Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Вилма Михаилoва ли е класически хомеопат?
Какви са принципите на класическата хомеопатия?
Какви са разликите между разреждането на Шуслеровите соли и хомеопатичните лекарства?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Вилма Михаилoва ли е класически хомеопат?
-
Какви са принципите на класическата хомеопатия?
-
Какви са разликите между разреждането на Шуслеровите соли и хомеопатичните лекарства?
-
До каква степен хомеопатията може да помогне за отказване от тютюнопушенето и репродуктивни проблеми?
-
Какви са разликите между хомеопатичните лекарства и алопатичните лекарства?
)
Така реших щото покрай зъбите се върнаха огромните сливици,гърлото беше червено и така.Според мен ни върнаха/зъбите/ назад в това,което бяхме постигнали...Хом. не е казала,че е остро и съответно не сме пили ХЛ за това.
, а нищо прекалено не води до добро. Зацикля ли за дълго време в една картина, почувствам ли траен дискомфорт, вече съм наясно, че трябва да потърся хомеопата си. Поне при мен е така.
слу4ва се явно. Когато проверявах преди 2 години къде и как мога да у4а хомеопатия се оказа, 4е в Европа има 3 или 4 страни, където недокторите нямат право да ходят на у4илище за хомеопати. Това за мое голямо съжаление. Надявах се с времето интересът ми да намалее, но уви..засилва се