Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да използвам пащърнака, който отглеждам?
Какви са някои предложения за ядене на пащърнак?
Какво е пасифлора и как се отглежда?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да използвам пащърнака, който отглеждам?
Пащърнакът може да се използва в различни ястия. Може да се консумира суров в салати, да се добави към супи или яхнии, да се приготви на сок, да се замрази за бъдеща употреба или дори да се маринова за туршия. Освен това пащърнакът е ключова съставка в подправката за супа "Вегета" и може да се използва при приготвянето на ароматни супи през зимата.
-
Какви са някои предложения за ядене на пащърнак?
-
Какво е пасифлора и как се отглежда?
-
Какво може да се прави с рафинираното олио, което има горчив вкус?
-
Каква е ролята на мазнината при готвенето?
И нека да са взели-дали, ама миришат на домати

.Да издам една търговска тайна за спанака-производителите на едро го измиват и натъпкват в чували.Тъпчат жестоко.Премазват го,но е по-важно да пласират повече на търговеца на дребно.А и да не заема много място в транспорта.И като иде на пазара половината чувал вече е непродаваем.А ако е подсилен и с амониева
-смива се за часове.И когато успееш да изложиш непремазан,свеж спанак пазара е твой.
.Но подправки ще има със сигурност
Копнах си я веднага във файл. 