Въпроси към Класически хомеопати 22

• 49 424
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте !Може ли да се пие антибиотик и хомеопатично лекарство  едновремено? Могат ли да си попречат?
Принципно бихте могли да правите каквото си пожелаете. Но, приемането на хомеопатично лекарство и антибиотик едновременно няма никакъв смисъл. Има медикаменти, които не могат да се спрат изведнъж. Но това не се отнася за антибиотиците. Антибиотикът и хомеопатичното млекарство извършват противоположни дейности. Така че, няма смисъл.
противопоказно ли е да се взема антибиотик и хомеопатично лекарство? Смисъл  едното да е антидот на другото? Както ментата и кафето за  хомеопатичного лекарство
В този случай не може да става дума за антидотиране. Антибиотикът и хомеопатичното лекарство няма смисъл да се вземат едновременно, изберете едно от двете. Ако ментата или кафето биха могли да за бавят или спрат действието на хомеопатичното лекарство, хомеопатът знае как да поправи това. 
Добре, ще опитам образно. Ако болестта ви е пирон, който е забит в дъска, приемайки антибиотик, вие забивате пирона по-дълбоко. Когато вземете хомеопатично лекарство, с него се опитвате да избиете пирона от дъската, за да го извадите. След това пак пиете антобиотик, т.е., забивате пак пирона надълбоко. После пак хомеопатично... По-образно в момента не се сещам как да го обясня.
Мисълта ми е че вземам антибиотик за едно и хомеопатично за друго................но може по някакъв начин и двете лекарства да деистват на едно и също. Могат ли да си попречат едно на друго?

# 256
Здравейте !Може ли да се пие антибиотик и хомеопатично лекарство  едновремено? Могат ли да си попречат?
Принципно бихте могли да правите каквото си пожелаете. Но, приемането на хомеопатично лекарство и антибиотик едновременно няма никакъв смисъл. Има медикаменти, които не могат да се спрат изведнъж. Но това не се отнася за антибиотиците. Антибиотикът и хомеопатичното млекарство извършват противоположни дейности. Така че, няма смисъл.

противопоказно ли е да се взема антибиотик и хомеопатично лекарство? Смисъл  едното да е антидот на другото? Както ментата и кафето за  хомеопатичного лекарство

В този случай не може да става дума за антидотиране. Антибиотикът и хомеопатичното лекарство няма смисъл да се вземат едновременно, изберете едно от двете. Ако ментата или кафето биха могли да за бавят или спрат действието на хомеопатичното лекарство, хомеопатът знае как да поправи това. 
Добре, ще опитам образно. Ако болестта ви е пирон, който е забит в дъска, приемайки антибиотик, вие забивате пирона по-дълбоко. Когато вземете хомеопатично лекарство, с него се опитвате да избиете пирона от дъската, за да го извадите. След това пак пиете антобиотик, т.е., забивате пак пирона надълбоко. После пак хомеопатично... По-образно в момента не се сещам как да го обясня.
Мисълта ми е че вземам антибиотик за едно и хомеопатично за друго................но може по някакъв начин и двете лекарства да деистват на едно и също.........за това питам дали могат да си попречат
Щом сте взели решение да пиете антибиотик, спрете хомеопатичното. Хомеопатичните лекарства не се предписват за едно или за друго, което означава, че ви е предписано неправилно. Или си пийте антибиотика и спрете хомеопатичното или идете на хомеопат. От доста време се опитвам да ви обясня, че няма смисъл да пиете двете едновременно. Но спирам. Ако вие искате потвърждение, че можете да пиете двете едновременно, няма да го получите. Но и аз не зная как по-просто да ви го обясня. Решете си. Желая ви здраве.

# 257
Може ли да помогна и аз за примера с дъската Grinning
Значи...Имаме например наполовина забит пирон в дъска, а дъската ни трябва. Тоест трябва да направим така, че пиронът да не ни пречи!. Антибиотикът забива пирона навътре (като го забие докрай, ще си получим дъската) Хомеопатичното вади пирона навън, за да можем да си получим пак дъската и нищо да не стърчи от нея да ни пречи.

Та - едното забива, другото вади - пиронът продължава да си стърчи, докато не направи някоя беля. Laughing
А пък ние си нямаме дъска....

# 258
Здравейте!

Имам проблем с детето - момиченце на 4,7 г. Не е взимала антибиотици досега, но от месец насам и се появи едно червено петно под рамото, от външна страна. Беше яркочервено, баба и я мазала с някакво мазило, натурално. Изчакахме да мине време, направихме изследване и показа отрицателно за миоцели. Кожната лекарка и моя хомеопат предполагат, че е някакъв тип лишей, причинен от разни микроби (или там както се наричат), които се разспространяват от котки или индиректно. Избледня със времето, малко по-голямо стана като размер иначе - вече е по-голямо от монета от 1лв. Но продължават да "работят" някакви като пъпчици/ранички подкожно повече, да избиват отдолу. Не е така червено цялото, имам предвид, а на определени места, не зная дали го описвам правилно.

Въпросът ми е какво да правя, ако въобще трябва да правя нещо? Защото предпочитам да не правя нищо, но дали ще мине от само себе си, както при други разболявания досега, но не са били кожни. Тя не е записана при хомеопат, за съжаление така и не съм открила подходящ, с моя нещо май не сполучих, затова и се отказах да я записвам при него.

# 259
Такъв някакъв ми го препоръча,ама ми се стори вятър и мъгла,и той , и препарата.Затуй питам. Simple Smile
Стана ми интересно, та отворих гугъл. Не мога да спра да се изненадвам какви пенкилери измисля човешкия гений  Mr. Green 

п.с. това изобщо не е хомеопатично лекарство, а коктейл от витамини и растителни извлеци, тоест въпроса ти не е за тук  Wink

# 260
Тръгне ли нещо от този тип да се разпространява бързо-бързо, е добре да се вземат мерки разбира се.

# 261
Ми препоръчайте ни разбиращ хомеопат,най добре от Варна,моля! Praynig

# 262
  • у дома
 Искам да попитам на кой ден от приема на хл,се"вижда"резултата?

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 13:23 от dgidgi

# 263
  • София - Варна - Бургас
Такъв някакъв ми го препоръча,ама ми се стори вятър и мъгла,и той , и препарата.Затуй питам. Simple Smile

Кажи му името на този дето изписва "бластъри за мозък"  Laughing

# 264
Искам да попитам на кой ден от приема на хл,се"вижда"резултата?
При всеки е различно. Въпросът е на същия принцип като "Ожуленото до кръв коляно кога ще зарасне?"
А и зависи точно какъв резултат се чака.

# 265
Д-р Яни Стефанов изписа на 1 моя приятелка,и уж я хипнотизира,ама тя даже не е изпаднала в алфа ниво.Все пак тоя продукт не  е лош май,някакъв сбор от аминокиселини е.Човек май като се разболей ,става опитно зайче на самия себе си.Сега четох за варненски радиестезист-Ивелин Иванов.Разбира се,че човек трява да печ1ели от знанията си,ама тоя ми се видя направо печалбар.А някой посещавал ли е Центъра за биорезонансна диагностика в Чайка?Тая дезинтоксикация съм я гледала по ТВ . Sad

# 266
punky90 , темата е за хомеопатия.
В хомеопатията няма хипнози и биорезонансни диагностики  Peace

# 267
ОК ,сори.  bouquet

# 268
Привет отново!
Включвам се, за да попитам ако някой може да ми помогне... Praynig
Родих преди два месеца в чужбина здраво бебенце. После се наложи да влезем в болница, когато бебе беше още на 20 дена. Лежахме в едно ужасно, сбъднало се от кошмарите ми Инфекциозно и сега за подарък си имаме златист стафилок в нослето. Писна ми от антибиотици -  Cry За Бога детето ми е на 2 месеца и мисля, че е ужасно това безразборно примемане на хапове.
Та моля за помощ, ако някой е имал подомен проблем, как се е справил с него...

# 269
С правилното лекарство предписано от класически хомеопат  Peace Преборихме мораксела катаралис в нослето.

Общи условия

Активация на акаунт