Ин витро- клиника Селена №5

• 45 397
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Честито на мама Белоснежка, да са живи и здрави бебоците и само радост и щастие да им носят! Дай Боже повече положителни тестове и много късмет и успех на всички момичета.

Хелена, след цв.снимка веднага става ясен резултата.Успех!

# 481
hellenna89 резултата от ЦС става ясен веднага, но до колкото си спомням доктора, който прави снимката не трябва да коментира много. Коментара става с доктора, който посещаваш в Селена. Преди повече от година ЦС не се правиха в Селена, а сега се правят там ( ако не бъркам). Относно замразяването на сперматозоиди (поне при нас) не беше по наше желание, но поради лоши за нас обстоятелства така се наложи. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 482
Цветната снимка се прави в Селена. Резултата веднага става и доктора я носи в стаята , където си настанена. При мен така беше (аз я павих в началото на годината) , прави я д-р Ненев и коментира резултата и даже ми предложи лапароскопия , тъй като тръбите ми били нагънати  Peace
След това ходих при д-р Минев със снимката , той ми разясни по-подробно вариантите пред мен  Peace

# 483
Честито мамо, Белоснежка нека усмивката не слиза от лицето ти нека, малките съкровища топлят сърцето ти,вярвам че в този момент си най щастливата майка на света,усещането не може да се опише с думи. Пожелавам на всички да изпитате тази радост в най скоро време,момичета борете се,всяко усилие си заслужава за този миг.

# 484
Честито на мама Белоснежка и от мен! Да са усмихнати здрави и щастливи цялото семейство!
Съжалявам, че нямам време да ви следя всички отблизо, но много се радвам на успехите ви, като гледам как се множът лентичките с г.с. и как нарастват бързо бързо, много ви се радвам!
Пожелавам на всички мами с близнаци много кураж и силна воля, защото си е страшничко  Wink
 Hug Hug Hug

# 485
Анджи, успешна стимулация ти желая! Моято стимулация беше с "Гонал-Ф" и продължи 7 дни. Извадиха 23 яйцеклетки, от които 21 качествени, а  9 се опладиха. Hug

# 486
Момичета спешно помагайте, моля ви. Кажете ми който е правил цитогенетични изследвания-как се правят, в смисъл взимане на кръв ли е, и освен в Селена може ли да се правят някъде другаде. Благодаря ви.

# 487
Ивче, взема се венозна кръв и се изследва. Моите са правени в  "Селена". Не знам, къде другаде ги правят. Hug

# 488
Благодаря Лали, дано и други момичета се включат.

# 489
Ивче,и при нас двамата с мъжът ми ни взеха венозна кръв в клиниката за цитогенетичните.Не сме ги правили в друга лаборатория.

# 490
Иве мисля че  в Геника правеха   в Пловдив  в сградата на Гранда на 4 етаж

# 491
Благодаря Ви, милите ми те. Прегръдки Hug

# 492
Момичета спешно помагайте, моля ви. Кажете ми който е правил цитогенетични изследвания-как се правят, в смисъл взимане на кръв ли е, и освен в Селена може ли да се правят някъде другаде. Благодаря ви.
В София също в Националната генетична лаборатория! В КИРМ Плевен също мисля , че и по отделните клиники за София става въпрос също може, като Щерев, Владимиров, Стаменов! Венозна кръв и са малко скъпи към 130-150 лева на човек излизат Thinking
На всички много мерси за инфото относно цветн. снимка, понеже  е нещо ново за мен и мие притеснено  bouquet

# 493
До колкото си спомням, в Геника наистина правят цитогенетични изследвания, но не знам дали ще ги признаят после в Селена.

hellenna89, изобщо не се притеснявай за ЦС. Аз не я правих в Селена, но принципът е еднакъв. С упойка нищо няма да усетиш. Вие нямате ли вече поставена диагноза? Питам, защото доколкото разбрах, започвате ин витро процедура.

# 494
До колкото си спомням, в Геника наистина правят цитогенетични изследвания, но не знам дали ще ги признаят после в Селена.

hellenna89, изобщо не се притеснявай за ЦС. Аз не я правих в Селена, но принципът е еднакъв. С упойка нищо няма да усетиш. Вие нямате ли вече поставена диагноза? Питам, защото доколкото разбрах, започвате ин витро процедура.
Шанел нямаме, инвитрото си го самопредписах защото нестава от самосебе си вече към година и нещо, даже 2 Tired Започваме със стандартните неща- снимка, спермограма изследвания и дано скоро се уточни причината за неставането newsm78

Общи условия

Активация на акаунт