Въпроси към Класически хомеопати 22

• 49 471
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Пробвай с чай от мента
Има ли някой излекуван с хомеопатия? Peace
и то не един  Simple Smile
А може ли нещо по-конкретно? Писах по-горе какво по-точно ме интересува. Благодаря  Peace

# 346
Влизам бързичко да изясня Simple Smile Доместосът, или по-скоро неговите изпарения ще антидотират лекарството. И после, за да спинка по-спокойно детенцето, да вземе другите неща Simple Smile

# 347
  • Пловдив
Влизам бързичко да изясня Simple Smile Доместосът, или по-скоро неговите изпарения ще антидотират лекарството. И после, за да спинка по-спокойно детенцето, да вземе другите неща Simple Smile
Simple Smile Simple Smileразбрахме се. Аз разбрах, че топлата вода с мед и маслото също може да се използват като антидот,което ме изненада, затова попитах Mr. Green.

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 16:43 от mamaden

# 348
Пробвай с чай от мента
А може ли нещо по-конкретно? Писах по-горе какво по-точно ме интересува. Благодаря  Peace
Имам хашимото, последно като бях на преглед структурата е добре, не е активно за момента, нямам нужда от еутирокс. Лекувала съм гъбички, бронхит, някой страхове, успях да простя на един човек и това много ми помогна за душевното спокойствие, осъзнах и какво ми пречи да зачена, имаше известен успех с мигрената, възстановяването от раждането беше много бързо и без болки (както и самото раждане) а бях с епизиотомия за друго не се сещам сега.
Имам доста примери от племенниците ми: бронхити, отити, бронхеолити, бактерии всякакви, гъбички, бронхопневмония, конюнктивит, вирусни инфекции, варицела.

# 349
От тъпотия няма, но виж, от болести коооолкото щеш излекувани Laughing.
Нещо по-конкретно интересува ли те?(туй вече сериозно питам Grinning)
Да, надявах се повече хора да пишат за нещо по-сериозно като заболяване свързано с полова система или щитовидна жлеза!
От тъпотия...там си зависи от човека, дали иска да бъде излекуван. А другото не зависи понякога от нас, а е нежелано невежество. Peace
Аааа, не беше насочено пряко към някого. Просто иронизирах, така по черному.... Tired
Аз лично имам пряк контакт с - излекуван от полипи в матката, излекувана раничка на шийката на матката, излекувани влагалищни гъбички ( ама не просто да минат за малко, а изобщо да не се появят); дългогодишна преждевременна еякулация и сигурно още за нещо ще се сетя. Щитовидна жлеза - не виждам проблем, ако не е генетичен или физическа малформация необратима.

# 350
Уф много сложен случай сме, каза хомеопатът... даде му 1капка нещо и каза да го следя след това как се променя  - ама нещата към момента са в пъти по-зле - буквално въздух не може да си поеме от кашляне  Rolling Eyes Не е спрял 3 дни денонощно вече Sad Sad Sad каквото и да дадем става по-зле и не и вждам накъде - сега реве, че иска да спи, а не може изобщо милото да се отпусне от това кашляне на секунди  Tired

# 351
Никой не ви принуждава да се лекувате с хомеопатия. Вие сам/а сте си директор на г..а. Ако не приемате хомеопатичното лечение, какво правите тук?
Да, се смея или да плача при такова изказване!!!! Щом питам, значи искам да се лекувам с хомеопатия. Но ме интересуват резултатите и дали ги има все пак.  Peace

Да, надявах се повече хора да пишат за нещо по-сериозно като заболяване свързано с полова система или щитовидна жлеза!
От тъпотия...там си зависи от човека, дали иска да бъде излекуван. А другото не зависи понякога от нас, а е нежелано невежество. Peace
Аааа, не беше насочено пряко към някого. Просто иронизирах, така по черному.... Tired
Аз лично имам пряк контакт с - излекуван от полипи в матката, излекувана раничка на шийката на матката, излекувани влагалищни гъбички ( ама не просто да минат за малко, а изобщо да не се появят); дългогодишна преждевременна еякулация и сигурно още за нещо ще се сетя. Щитовидна жлеза - не виждам проблем, ако не е генетичен или физическа малформация необратима.
Не пиша насочено, пиша информативно искам да се информирам за себе си. Благодаря все пак за вниманието, макар и с незаслужени обиди.
Това с гъбичките не звучи никак зле Simple Smile
Ами лично аз не знам да е генетично....нямам никой в рода си с такива проблеми най-малкото което е. Благодаря за отговора, мисля да опитам но с по-дългосрочно лечение в най-скоро време. Иначе скоро използвах Мастодинон за болки в гърди, за един месец отминаха болките. Минах и преглед и знам, че всичко е наред. Та сега едно по едно и другите проблеми се опитвам да премахна, но малко ми идват в повече и не мога да концентрирам нещата поетапи.
Благодаря Peace

Пробвай с чай от мента
Имам хашимото, последно като бях на преглед структурата е добре, не е активно за момента, нямам нужда от еутирокс. Лекувала съм гъбички, бронхит, някой страхове, успях да простя на един човек и това много ми помогна за душевното спокойствие, осъзнах и какво ми пречи да зачена, имаше известен успех с мигрената, възстановяването от раждането беше много бързо и без болки (както и самото раждане) а бях с епизиотомия за друго не се сещам сега.
Имам доста примери от племенниците ми: бронхити, отити, бронхеолити, бактерии всякакви, гъбички, бронхопневмония, конюнктивит, вирусни инфекции, варицела.
Благодаря ви, може ли да ви пиша на лични за щитовидната защото ме интересува? Peace

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 21:48 от Съншайн

# 352
  • София
Здравейте!
Влизам да внеса малко пояснения по нашия случай Simple Smile
След първия път, в който имахме проблем с крачето, след посещението при хомеопата (дори още там), след дадено ХЛ, Габи видимо подобри състоянието си - от невъзможност да ходи (лазеше или ходеше на коленца) почна да стъпва, а вечерта дори тичаше в нас.
Това се случи и в следващите два пъти, в които имаше болка (но тогава можеше да си ходи - просто болката беше слязла първо в едното стъпалце, после в другото - което знам, че при хомеопатията е по-скоро добър показател). Вече болка няма (само подутото ляво колянце).

Остава да се видим Т от какво е. Утре ни предстоят изследванията, стискайте палци да не е голяма драма. 
Според хомеопата става дума за нещо автоимунно, което няма как да се излекува за ден/два. Но искрено вярвам да се реши лесно. Днес ми беше много напрегнат на моменти ден.. малко ми дойде в повече стреса май...

# 353
Малини, стискаме палци. Силно се надявам каквото и да е, да не е провокирано от ваксините. Дано си мислила по този проблем.

Съншайн, не се "самообиждай". Написах го, защото болшинството хора очакват истински чудеса от хомеопатията. Има неща, които няма да се променят, ако човек САМ не го направи. Просто понякога е много кофти да дойде някой човек, да изисква всякаква помощ от теб, а после ти да си бездарен. Като например да лекуваш някой хроничен бронхит и задух при заклет пушач. Ти да си блъскаш мозъка, той да си пафка и да разчита на вълшебната капка ( гранула)... Та в този аспект го вмъкнах, вероятно не съобразих, че си нов човек тук, другите си ме знаят...

# 354
  • София
Малини, стискаме палци. Силно се надявам каквото и да е, да не е провокирано от ваксините. Дано си мислила по този проблем.

Благодаря!
Остава ни една - МПР - Приорикс. Без нея не може да тръгне на ясла.. реално трябваше да се бие преди повече от година. Та ще се наложи да я бием, нямам как да се скатая...
Нататък мисля да взема нещата в свои ръце вече...

# 355
Уф много сложен случай сме, каза хомеопатът... даде му 1капка нещо и каза да го следя след това как се променя  - ама нещата към момента са в пъти по-зле - буквално въздух не може да си поеме от кашляне  Rolling Eyes Не е спрял 3 дни денонощно вече Sad Sad Sad каквото и да дадем става по-зле и не и вждам накъде - сега реве, че иска да спи, а не може изобщо милото да се отпусне от това кашляне на секунди  Tired
Цитирате ме, ако мога да помогна с нещо, кажете Simple Smile

# 356
Никой не ви принуждава да се лекувате с хомеопатия. Вие сам/а сте си директор на г..а. Ако не приемате хомеопатичното лечение, какво правите тук?
Да, се смея или да плача при такова изказване!!!! Щом питам, значи искам да се лекувам с хомеопатия. Но ме интересуват резултатите и дали ги има все пак.  Peace

Не пиша насочено, пиша информативно искам да се информирам за себе си. Благодаря все пак за вниманието, макар и с незаслужени обиди.
Това с гъбичките не звучи никак зле Simple Smile
Ами лично аз не знам да е генетично....нямам никой в рода си с такива проблеми най-малкото което е. Благодаря за отговора, мисля да опитам но с по-дългосрочно лечение в най-скоро време. Иначе скоро използвах Мастодинон за болки в гърди, за един месец отминаха болките. Минах и преглед и знам, че всичко е наред. Та сега едно по едно и другите проблеми се опитвам да премахна, но малко ми идват в повече и не мога да концентрирам нещата поетапи.
Благодаря Peace

Пробвай с чай от мента
Благодаря ви, може ли да ви пиша на лични за щитовидната защото ме интересува? Peace

Ако искате да се лекувате с хомеопатия, по-прекият път е да се поинтересувате как работи тя, а не да търсите доказателства. Разбира се, че имате прево и на това, но аз го разбирам като не ми се вярва, ама, хайде, кажете.
Добре, казвам. Пред очите ми, щитовидна жлеза с размерите и твърдостта на мобилен телефо е с размерите на лешник и мека за месец и половина.
Жена на 33 години, която никога не е имала цикъл от поликистозни яйчници, за 2 месеца има цикъл и почни никакви кисти. Още много примери има в хомеопатичната практика.
Хайде сега кажете какво още да споделим с вас?

# 357
  • Добрич
Остава ни една - МПР - Приорикс. Без нея не може да тръгне на ясла.. реално трябваше да се бие преди повече от година. Та ще се наложи да я бием, нямам как да се скатая...
Нататък мисля да взема нещата в свои ръце вече...
А как ще вземете нещата в свои ръце по-нататък?
Ако се случи нещо необратимо?
Не се заяждам и не съм по принцип така груба, но и аз от доста време чета историята на детенцето ви, и като потърпевша майка  ще ви посъветвам да размислите кое е по-добро, здравето или ваксината, за да тръгне на ясла

# 358
Пробвай с чай от мента
Злокачествено заболяване.

# 359
И не всичко може да бъде споделено във форум. Така че, за да получите правилен отговор, трябва да зададете правилен въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт