Въпроси към Класически хомеопати 22

• 49 496
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Ама недейте така, хора Grinning Защо секта? Нима има списъци с уролози, при които да отидете? Всички ходим при хора, препоръчани ни от някого. Никой нищо не пази в тайна. Просто все пак и форумът си има правила и тук не е място за масови реклами. Всички, които четете, знаете, че винаги отговарям на тези, които са ме питали лично - било с инфо, било с имена на хомеопати, на които АЗ бих се доверила, и това си е моето лично субективно мнение.

Впрочем депресивните състояния не могат да минат с други лекарства, освен хомеопатични, защото алопатичните лекарства не действат върху първопричината за изпадането в този вид разстройство.

# 316
Така е Мечка, тенкс!Имаш много готин ник и аватар. Heart Eyes Simple Smile Simple Smile

# 317
  • там където ме зове сърцето!!!
Ама недейте така, хора Grinning Защо секта? Нима има списъци с уролози, при които да отидете? Всички ходим при хора, препоръчани ни от някого. Никой нищо не пази в тайна. Просто все пак и форумът си има правила и тук не е място за масови реклами. Всички, които четете, знаете, че винаги отговарям на тези, които са ме питали лично - било с инфо, било с имена на хомеопати, на които АЗ бих се доверила, и това си е моето лично субективно мнение.
Вярно  не попитах лично , но странно защо не получих мнение от никого  Sad

# 318
(благодаря. Много си го тача Арджун Рампал)

Вивка, преценила съм, че не заслужаваш лечение. Grinning
Извинявай, тъпа шегичка. Не съм прочела явно. Embarassed Пиши ми какво те интересува, може би ще те насоча.

# 319
  • там където ме зове сърцето!!!
(благодаря. Много си го тача Арджун Рампал)

Вивка, преценила съм, че не заслужаваш лечение. Grinning
Извинявай, тъпа шегичка. Не съм прочела явно. Embarassed Пиши ми какво те интересува, може би ще те насоча.
Вярно е  Mr. Green за детето исках  Hug

# 320
http://anhira.com/homeopathy/deca.php
Някой може ли да ми отговори как се лекува витилиго или да ми препоръчате хомеопат във Варна на ЛС? newsm78
Много искам да помогна на сестра си. Praynig
На въпроса как се лекува витилиго, бих отговорила така: както всяко състояние, с добре подбрано хомеопатично лекарство. Успех Simple Smile

# 321
ох, и аз да споделя за една мила съфорумка която посъветва  друга да пие някакво ХЛ в потенция 30 за увеличение на лактацията,а трета се намеси,че в потенция 30 е за спиране на лактацията,но в потенция 9 е точно за увеличение - информацията е почерпена от листовката на въпросното ХЛ в която НАИСТИНА има такава врътка  ooooh!
Да кажа за пореден път, че хомеопатичните лекарства не се приемат по препоръка, независимо чия, а само по предписание на хомеопат. Лекарствата за увеличаване или намаляване на кърмата не са едно или две. Кое е подходящо, трябва да прецени хомеопат. Въпросът с потенциите е много важен, но той също от компетентността на специалист. Наистина има потенции, които усилват лактацията и такива, които я намаляват, но това е от компетентността на хомеопат.

# 322
ох, и аз да споделя за една мила съфорумка която посъветва  друга да пие някакво ХЛ в потенция 30 за увеличение на лактацията,а трета се намеси,че в потенция 30 е за спиране на лактацията,но в потенция 9 е точно за увеличение - информацията е почерпена от листовката на въпросното ХЛ в която НАИСТИНА има такава врътка  ooooh!
Да кажа за пореден път, че хомеопатичните лекарства не се приемат по препоръка, независимо чия, а само по предписание на хомеопат. Лекарствата за увеличаване или намаляване на кърмата не са едно или две. Кое е подходящо, трябва да прецени хомеопат. Въпросът с потенциите е много важен, но той също от компетентността на специалист. Наистина има потенции, които усилват лактацията и такива, които я намаляват, но това е от компетентността на хомеопат.
Да,аз постоянно им обяснявам защото са ми симпатични ако си  нямат хомеопат да пият чайчета, витамин Ц и каквото си искат,ама да не си самоназначават хомеопатични лекарства,даже съм навлизала и в полемика на няколко пъти от изцяло добри чувства ,хубавото е ,че поне 5,6 майки ме разбраха  Peace, тук в случая се изненадах от това, че самото лекарство(според листовката му ) може да действа разнопосочно в зависимост от потенцията ,което ми се видя лишено от логика(от моята логика,а не съм хомеопат и може и да съм в грешка пък)   Crazy
Иначе аз за всичко се съветвам с моя хомеопат от когото съм много доволна и съм спокойна ,че ни лекува, както и чакам с нетърпение да се организира хомеопатичен курс за майки -не ми минава и през ум сама да си лекувам детето,просто ми се иска да съм по-запозната с материята от първа ръка  Peace

# 323
Ми хайде тогава на двудневен курс в края на месеца за София. Нека само уточненията да са на лични, за да не разваляме темата.

# 324
За мое най-голямо съжаление няма да бъда в София в края на този месец. Ако провеждате редовно такива семинари, ще се радвам да се включа в някой следващ.

# 325
А депресия лекува ли се с хомеопатия? Пуснете ми и на мен лично съобщение с имена на хомеопати, плийс? Praynig

Ето един непълен списък с класически хомеопати: http://homeohelp.eu/bg/component/sobi2/

# 326
Има ли някой излекуван с хомеопатия? Peace

# 327
# 328
Има ли някой излекуван с хомеопатия? Peace
От тъпотия няма, но виж, от болести коооолкото щеш излекувани Laughing.
Нещо по-конкретно интересува ли те?(туй вече сериозно питам Grinning)

# 329
  • София близо до Витоша
Мен ме интересува за събореен дерматит

Общи условия

Активация на акаунт