Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да използвам пащърнака, който отглеждам?
Какви са някои предложения за ядене на пащърнак?
Какво е пасифлора и как се отглежда?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да използвам пащърнака, който отглеждам?
Пащърнакът може да се използва в различни ястия. Може да се консумира суров в салати, да се добави към супи или яхнии, да се приготви на сок, да се замрази за бъдеща употреба или дори да се маринова за туршия. Освен това пащърнакът е ключова съставка в подправката за супа "Вегета" и може да се използва при приготвянето на ароматни супи през зимата.
-
Какви са някои предложения за ядене на пащърнак?
-
Какво е пасифлора и как се отглежда?
-
Какво може да се прави с рафинираното олио, което има горчив вкус?
-
Каква е ролята на мазнината при готвенето?
И аз почнах да скубя, пък се поспрях. Зеления боб, дето цяло лято ядем микрошушулчици колкото малкия ми пръст, като направил едни гиганти, ще кажеш, съвсем други растения са в лехата... Цвеклото ми е чудесно, жалко, че е малко. Тази година купените ми семена като цяло се представиха с много малко растения, ще събирам повече домашни за догодина.

!
А само като се сетя, колко пари за вода хвърлихме, хем тук вали много, а първоначалната инвестиция в градината?! Но ние пари за хобита не пестим
И да се оплача от чери доматчетата-тия растат като развързани, другата година няма да садя толкова много, няма какво да ги правя. Растенията са ми над 2 метра високи и със страшно много разклонения и връзват много.