Въпроси към Класически хомеопати 22

• 49 472
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Въпрос:
Ако съм дала грешно ХЛ лекарство и то много е засилило симптомите, има ли начин да го антидотирам  Rolling Eyes (майка ми е дала Стодал на сина ми, щото доста кашляше (спа в тях преди 2 вечери и туй му е взела от аптеката без да пита  Confused - и сега е някакъв ужас - кашля буквално на всяка 10та секунда - от снощи нон стоп ooooh!) Преди същото съм го наблюдавала като по-малък - дам ли Стодал за кашлица (2 пъти съм пробвала) - винаги кашля после като садран.
Утре сме на хомеопат - но до тогава как да го спра "нещото", което го кара да се дере Sad

# 331
Пробвай с чай от мента
Има ли някой излекуван с хомеопатия? Peace
и то не един  Simple Smile

# 332
Пробвай с чай от мента
Дадох му да смуче едно ментово за гърло, ама като гледам няма "ефект"  Confused И утре 1 учебен ден.. просто - ще го запомни г-жата  Laughing

# 333
Разтвори доместос във вода и да вдиша отгоре няколко пъти. Рецептата е чужда, но пък е изпитан антидот.

Кожни болести най-лесно минават, ако някой "хомеопат" не ги вкара навътре на по-дълбоко ниво с грешно лечение (сЕбореен)

# 334
Разтвори доместос във вода и да вдиша отгоре няколко пъти. Рецептата е чужда, но пък е изпитан антидот.

Кожни болести най-лесно минават, ако някой "хомеопат" не ги вкара навътре на по-дълбоко ниво с грешно лечение (сЕбореен)
Чужда, чужда, колко да е чужда Simple Smile Освен доместоса, дайте на детето да пие топла вода на глътки, в която сте разтворили мед
А преди да си легне, една бучка масъкце да му се разтопи в устата.

# 335
Никой не ви принуждава да се лекувате с хомеопатия. Вие сам/а сте си директор на г..а. Ако не приемате хомеопатичното лечение, какво правите тук?

# 336
Е па чужда е, не е моя Laughing. Рецептата е на Само за малко.

# 337
  • София
Оф, хора.. пиша ви, ей така да споделя с вас, белким ми олекне, утре и с хомеопата.

Бяхме на ревматолог - за крачетата на Габи + ниската Т, която вдига напоследък (днес по-скоро я поддържаше около 37.7).
Та докторът иска да пуснем отново ПКК (този път венозна), гърлен и носен секрет. Урината е ок. Според него има някаква инфекция, която рефлектира в ставичките. Откри подуто ляво колянце. Подозира стафилококи, които с ХП не се лекували. Както и артритни проблеми. Каза: ХП е много добра в кашлици, хреми  #Crazy , но за неща като коки и т.н. - АБ, може да са капки, може друг вариант.
На бюрото му имаше календарче на Хомеопатия/Боарон. 

Каза, че е с по-халтави стави (кожата се отделя много от тялото, синкави склери - това били показатели за предразположеност към такива проблеми - а ние с баща й се оказа, че може да си огъваме бая ръцете...т.е. и генетично го има).

Пускаме изследванията в сряда на гладно, дано резултатите станат по-бързо.. Но ми е доста криво...

# 338
Оф, хора.. пиша ви, ей така да споделя с вас, белким ми олекне, утре и с хомеопата.

Бяхме на ревматолог - за крачетата на Габи + ниската Т, която вдига напоследък (днес по-скоро я поддържаше около 37.7).
Та докторът иска да пуснем отново ПКК (този път венозна), гърлен и носен секрет. Урината е ок. Според него има някаква инфекция, която рефлектира в ставичките. Откри подуто ляво колянце. Подозира стафилококи, които с ХП не се лекували. Както и артритни проблеми. Каза: ХП е много добра в кашлици, хреми  #Crazy , но за неща като коки и т.н. - АБ, може да са капки, може друг вариант.
На бюрото му имаше календарче на Хомеопатия/Боарон. 

Каза, че е с по-халтави стави (кожата се отделя много от тялото, синкави склери - това били показатели за предразположеност към такива проблеми - а ние с баща й се оказа, че може да си огъваме бая ръцете...т.е. и генетично го има).

Пускаме изследванията в сряда на гладно, дано резултатите станат по-бързо.. Но ми е доста криво...

Да ме извини колегата, който и да е той, вие си знаете, ама хайде, сменете го.

# 339
  • София
Ма аз говоря за ревматолога (ортопед и ЛЛ препоръчаха да я види такъв лекар - съответно да си каже мнението). С хомеопата днес не съм се чувала да му предам как е минало...но исках да споделя с вас...

# 340
Ма аз говоря за ревматолога (ортопед и ЛЛ препоръчаха да я види такъв лекар - съответно да си каже мнението). С хомеопата днес не съм се чувала да му предам как е минало...но исках да споделя с вас...
Но вие сте и на хомеопатично лечение, нали? Мисля, че си спомням от кога и какви проблеми имате, благодарна съм, че помня почти всичко. Та, сменете си хомеопата, пак да кажа, да ме извини, който и да е той.

# 341
  • Пловдив

Чужда, чужда, колко да е чужда Simple Smile Освен доместоса, дайте на детето да пие топла вода на глътки, в която сте разтворили мед
Това сериозно ли Rolling Eyes......или аз като блондинка не разбрах шегата newsm78?

# 342

Това сериозно ли Rolling Eyes......или аз като блондинка не разбрах шегата newsm78?
Защо да е шега? Нали днес детето ще ходи при хомеопата си, какво пречи да му се помогне да изкара по-спокойно нощта?

# 343
От тъпотия няма, но виж, от болести коооолкото щеш излекувани Laughing.
Нещо по-конкретно интересува ли те?(туй вече сериозно питам Grinning)
Да, надявах се повече хора да пишат за нещо по-сериозно като заболяване свързано с полова система или щитовидна жлеза!
От тъпотия...там си зависи от човека, дали иска да бъде излекуван. А другото не зависи понякога от нас, а е нежелано невежество. Peace

# 344
  • Пловдив

Защо да е шега? Нали днес детето ще ходи при хомеопата си, какво пречи да му се помогне да изкара по-спокойно нощта?

Да се намеся и аз Laughing Явно сме разбрали тази рецепта като Антидот...щото по-горе се говореше за това Wink И аз като Мамаден така разбрах...А то явно е за да се облекчи кашлицата Peace

Общи условия

Активация на акаунт