Отговори
# 555
аз така или иначе пека чушките 60-90 мин. под фолио, ако са с кайма. Със сиренето - час, пак под фолио, за да може да им се бели лесно ципата после. Пълня ги сурови  Peace
ето маринованите яйца http://pep-4o.blogspot.com/2012/04/blog-post_03.html

# 556
Здравейте!!
Когато се прави крем за торта от течен шоколад и заквасена сметана (от този форум знам за този крем, но не съм го изпробвала още), добавя ли се и желатин?

# 557
Здравейте!!
Когато се прави крем за торта от течен шоколад и заквасена сметана (от този форум знам за този крем, но не съм го изпробвала още), добавя ли се и желатин?
   Зависи от тортата.
   С блатове ли ще я правиш?С рула ли?

# 558
  • Sofia
Виждали ли сте някъде по големите вериги магазини спрей за напръскване на съдове преди печене (не знам дали това му е точното наименование)? Не става въпрос за специализирани магазини... далечко ми идват.

Да попитам пак, може пък някой да знае..

# 559
  • Brussels
Сбъдващи мечти, с корите от лимоните можеш да си направиш домашно Лимончело.

За целината, когато ми остане парче и се чудя какво да я правя я добавям в картофеното пюре.

# 560
Здравейте!!
   Зависи от тортата.

С блат и еклерчета  Embarassed

# 561
Виждали ли сте някъде по големите вериги магазини спрей за напръскване на съдове преди печене (не знам дали това му е точното наименование)? Не става въпрос за специализирани магазини... далечко ми идват.

Да попитам пак, може пък някой да знае..

В Айко им спрей за салати, ако ти върши работа.

# 562
в Била имат тяхна марка сметана, течна, която е животинска  Peace
Така е.
Скрит текст:
...... на Била е по-добра.
Аз така и не успях да я разбия до твърдо състояние тази сметана  Tired. 3 пъти опитвах и нищо не стана.
Къде греша? Бия я много добре охладена, с миксер,  остава си течна и както си е течна и в следващия момент започва да се дели (пребива).

# 563
Здравейте!!
  Зависи от тортата.

С блат и еклерчета  Embarassed
   Вътре в еклерите може без желатин.А между тях със.  Peace

# 564
Благодаря за идеите за лимоновите кори. Май ще ги изхвърля, сладкото от лимонови корички ми се струва прекалено пипкаво, лимончелото няма да се пие в къщи.
DarinaK, сока на 5-те кила лимони е част от рецепта за прочистване на жлъчка, черен дроб и бъбреци.

# 565
  • под тепетата
Чарита - от целината пюре. Вариш, добавяш като на картофено пюре подправки. Но си мисля, че ще има много специфичен вкус и не на всеки би харесало. Погледнах в Гугъл - има вариант за смесване с картофи при варенето.
 Вчера щерката го вади от супата и мърмори -тая бамя хич не я обичам  Shocked

# 566
  • Пловдив
Момичета,дали имате представа как е на вкус мариновано черв.цвекло Rolling Eyes И как се прави?Вчера гледах купешко в буркани...за кава салата може да се ползва?Май нещо като руска...

# 567
  • софия
....
DarinaK, сока на 5-те кила лимони е част от рецепта за прочистване на жлъчка, черен дроб и бъбреци.
Не е ли по-добре да се пие прясно изцеден сока или няма значение? Майка преди години прави такъв курс, но всяка сутрин изстискваше сока на 1-2 лимона и го пиеше с мед newsm78 (и някакви други бъркочи вареше).

# 568
....
Не е ли по-добре да се пие прясно изцеден сока или няма значение? Майка преди години прави такъв курс, но всяка сутрин изстискваше сока на 1-2 лимона и го пиеше с мед newsm78 (и някакви други бъркочи вареше).
Има си точна рецепта, която трябва да се спази. Не мога да разсъждавам по нея - както е написано, така трябва да се прави.

# 569
Момичета,дали имате представа как е на вкус мариновано черв.цвекло Rolling Eyes И как се прави?Вчера гледах купешко в буркани...за кава салата може да се ползва?Май нещо като руска...

хубаво е. Аз го мариновах заради яйцата и мислех да изхвърлям, но една приятелка ме посъветва да опитам поне. Е, него изхвърлих, много е приятно. Виж малко по-назад за маринованите яйца с червено цвекло пуснах  Peace

Общи условия

Активация на акаунт