Волейболните ни национали (тема 14)- Олимпийско време!!!

• 26 318
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
 bg
Неприятен противник

Честит гейм и от мен, хайде нека този бъде последен. заслужават почивка момчетата. мача с италия няма да е лек, нито този в Аржентина

# 31
  • MJF
Ей, няма минута спокойствие за зрителя. Цял мач на тръни.  Praynig

# 32
Ей, няма минута спокойствие за зрителя. Цял мач на тръни.  Praynig
Да определено е така. мача на Полша също ще бъде интересен!

# 33
  • MJF
 bg bg bg

ooooh! какво затваряне на мача. Важен е резултата. Не ми се коментира.
Тез австралийци ми докараха толкоз негативни емоции колкото всеки път поляците.  Close Ще ги запомня.

В следващия мач за какъв резултат трябва да гледаме? Помагайте.

Хваля отбора ни че спечели мач в който и трите гейма до средата вървяха с голяма преднина за противника. Обаче можеше и по-спокойно да се гледа ако не бяха многото и най-вече еднакви грешки. Направо се  Tired.

# 34
Честита победа на лъвчетата, заслужиха си я. Сега им трябва сериозно почивка. В събота в 22.00 излизаме срещу отбора на Аржентина, които до сега май нямат загуба, а поляците имат една от нас. Тъй че и аз не знам, но определено аз викам против Курек!

# 35
 bg Гътнахме и кенгурчетата  Laughing Наш'те бяха леко дроб сарма на полето, ама явно са решили тоя мач да го раздават дзен  Laughing Важен е резултата  Party

Гошето продължава да расте като играч thumbsup Хареса ми и мъжката му постъпка да защити Матей, за разлика от хлъзгавата змиорка Владо, дет' все гледа да ухапе и пусне отровичка ... съща фуста  Sick Mr. Green  Joy
smile3501 newsm10 newsm51

# 36
Браво на момчетата! Важна победа. Започват да изглеждат и да се чувстват като отбор. Гледах във вторник мача Италия-Аржентина наживо и не ме впечатлиха кое знае колко. Напълно постижими са победи на нашите и над двата отбора. Пожелавам им го от все сърце!  Hug

# 37
  • MJF
Гледам. Предимно следващия ни съперник. Май е добре мача да е 5-сетов.
 Thinking що така , като стреснати аржентинците. Вярно че 7-я полски играч е опасен но ....  Thinking чак пък 3/0.

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 19:52 от 6o6ul4o

# 38
Гледам. Предимно следващия ни съперник. Май е добре мача да е 5-сетов.
 Thinking що така , като стреснати аржентинците. Вярно че 7-я полски играч е опасен но ....  Thinking чак пък 3/0.
Ами поляците бяха много нахъсани след нашата загуба, а и аржентинците не показаха кой знае како.Честно казано го очаквам. в 22 е мача Бразилия Щатите и аз определено съм против жиба и компания. Rolling Eyes

# 39
  • MJF
 Laughing аз съм неутрална към отборите от другия поток. За сега  Wink.
Бразилия-САЩ започват чудесно и на високо ниво. Туй е волей. То защита, то атака, то сервис....  yes

# 40
вече вече 30 минути напълно равностойна игра, добере че си ги пуснал по ал джазирите та не се мъча с някой навъсващ стрийм.

# 41
Измъчих се днес. Много труден мач. Не ми харесаха. Но победата си е победа Simple Smile

# 42
  • MJF
Дедо, точно и аз така.
Бразилия-САЩ продължават на високо ниво 1/1. Гледаше ми се волей и точно ме уцелиха.

# 43
Измъчих се днес. Много труден мач. Не ми харесаха. Но победата си е победа Simple Smile

Дедо по добре грозна победа от колкото красива загуба Wink

# 44
Така е Лозева. Затова не ги съдя.
Обаче не обичам да гледам хаос и безотговорност. Защо играем срещу всеки противник на неговото ниво? Срещу силните-силно, срещу аджамиите едвам-едвам се мърдаме по полето. Не трябва така! Трябва да ги нитирим в...Там където трябва Laughing
Сега да не кажеш, че сме проявили харектер, защото догонвахме във всеки гейм по 5-8 точки Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт