Въпроси към Класически хомеопати 22

• 49 022
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Malini, съчувствам ти, разбирам те. Аз изпаднах в подобна ситуация на твоята при първото разболяване на дъщеря ми. Тогава, даже нямахме хомеопат, не бях чувала за д-р Р. Менделсон...просто някак си вътрешно усетих, че детето трябва само да се справи. Родата ме оплюваха помежду си, на мен доста плахо се опитваха да ми намекнат за "престъплението", което извършвам срещу детето си. Ами живота им доказа, че не греших, аз изобщо не си трових нервите да доказвам каквото и да било.
За протокола - половин година след първото разболяване, се записахме при най-добрия хомеопат в Бургас. Бях доволна, най-вече от това, че бях разделила отговорността с някой друг, който смятах, че е достоен да му се доверя. Отново живота беше този, който доказа, че не е "най-добрия" хомеопат. С идиотското си "лечение" тя застраши живота на сина ми и накрая се отказа да го "лекува". Настръхвам като чуя, че "хомеопатията със сигурност не вреди". Вреди, и то много, когато е в ръцете на некадърници и непукисти. Та сега дъщеря ми отново е без хомеопат, без конституции, без ХЛ. Свикнах. За сина ми - намерих най-добрите, само че далеч от Бургас Peace

# 196
От четири месеца се лекувам с ХЛ - само по едно изписано от лекар хомеопат. През цялото време имам оплаквания и напълнях. Всеки месец ходя при хомеопата , казвам ,че не се чувствам добре , първо ми смени честотата на приемите , след като станах още по зле ми смени лекарството . От новото лекарство се оправиха част от емоционалните ми проблеми , но физически не се чувствам добре и продължавам да се тъпча нервно с храна . Въпросът ми е - какво означава това , че не ми е улучено лекарството и трябва да сменя хомеопата , че не е правилно предписана потенцията и честотата на прием или че прекалено много искам от хомеопатията ? Моля ви отговорете ми ,защото съм объркана и не мога да взема решение да продължавам ли лечение с хомеопатия ?

# 197
  • София - Варна - Бургас
От четири месеца се лекувам с ХЛ - само по едно изписано от лекар хомеопат. През цялото време имам оплаквания и напълнях. Всеки месец ходя при хомеопата , казвам ,че не се чувствам добре , първо ми смени честотата на приемите , след като станах още по зле ми смени лекарството . От новото лекарство се оправиха част от емоционалните ми проблеми , но физически не се чувствам добре и продължавам да се тъпча нервно с храна . Въпросът ми е - какво означава това , че не ми е улучено лекарството и трябва да сменя хомеопата , че не е правилно предписана потенцията и честотата на прием или че прекалено много искам от хомеопатията ? Моля ви отговорете ми ,защото съм объркана и не мога да взема решение да продължавам ли лечение с хомеопатия ?

Според мен, цитирам Ви: "...че не ми е улучено лекарството и трябва да сменя хомеопата , че не е правилно предписана потенцията и честотата на прием..."

А това че: "...но физически не се чувствам добре и продължавам да се тъпча нервно с храна " - показва че сте в стрес!

# 198
Цитат
От новото лекарство се оправиха част от емоционалните ми проблеми , но физически не се чувствам добре и продължавам да се тъпча нервно с храна
От кога го приемате - новото лекарство?

# 199
Новото лекарство приемам вече месец .

# 200
Уф, пак ви изпуснах!   bouquet

# 201
От това, което пишете, може да се заключи, че лечението ви е неправилно. Дали лекарството е подбрано неправилно или потенцията, може да се прецени от специалист, но след повече информация. Това, обаче, не означава да се отказвате от хомеопатията Simple Smile
Моят съвет е, щом не се чуствате добре, да спрете това, което пиете и то веднага. Успех Simple Smile

# 202
Дъщеря ми е на 1г и 4 м. Досега е пила само 2 пъти ХЛ при никненето на зъбите. Не е приемала никакви лекарства. Скоро забелязах че емайлът на горните 4 зъбчета е изронен. Четох доста за този проблем и се оказа, че често срещан при млечните зъби, но от всички фактори, които го предизвикват при нея не откривам нито един  Rolling Eyes (АБ, АМ, плодови сокове, сладко, вредна храна) За себе си стигам до извода, че проблемът е пренатален, най-вероятно когато са се формирали зародишите на млечните зъбчета нещо не е било както трябва.

Днес отиваме на зъболекар да чуя и нейното мнение. Още не съм звъняла на нашата хом., но се питам ако проблемът наистина е във формирането на зародишите хомеопатията би ли помогнала  newsm78

# 203
  • Пловдив
Карат се, защото го позволяваш. Отстоявай позициите си. Има също толкова сигурни и твърди начини, без да се налага неприятна конфронтация. Смелост!
Подкрепям написаното Peace. Не съм имала такива проблеми, вероятно заради подкрепата на съпруга ми(но ние и двамата знаехме, че сме изчерпали всички други възможности). Не бих позволила да се месят в начина на лечение, или каквото и да е по отношение на детето. В нашето семейство непоискани съвети не са добре дошли Naughty. (ако.... следвайки чужд съвет, който не е моя вътрешна убеденост нещата се объркат, кой ще е виновен,.....?)

# 204
Дъщеря ми е на 1г и 4 м. Досега е пила само 2 пъти ХЛ при никненето на зъбите. Не е приемала никакви лекарства. Скоро забелязах че емайлът на горните 4 зъбчета е изронен. Четох доста за този проблем и се оказа, че често срещан при млечните зъби, но от всички фактори, които го предизвикват при нея не откривам нито един  Rolling Eyes (АБ, АМ, плодови сокове, сладко, вредна храна) За себе си стигам до извода, че проблемът е пренатален, най-вероятно когато са се формирали зародишите на млечните зъбчета нещо не е било както трябва.

Днес отиваме на зъболекар да чуя и нейното мнение. Още не съм звъняла на нашата хом., но се питам ако проблемът наистина е във формирането на зародишите хомеопатията би ли помогнала  newsm78
Мира, не е и до храната толкова (не казвам, че не е от значение, ама ...)
Хомеопатично лечение ще заздрави зъбите, докато е време. Ще спаси и бъдещите постоянни. Имам познато детенце на 4 години сега, което от 2 години ходи с онези намазани черни зъбки като....Пиха какво ли не (алопатично)....Ефект никакъв за момента.

# 205
спешно смешно питане newsm78

преди около час на детската площадка синът ми със скок си заби главата в моята. Негова си е наред обаче аз получих светкавично оток с размерите на лешник, даже по-голям, на веждата. За мой късмет нося очила и всъщност ръба на стъклото ми се заби в главата.Не е сцепено, няма хематом само е зверски надуто и ми се поприхлупи окото. Сега съм вкъщи и слагам студено.Отока се разстла и вече не като щръкнала топка. Та така.. да взема ли арника или нещо друго или да си ходя грозна 2 седмици  Laughing
предварително мерси, ако някой се отзове

# 206
Продължение  Grinning
взех арника 30С, все така подуто е и взе да посинява  Mr. Green

# 207
Продължение  Grinning
взех арника 30С, все така подуто е и взе да посинява  Mr. Green

След като предполагате, че арника ще ви помогне, значи имате опит с хомеопатично лечение, значи имате и хомеопат. Звъннахте ли му?

# 208
  • София
Имам разни дребни болежки и искам да се обърна към класически хомеопат в София, моля препоръчайте ми такъв.

# 209
Здравейте! Много се радвам, че има такава полезна тема!
Моля специалистите, ако могат да ми помогнат.  Praynig
Майка ми / 75г / има шийна спонделоза с вертижен синдром. За това са и предписали Агапурин 600мг дневно. Има глаукома и слага капки за очи. Поради тези лекарства и пада кръвното и таблетките и дразнят стомаха. Тези лекарства и причиняват много силни болки в стомаха и и се гади. В момента отново не е добре. Възможно ли е хомеоптаията да помогне? Може ли да взима в допълнение на тези предписани лекарства и хомеопатични, които да намаляват стомашната болка?

Общи условия

Активация на акаунт