БУРГАС

• 47 901
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Ани Hug благодаря ти Grinning
Да, за наем става въпрос. Не ми е спешно, така или иначе до пролетта ще сме в сегашното жилище.
Но разглеждам обявите и като видя какви бърлоги се предлагат за 300-400 лв ми става лошо. Вехти мебели и шкафове, ползвани 30 години, а баните  Sick

# 121
  • Burgas
Ние сме в приличен, обзаведен, двустаен до 4та поликлиника за 230лв, а собственичката е направо супер  Peace Мисля, че в кооперацията на стадиона имаше нещо, но ще питам довечера и ще ти пиша.

# 122
Ани, вие сте уцелили бинго като цена, а щом и хазайката е разбрана- супер. Защото това също е много важно. Аз ще се радвам ако намеря необзаведен с 2 спални и трапезария за 300 лв.

# 123

Момичета от Бургас   Praynig Praynig Praynig, ако някой е свободен и може да помогне за малко .... Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=673904.new#new

# 124
ААА моята не я давам !  Naughty

# 125
  • Burgas

Момичета от Бургас   Praynig Praynig Praynig, ако някой е свободен и може да помогне за малко .... Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=673904.new#new
Дано някой е помогнал на момичето....
Ей това свекървите са друго племе....добре, че няма да ставам свекърва  Mr. Green
А тея дето ще стават да внимават с момиченцата ни  Wink

# 126
anik79 Дано наистина някой да е имал възможност да помогне.И аз няма да ставам свекърва,поне за сега,но и от тъщата да ги е страх че ...... Весел и усмихнат ден на всички!:)

# 127
Нищо не разбирам.  Thinking Аз виждам поредната тема, в която се оплакват от свекървите, нещо моят браузър ли не зарежда правилно?  Rolling Eyes

# 128
  • Burgas
Нищо не разбирам.  Thinking Аз виждам поредната тема, в която се оплакват от свекървите, нещо моят браузър ли не зарежда правилно?  Rolling Eyes
Прочети последните няколко страници ако ти се занимава Peace

# 129
anik79 Дано наистина някой да е имал възможност да помогне.И аз няма да ставам свекърва,поне за сега,но и от тъщата да ги е страх че ...... Весел и усмихнат ден на всички!:)

Здравейте чаровни бургазлийки  с добри сърца  .... Hug  !

Snoopi..... не е тръгнала още - така , че молбата е актуална  Praynig    bouquet

# 130
 И аз се зачудих защо е този линк. Прочетох после и съвсем не проумявам къде е драмата  Rolling Eyes Колко багаж се носи за два дни, баси. Laughing Каква помощ се търси всъщност?

# 131
Да ви се похваля, аз, г-жа Голямата работа  bowuu , снощи имахме едно изкъпано , нахранено и приспано детенце, а мама на вечерна разходка.  Crazy Много народ по улиците след 22:00  Thinking Но аз пък по центъра не вечер не се бях разхождала от 3 години , та сигурно проблемът е в моя телевизор.  Simple Smile

# 132
  • Burgas
И аз може би по центъра вечер след 22 часа от 3г не съм ходила Thinking

# 133
Станахме много с пропуснатите нощни разходки.Където и да ходим в 21 сме в къщи да се къпем,храним и т.н.
аХ`Не! Предполагам че си се чувствала все едно за пръв път излизаш на разходка в този град.А може би си се и оглежжжждала на ляво на дясно.(аз поне така бих се чувствала сигурно) Simple Smile

# 134
  • Пловдив
И аз се зачудих защо е този линк. Прочетох после и съвсем не проумявам къде е драмата  Rolling Eyes Колко багаж се носи за два дни, баси. Laughing Каква помощ се търси всъщност?

Търси се някой , който да посрещне девойката, да и вземе багажа, детенцето и нея за ръка и да ги заведе до таксито, което е на 30 метра в на-лошия случай.
Как ли се оправят момичета с по 2 деца и с багаж за една седмица, чудна работа..

Общи условия

Активация на акаунт