Волейболните ни национали (тема 14)- Олимпийско време!!!

• 26 358
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Хубавите неща стават  бавно и трудно Laughing
Всяко начало си има край Mr. Green и той ще дойде рано или късно Wink Амин! Joy

# 586
# 587
Хубавите неща стават  бавно и трудно Laughing
Всяко начало си има край Mr. Green и той ще дойде рано или късно Wink Амин! Joy
Амин!
http://www.novsport.com/news316021_1011.html

# 588
Уф, много е напечено около мен, трудно стигам до темата!

Дедо, Камомила ти е казала, ще бъда в Тоскана, да. Сега за малко, но по-късно може и за повече.  Mr. Green Ще направя и снимки, и вино ще купя!

какво става, тия са си спретнали тайно събрание... И сега? Писна ми от тия идиоти, писна ми.  #2gunfire

За повече! За повече! Ще дода там да изпием виното, ако стоиш За повече  Grinning

А тук събитията предстоят. Очаквам циркове на ОС и никакви резултати.
Не забравяйте, Матей чака общественото мнение? Размърдайте се де Joy

Последна редакция: сб, 06 окт 2012, 22:22 от Дедо

# 589
Е, мърдаме, не е като да сме се чесали скоро.  Whistling И като гледам скоро няма и да имаме време за чесане.  Tired

Не толкова "повече". Малко повече, по-нататък.  Laughing

# 590
Разбрах те - Колкото повече-толкова повече Hug Ама не толкова нататък. Сега е времето.
Ти обаче го знаеш по-добре от мен Simple Smile

# 591
Е, сега не може за толкова "повече". Толкоз мога да дам от себе си.  Laughing

# 592
Кат' един Стойчев се раздаваш? И не спиш, както би казал един Николов Laughing
Да се върнем на виното. Камомила ми предлага Кианти. А тя, доколкото рабирам, знае много за вината Laughing Предлагам ти да вземеш каквото обичаш да пием, а тя да прати Кианти-то.

# 593
от повече и по малко рано сутрин нещо не ви разбрах hahaha ама после схванах Mr. GreenТова ще да е защото не съм спала Rolling Eyes То като гледам с новите панаири е трудна работа Stop

# 594
Тъй баш, не спя, не ям, само лобирам.  Mr. Green

Каквото грабна, това ще е. И без това в самолета с бутилки само от фрийшопа може, тъй че каквото предлагат там.  Crossing Arms

# 595
За ставащото не искам да коментирам , може би по/късно. Сега се съсредоточавам върху мачовете в Доха и стискам палци на Тренто. Аз не съм гледала тук коя телевизия ще предава , ама ако имате линкове , давайте ги. И ви пускам страницата на Тренто , ударете по едно рамо на нашето момче Матей. Води много малко пред Хуанторена.
http://www.trentinovolley.it/
Дедо , Лозева , Тинки , Деси, коментирайте вие последните новини. А и останалите. Със Симпли се надявам , че ще си коментираме на живо.  bouquet

# 596
Включвайте се по- често че ми липсвате Hug
То както до коментираме. Лейков обикаля градове и планки открива стадиони и се мисли за велик ooooh! Вчера беше в Димитровград и каза, че се гордеел че ние хората от квартала бягаме на новия стадион Tired не че е лошо, аз самата спортувам, но уви няма да подпомогна спорта у нас.
Утре бил в Русе...новото е че бил дал повече свобода да федерациите сами да си определят и ръководят треньорите, защото така смятал, че ще се избират по- качествени кадри.... Whistling
За ОС всички знаеше Crossing Arms

# 597
Какво да коментирам, то за коментар ли е? Станахме за смях на цял свят, който пък избра Матей за волейболен идол на 2012. Ама, какво ли разбират там...  Whistling

Некадърник до некадърника, мила моя майно льо. Мила родна картинка. По министерства, по федерации, колкото по-нагоре, толкова по-тъпо. А най-отгоре направо трошат тъпомера.

# 598
Явно ще ни трябва нова скала, защото родната простотия вече няма граници.
забравих да честита и аз на Матей победата. Голямо цъкане беше Simple Smile Ама заслужава си го момчето. Ние тук нищо не разбираме Rolling Eyes
Даката се заклел, че това му е последния мандат Thinking

# 599
Над Комунистическия манифест ли се е заклел?  Party

Общи условия

Активация на акаунт