Волейболните ни национали (тема 14)- Олимпийско време!!!

• 26 335
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Тази ве4ер отбора на ЦСКА гостува на италиянския Андреоли (Латина) за купа CEV.
Отиваме скромна агитка с децата да викаме САМО ЦСКА. Heart Eyes Hug
уСПЕХ НА МОМ4ЕТАТА!
Ах, как не го видях навреме това. Щях да дойда с детето да гледаме.  Confused Как свърши мача?
Embarassed Така е. Който чете набързо.....А, после на кого се е метнал сина ми толкова разсеян. Ами, явно на майка си.  Laughing

# 646
Симпли Hug Радвам се че сте се завърнали, като слушах за урагани и какви ли не неща лошо ми ставаше Rolling Eyes Stop
Аз в Камомила не съм се и съмнявала, аз ако бях щях да съм на диета 2 месеца Joyама ти имаш нужда Blush Heart Eyes
п.с. Тази вечер е Мача Тренто- Кунео нали?

# 647
Ето това е прекрасно!
Да подкрепиш нашите момчета далеч в странство и то с децата! Браво на вас! И вие, и момчетата от ЦСКА ще го запомнят този мач. И Перанди, и италианците ще го запомнят.
Пранди сигурно е разбрал и неистовите ни викове Mr. Green
Аз две нощи след ма4а още не можех да се сьвзема от силното преживяване, до живот ще го помня Heart Eyes
Мом4етата след ма4а заедно с Алекс Попов дойдоха пред трибуната дето бяхме да ни аплодират нас нищожното 4ервено петно сред цялата синя зала Hug Hug HugЕй, полудяхме, да знаете.......неописуемо беше, невероятно...

# 648
Момчета и момичета, гледате ли Тренто срещу Кунео?

# 649
Момчета и момичета, гледате ли Тренто срещу Кунео?
Кьде го гледате?

# 650
Свърши, Тренто разбиха Кунео с 3:0, интересен ми беше сблъсъкт между Соколов и Казийски.

# 651
Свърши, Тренто разбиха Кунео с 3:0, интересен ми беше сблъсъкт между Соколов и Казийски.
Ама кьде по принцип да знам да следя и аз.

# 652
Различни спортни събития гледам тук.

# 653
малко на 4ат го обьрнах, но ти благодаря. Heart Eyes

# 654
И аз го гледах хубав мач беше и удоволствие да гледаш Цецо Blush Радвам се за Тренто разбира се Peace

# 655
Здравейте!
С вас се , смяхме, пяхме , смяхме, бляхме...плакахме, чакахме....ще ми се да кажа и победихме......до тогава искам да ви почерпя, защото днес имам РД Hug

# 656
ЧРД, Тинки!   bouquet Желая ти късмет и здраве, другото ще дойде самичко, като тези двамата са на пост.  Grinning   newsm59   Tada Родена си на един и същи ден с един човек, с когото искрено ти пожелавам да нямаш нищо общо. Чак не е за вярване, че сте родени в един и същи ден. Брррр....  Whistling

# 657
ЧРД, Тинки!   bouquet Желая ти късмет и здраве, другото ще дойде самичко, като тези двамата са на пост.  Grinning   newsm59   Tada Родена си на един и същи ден с един човек, с когото искрено ти пожелавам да нямаш нищо общо. Чак не е за вярване, че сте родени в един и същи ден. Брррр....  Whistling
Заинтригува ме  newsm78 Дано нямам общо тогава  Blush Mr. Green

# 658
Честит рожден ден, Тинки Simple Smile    bouquet  bouquet newsm59 Желая ти много здраве, щастие, любов и успехи във всичко.

# 659
Наздраве, Тинки Simple Smile. Хубав празник, да си здрава и усмихната.

Общи условия

Активация на акаунт