Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви видове подкрепа и съвети са налични във форума?
Какви са основните проблеми и теми, обсъждани във форума?
Какво обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви видове подкрепа и съвети са налични във форума?
-
Какви са основните проблеми и теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват здравословни проблеми като диабет тип 2, притеснения относно резултатите от медицински преглед и процедури за зачеване. Други дискусии се въртят около бременността, раждането, процедурите за зачеване и медицинските прегледи с резултати. Участниците също споделят лични преживявания и предоставят взаимна подкрепа един на друг.
-
Какво обсъждат във форума?
-
Какви са резултатите от хистероскопията на Ивче?
-
Какво представлява CRP изследването?
Хубавите неща тепърва предстоят. Като бременна страдах от безсъние, сърцето ми биеше като лудо по цели нощи, а сега вече си мечтая за малко здрав сън. Това са радостни вълнения и, дай Боже, всяка да ги изпита в най-скоро време!Ставам вече, че работа ме чака. Много
/ защото нямам тръби...Дали има вариант като направим смермограмата сега...и да се приключи и да не се налагат две спермограми...?!?

Седем години чакам да се настроим психически, че ще правим ин витро...не може една спермограма да ни спира:)/ това в кръга на шегата/. Живея с мисълта, че ще стане от първия път, че парите ще стигнат и че всичко ще е наред! Трябва да е наред! Стискам палци и за всички вас, с които тепърва заедно ще се борим! 

извънматочни бременности/...Едната епикриза обаче от 2003 г. потъна в небитието...Не ме притеснява, че ще правя ЦС...всъщност нищо не ме притеснява, а по-скоро съм в треска от това, че вече бавно, но славно тръгнахме към заветната цел.!:) И пак относно Ставрев...във времето слушам противоречиви мнения за него / може и да се е променил с годините/, но за мен си остава човека, който знам, че ще направи всичко за да стигнем до бебе...И няма да спра да вярвам в това!
т.е. сперма се купува, тръби не порастват, нито се присаждат нови.