогава ще  се види на прегледа  как са  нещата.
Бях се настроила за този месец  но уви  ...  иска се търпение.

# 402
ivetod, Пантерка, lali bali, благодаря ви за успокоителните думи, момичета!  Hug
Наистина, медицината е толкова напреднала, че почти за всичко си има начини. Радвам се, че съм се родила достатъчно късно в това отношение  Grinning

llana, съжалявам за отложения трансфер Hug Но така е по-добре, отколкото да рискувате на тънка лигавица. Следващия месец, живот и здраве, ще е нарастнала достатъчно от медикаментите и ще направите трансфера. Успех!   bouquet
А би ли споделила колко мм ти е лигавицата? Понеже и моята по принцип е много тънка, без лекарства.

# 403
Здравейте момичета, и аз да се включа с отлаганията за сега. Вместо да започна със стимулацията от днес, ще започна с Марвелона и така до 18 октомври.  Ще правя и този път каквото ми казва д-ра и дано този трети път е за щастие. Иначе ще кажа сбогом на всичко  и всички опити от там на татък. ака, че Господ да е с мен. Мисля да правя трети и надявам се успешен опит. Много съм се отчаяла, и психически и физически и финасово.
Късмет на всички, и честито на Лали  и Белоснежка за геройските издържани 9 месеца. Прегръщам ви мили момичета.

# 404
Да попитам момичетата , които редовно пускат CRP резултата ми от днес е:

Резултат                                       Единици  Референтни стойности Метод
C-реактивен протеин (CRP)   5.68    mg/l      до 5

Може ли да коментирате ?

Също ми пуснаха и ПКК там левкоцитите ми са 11,9 при референтни стойности 3,5 - 10,5
Хемоглобин    109 при референтни стойности 120-160.

Общи условия

Активация на акаунт