Волейболните ни национали (тема 14)- Олимпийско време!!!

• 26 327
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
Днес 2 мача съм предвидила -нашия и Аржентина-Полша. Австралия ми е бяло поле във волейбола. Любопитна съм.
Казвайте къде за кой трябва да съм по сметките ни.
Изгледах записа на Бразилия-Русия.  Thinking под вола теле търся, но тепърва ще видя дали е така.
Аз не успях да изгледам целия мач обаче ми е ясно как Бразилия биха.
Аз също не съм си правила труда да проучвам Австралия, не съм ги чувала на голям форум скоро и честно казано очаквам да ги бием. Тук Дидо може да се включи с мнение.
Полша и Аржентина определено ще са интересни, аз съм за аржентинците Mr. Green Има някакви шансове да сме първи в групата и да играем евентуално с Германия, но това са разсъждения , които и аз съм чела. нямах време да въртя комбинациите. След всички мачове днес ще има по- голяма яснота какво става. за мен обаче е ясно, че ако срещнем който и да е друг от другата група сме аут на 4 финала.

# 16
И аз да се запиша Simple Smile.
Огромни благодарности за новата тема   bouquet.
Успех на лъвчетата в днешния им мач Simple Smile

# 17
Някой гледа ли сега?СърбиЕ поведе в първия гейм на германия.
http://www.sportlemon.tv/v-4/2/114/v-431469.html

# 18
  • MJF
На немците тази година лично им сложихме криле с толкоз дадени мачове и им порасна носа. Гледам че и сърбите ще им покажат къде им е мястото. Не бях сигурна та проверих. Имат две чисти загуби до тук. Мда.

# 19
Абе държат се. 2:1 засега. Иначе сърбите днес играят по- добре.

# 20
Ще стане интересен мач между сърбите и немците. Хванаха се за гушите и може и до пети сет да я докарат.  Peace

# 21
  • MJF
 Laughing мда и аз гледам. Ядосаха ми се немците на коментара и гледай какво правят.

Харесва ми "ди джея" на почивките в залата. Няма простащина грам. Да ти се приходи в залата направо. Апропо, от темата да няма някой там на живо и да си мълчи  Thinking

# 22
Може и да има Simple Smile Макар че доста хора отказаха олимпиадата предвид обстоятелствата...
Браво за мача, доста интересен стана. още играят таебрек и ни бавят! Mr. Green
п.с. ай честито на Германия

# 23
  • MJF
Мда , най -накрая приключиха. Аз понеже виждам че нашата агитка в залата е готова. То нали казаха че продават билети минимум за 2 мача. Та те хората, някои от началото са там. Д а видим колко ще е паузата. Но към 14,30 трябва да сме стартирали.

# 24
Мда , най -накрая приключиха. Аз понеже виждам че нашата агитка в залата е готова. То нали казаха че продават билети минимум за 2 мача. Та те хората, някои от началото са там. Д а видим колко ще е паузата. Но към 14,30 трябва да сме стартирали.
Сега започва мача, нищо че по БНТ още говорят глупости!Стискам палци на момчетата

# 25
  • MJF
Ей най-накрая чувам нашата агитка в залата. Австралийците на пръв поглед добре сложени, от тях искам да бъркат много, останалото от нас.
Добре/бързо се организираха в залата със закъснелия мач.

# 26
Да агитката се чува, но нашите правят доста грешки,дано се стегнат!

# 27
  • MJF
 bg 25/23
Уфф, костеливи тез австралийци.
Грешките ни от сервис просто... не мога да ги гледам. Днес Ники Николов почна, Тошко е аут за сега. Алексиев ще вземе да се умори  Thinking.
Хайде втория гейм с по-малко наши грешки. А тез австралийци   Crossing Arms повече да грешат, повече мрежи.

# 28
Оф много зле 3:9 за нас.......

# 29
  • MJF
уф , намалихме разликата  ooooh!.
Какво начало на гейма направиха   Close
25/21  bg
Неприятен противник

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 15:19 от 6o6ul4o

Общи условия

Активация на акаунт