Волейболните ни национали (тема 14)- Олимпийско време!!!

• 26 350
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Честито на Матей, Ники и Радо! И на целия отбор!
Показаха това, в което са най-добри.
Вие как сте, момичета? Доволни Hug Няма ви нещо таз седмица. А бе Симпли в ИталиЕ ли Е вечЕ или нЕ Е?  Laughing

# 616
...напоследък е модерна тезата, че става горе-долу за клубен треньор, но в никакъв случай за национален...  Laughing
Що, бе? В клубовете не играят ли волейбол по същите правила? А откъде взимат играчите за националните отбори, а?  Whistling Ей, човешката простотия е по-безгранична и от Космоса.  ooooh!

БРАВО НА МАТЕЙ И РАДО! НЕКА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ РАДВАТ И В БЪДЕЩЕ!   bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug За мен те са лицето на българският волейбол, а Данчо и компания са друга една част, сещате се... Wink  Laughing

# 617
  • UK
ааа незнам,за мене Радо е най-добрия  Simple Smile
просто споделям какво чета тук там

# 618
Браво на Радо. Велик треньор е този човек Hug
Гледам вас ви няма, а Симпли май вече е в ИталиЕ. Да си починеш и ти и торпедото, че борбата е жестока Laughing и да има вино за нас hahaha

# 619
Tинки,
ама и ти ли вино чакаш? Олеее, ще трябва карго да взима , горката Crazy

# 620
  • Някъде в търсене ............
Да е честита победата на нашите момчета, да потретят още поне два пъти   bouquet

И аз чакам вино Пък  Crossing Arms , един чартър може да и стигне на Симпли  Grinning

# 621
Много сме, жадни сме? Joy

# 622
Абсолютно си прав, но важното е да се съберем на хубава приказка, ако има винце добре, ако не и водата върши работа, стига компанията да е страхотна .А НАШАТА Е ОПРЕДЕЛЕНО ТАКАВА!

# 623
Ей това е приказка! Чакам нишан Hug

# 624
Честит Рожден Ден на братя Братоеви !!!  nbirthday nbirthday  Gift

Някой има ли представа къде можем да гледаме online мачовете на Тренто и Кунео от Италия? Матей и Цецо са ни едни от най-ярките звезди във волейбола, а никъде не намерих линк за мачовете на отборите им.  Confused

# 625
На първа страница са линковете .

Честит Рожден ден на братята! Нека да са много здрави, успешни, щастливи, късметлии и любовта да ги споходи скоро! Да бъдат все така позитивни и усмихнати и да ни радват с победите си както на национално, така и на клубно ниво! Simple Smile

# 626
Честито им и от мен на патерички. Да са живи и здрави.
Дедо, жадни сме да. Настават зимни времето трябва да се крепим Crazy
След тоталната победа на Тренто, да поздравим Цецо за невероятните 27 точки smile3501
Да продължавам все така да ни радват Hug

# 627
Ей, мира не ми давате, ей.  Joy Първо да кажа, че нашите момчета и мъже в Тренто забиха кол където трябва на всичкия боклук в БФВ, нищо, че те вероятно си мислят, че нещо не са се избърсали сутринта.  Laughing На мен и клубен световен шампион ми изнася, не съм чак такава максималистка, с национала ще "празнувам" абонаментното четвърто място.  Whistling

От днес излизам в режим "полет над кукувиче гнездо". Гледайте новините редовно, че... Ох. Какъв рожден ден си спретвам, мамма миаааа!  hahaha

# 628
Симпли, ами то се почна вече. Три спешни съобщения получих на пощата си , че пристига циклонът Кассандра и на времето му се е*ава майката , чак не мога да повярвам. Днеска става за плаж, от утре светкавици , гръмотевици , даже и сняг можело да завали......Абе , с една дума Симпли пристига....Ама нЕма страшно. Вино има , парното ни е автономно, ние си го пускаме , изваждам дебелите завивки и сме на 6. Момичета и момчета, хайде палци за Тренто срещу Белград и после палци за Симпли да пристигне жива и здрава с малкия. Мисля , че не издавам тайна , като пиша , че очаквам скъпи гости. Симпли , да не спамя повече, довечера си погледни пощата, може и по/късно да пиша за маршрута ти. На Болоня може да е опасно, ако трябва и да се чуем.
На цялата ни хубава компания, наздравеееееее!!!! Wine Glass Drunk Drunk Wine Glass Drunk

# 629
Камомила, Симпли Hug дано всичко е наред момичета. Да ви подминат лошотиите на времето Heart Eyes
Браво на Тренто за всичко, което направи. Няма нужда да се мерят с тъпаците от федерацията #Crazy Даката искам да го килна/както се казва/ ама и това ще дойде #2gunfire Mr. Green
Новини гледаме всякакви и не изпускаме.
Кой има РД че не разбрах нещо? Blush Торпедото е Риба знам аз. Ти ли Симпли Rolling Eyes  Hug
Пожелавам ви много хубави емоции и разбира се победи на мачовете , които гледате /а  и не само/ Whistling Mr. Green
Дедо, май ще пием вино а...така изглежда Joy Peace
Наздраве и от мен  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт