Волейболните ни национали (тема 14)- Олимпийско време!!!

• 26 356
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Над Комунистическия манифест ли се е заклел?  Party
  Joy Joy Joy Joy Баш така, както казваше прабаба ми.
Ето ви програмата в Доха. На италиански е , ама се разбира. Времето на мачовете е италианско, вие прибавяте един час. Напр. днес мачът на Тренто е от 18ч. итал. време, значи от 19ч. бг време. Който има Скай, го гледа по тв , иначе Лаола.
http://www.trentinovolley.it/risultati/mondiale-per-club-fivb-20 … n-semifinale.html

# 601
  • MJF
Добре е че подсещате такива като мен кога има нещо като за нас за гледане. Днес маркирам 19ч волей мач.
Добре че успяваме още да "гледаме" с макар и саркастична усмивка родните простотии и клетви.

# 602
.....Даката се заклел, че това му е последния мандат Thinking...
Може и да е вярно, но само ако не доживее до следващият изборен ден. Wink

Над Комунистическия манифест ли се е заклел?  Party
....Че над какво друго? Както каза преди известно време един другар, комунизЪма се предава като СПИН. А, както всички знаем, това е една много коварна, заразна и нелечима болест. Явно и другите от БФВ са се заразили.... Mr. Green

Отчайващо е положението.  Sick

# 603
Май, май не се е клел, но го обявил на Златните миналата седмица Rolling Eyes Прочетох го аз , но ще проверя откъде идват думите...те нали не бяха допуснали журналисти, та се наложи даката да разказва после какво било и какво не Crossing Arms
Иначе и аз много се надявам да не го търпим още 4 години или там колко им е един мандат.предполагам една Олимпиада време ooooh!Искам да се маха.......
Камомила благодаря ти за програмата, смятам да погледам качествени мачове, че снощи Айден много ми дойде ooooh!

# 604
# 605
  • MJF
Гледам. Изненадаха ме познатите муцуни в катарския отбор. Куца операторската работа на предаването но ще гледам, добре че са коментаторите.

# 606
Гледам. Изненадаха ме познатите муцуни в катарския отбор. Куца операторската работа на предаването но ще гледам, добре че са коментаторите.
де ги тези коментатори при мен в Лалолата няма? newsm78

# 607
  • MJF
http://www.frombar.tv/v-4/6/18/v-461856.html , поляците
Какво е това дразнещо виене по време на игра  ooooh!, направо ме умори, пречи ми на удоволствието. В паузите си има музика но по време на игра?

# 608
Мен музиката ме убива.
2:1 за сега, аз съм си за тренто честно казано въпреки Братоеви Rolling Eyes

# 609
Вчера не можах да гледам, днес ще се опитам.

Въоръжавайте се с търпение и здрави нерви, приятели и родоотстъпници.  Laughing Тегаво ще е, змийското гнездо е наплодило гмеж страхотна.  Sick

# 610
  • MJF
Освен Матей и Братоеви други българи има ли по участващите отбори? Дано няма от това виене, че ме принуждава да гледам нямо кино а не е приятно за спорт.
Вчерашния мач интересен. Братоев игра добре. В Тренто някакво напрежение се усещаше от средата на срещата до края.

# 611
Освен Матей и Братоеви други българи има ли по участващите отбори? Дано няма от това виене, че ме принуждава да гледам нямо кино а не е приятно за спорт.
Вчерашния мач интересен. Братоев игра добре. В Тренто някакво напрежение се усещаше от средата на срещата до края.
Николай Учиков. И Цецо е в Кунео. В Пиаченца е Пенчев Peace
Симпли Hug Права си, положението не е никак розово. Приятен ти мач Hug

# 612
Гледам и аз "арабския" турнир и съм доволен.
Ники Учиков и Братоевите ме радват, неочаквано.
Наздраве, момичета Grinning

# 613
Матей и Радо отново на световния връх

Не съм писала досега в темата, извинявайте, че така нахлувам...
Дали някои хора пак ще се напъват да обясняват, че Стойчев нищо не е постигнал като треньор. newsm78

# 614
  • UK
напоследък е модерна тезата, че става горе-долу за клубен треньор, но в никакъв случай за национален  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт