Волейболните ни национали (тема 14)- Олимпийско време!!!

• 26 332
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
В сьбота Тренто гостува на Андреоли(от които ЦСКА взе един гейм), имам билет и този пьт компанията фенове сме пове4е Hug.Ще викаме за нашето мом4е Heart Eyes Mr. Green

# 661
В сьбота Тренто гостува на Андреоли(от които ЦСКА взе един гейм), имам билет и този пьт компанията фенове сме пове4е Hug.Ще викаме за нашето мом4е Heart Eyes Mr. Green
Хубав мач Simple Smile
Благодаря за поздравленията.
Добре, че ги има тези италиански "треторазрядни отборчета" че иначе няма какво да се гледа цяла зима........
Само скандали има покрай родната ни федерация, какво ще кажете за последната велика простотия 70К за Айден и 30к за Камило? ooooh!

# 662
  • Някъде в търсене ............
Нищо не съм чула, Тинки сподели ако обичаш  Hug

# 663
# 664
Благодаря  много   bouquet

Нямам думи вече, но и лошото е че не ме изненадва изобщо, всъщност добра премия за преводач, искам и аз такава пък  Crossing Arms

# 665

Браво, Балкантурист. Радваш ме с тез постове Hug
Вчера видях в нета снимка от мача с Латина на твоята компания с един голям зелен плакат!

# 666
ВЕрно ли, къде?искам и аз да видя Laughing
Леле, каква емоция беше, и Матей колко го оби4а италиянската публика Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И от трима полу4ихме прегръдка, целувка и автограф Hug
3еления плакат не е мое дело, на една фенка млада беше с която се запознахме в залата.

# 667
# 668
Отвори се , мерси.
Аз сьм зад кадьр, само знамето ми се вижда. Laughing

# 669
Къде сте бе, Негодници? Днес има голям мач (от 18.25 ч. бг време), Кунео–Мачерата. Аз съм за Кунео, дано Цецко се представи както трябва.
Другата неделя заминавам за Тренто. С голям байрак, разбира се, но......имам молба. Давайте идеи за плакат. Не знам дали ще имам време да го направя, ама ще направя всичко възможно. Не знам и дали този мач ще го дават по някоя телевизия , но снимки за вас ще има.
Балкантурист , добре дошла! Блазе ти , че си близо до някои от местата, където лесно се ходи на мачове. Аз съм в Тоскана. Ама така сте вие, столичани. Laughing
Радвам се , че успях да видя Симпли и Торпедото на живо , нищо, че времето беше отврат.
Хайде, включвайте се , моля!

# 670
Здравейте
Вчера ,гледах Камило, много ме радва тоази човек, а как учи български  Hug
За постановка докараха и тоз бичшия треньор уж че са голяма партия , ама ние не пасем трева  Mr. Green
Зарадва ме репортера , толкова нахилен и доволен излезе  Laughing

# 671
http://voyo.bg/product/live/4351-na-zhivo-kuneo-macherata
Аз съм тук. Често мисля за вас, но вие не се разписвате!
Здравей Камомила, как е снежната обстановка Simple Smile
Много ви се радвам за Мача в Тренто, аз още не съм ги посетила, но и това ще дойде!
Плакати можеш да направиш за Ники, радо и матей Simple Smile
http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.191391714319374&type=1

# 672
Добре заварила, Камомила Grinning
Беата те, 4е ще ги гледаш Тренто домакини, на мен ми е непосилно дале4е... Организирано ли пьтувате??

нямам идея за плакат, но щом знамето ти е прили4ен размер, ще те забележат.

# 673
  • MJF
Аз тук но ако не ме подсетите кога , от колко не се сещам сама да проверя за интересен мач. Ето днешния ще го погледна.

# 674
Брех, събудихте се а!
Хубави мачове, хубаво събитие ще има другата седмица и в София?
Какво значи това "Негодници"  ??? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт