Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Вилма Михаилoва ли е класически хомеопат?
Какви са принципите на класическата хомеопатия?
Какви са разликите между разреждането на Шуслеровите соли и хомеопатичните лекарства?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Вилма Михаилoва ли е класически хомеопат?
-
Какви са принципите на класическата хомеопатия?
-
Какви са разликите между разреждането на Шуслеровите соли и хомеопатичните лекарства?
-
До каква степен хомеопатията може да помогне за отказване от тютюнопушенето и репродуктивни проблеми?
-
Какви са разликите между хомеопатичните лекарства и алопатичните лекарства?
Защо секта? Нима има списъци с уролози, при които да отидете? Всички ходим при хора, препоръчани ни от някого. Никой нищо не пази в тайна. Просто все пак и форумът си има правила и тук не е място за масови реклами. Всички, които четете, знаете, че винаги отговарям на тези, които са ме питали лично - било с инфо, било с имена на хомеопати, на които АЗ бих се доверила, и това си е моето лично субективно мнение.

, тук в случая се изненадах от това, че самото лекарство(според листовката му ) може да действа разнопосочно в зависимост от потенцията ,което ми се видя лишено от логика(от моята логика,а не съм хомеопат и може и да съм в грешка пък)