Волейболните ни национали (тема 14)- Олимпийско време!!!

• 26 340
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Как е у ИталиЕ  Flutter Party

# 631
Днеска все още става за плаж , ама от утре ще пускаме парното. Гледайте след малко Тренто и българската група на мача. Ще махат и ще ви поздравяват. Като видите около 20 човека тумба с български знамена, това е.

# 632
Ще гледаме разбира се Party Чакам с нетърпение и умиление, искрено завиждам Blush
Трябваше да ме сложат в някой сак hahaha
http://www.laola1.tv/en/cz/volleyball/cev/trentino-diatec-crvena … 84-989-99315.html
 заредила съм лаолата и тръшна Wink
Голяма промяна във времето и тук се очаква след ден два, това време полудява. дано нямате по- големи метеорологични проблеми Peace
Хубав мач момичета и момчета
Buona fortuna  bouquet

# 633
Гледах, гледах, ама ни Лайкучка, ни Рожденичка видях.
Нищо де, ще чакам пресконференция, ако някой се върне насам. Hug

# 634
И аз се заничах но....
Симпли дано да си имала незабравим РД Hug

# 635
И аз не те видях... Rolling Eyes...дано е , защото ни търсиш хубаво вино..хубав празник Hug

# 636
Лозева, Тинки,
никой не ни брои тук за празнуващи Laughing
Май сами ще си организираме виното

# 637
Лозева, Тинки,
никой не ни брои тук за празнуващи Laughing
Май сами ще си организираме виното
Не е вярно, аз и вярвам, ще видите че ще ни донесе Crazy Hug
п.с. а с вас ще пийна с удоволствие Hug

# 638
Тази ве4ер отбора на ЦСКА гостува на италиянския Андреоли (Латина) за купа CEV.
Отиваме скромна агитка с децата да викаме САМО ЦСКА. Heart Eyes Hug
уСПЕХ НА МОМ4ЕТАТА!

# 639
Успех на ЦСКА>
Хайде готови ли сте за поредния мач на тренто, това малко селско отборче Joy

# 640
уСПЕХ НА МОМ4ЕТАТА!
Ах, как не го видях навреме това. Щях да дойда с детето да гледаме.  Confused Как свърши мача?

# 641
уСПЕХ НА МОМ4ЕТАТА!
Ах, как не го видях навреме това. Щях да дойда с детето да гледаме.  Confused Как свърши мача?
Ма4а завьрши 3–1гейма.Беше страхотно, залата с капацитет 2500души беше пьлна.Имам сьмнение , 4е  ние бяхме единствените фенове на ЦСКА (3 души с 2 деца), с две знамена и един шал Simple SmileПодкрепяхме яко, 4акахме агитката на Латина да млькне, та да се 4уе нашето НАЙ–ДОБРИТЕ, ЦСКА, НАЙ–ДОБРИТЕ , ЦСКА.. В края на ма4а треньора Попов се снима с нас, даде ни автографи и един сувенир за детето.Емоцията беше страхотна, браво мом4ета и само напред.

# 642
Браво на момчетата  Hug

# 643
уСПЕХ НА МОМ4ЕТАТА!
Ма4а завьрши 3–1гейма.Беше страхотно, залата с капацитет 2500души беше пьлна.Имам сьмнение , 4е  ние бяхме единствените фенове на ЦСКА (3 души с 2 деца), с две знамена и един шал Simple SmileПодкрепяхме яко, 4акахме агитката на Латина да млькне, та да се 4уе нашето НАЙ–ДОБРИТЕ, ЦСКА, НАЙ–ДОБРИТЕ , ЦСКА.. В края на ма4а треньора Попов се снима с нас, даде ни автографи и един сувенир за детето.Емоцията беше страхотна, браво мом4ета и само напред.

Ето това е прекрасно!
Да подкрепиш нашите момчета далеч в странство и то с децата! Браво на вас! И вие, и момчетата от ЦСКА ще го запомнят този мач. И Перанди, и италианците ще го запомнят.

# 644
Идвам да се отчета, върнахме се, вино не ви нося, но ако знаехте какво пътуване беше, щяхте да ме разберете. Мога само да ви кажа, че след циклоните, падналите изкоренени дървета, годишния маратон, и всичко останало, стигнахме за обратния полет десет минути преди да затворят гишето. Още се възстановявам от преживяното.  Shocked

П.П. Не ходете у Camomilla, ако не сте готови да ядете, да ядете, и пак да ядете.  Joy Благодаря им за страхотното гостоприемство, на нея и мъжа й! Горното беше на шега, ама наистина не дава нищо да се купи и само носи и принася тази жена!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт