. А тези двамката, които описваш, как са се "настроили" да акат точно един след друг, това си е загадка
И тъкмо вътрешно се възмущавам, млада жена, а толкова нехигиенична, и бързам да се отдалеча по разбираеми причини
, и на метри - друга изненада- половинката на въпросната дама, конкурираше я във всяко отношение.
Така, че по въпроса как се траят - допълвайки `ароматите си`, идилия просто. 

), като се знам каква съм, сигурно ще си замълча.
Говореше ми нещо сравнително отблизо, аз само отстъпвах леко назад, той пак се приближаваше и аз май измислих някакъв повод да се махна бързо нанякъде. Позачудих се тогава дали да не му кажа или пък да му предложа дъвки, но не посмях, за да не го обидя.
. Като видя гадост или кръв, нито от разни животни ме е гнус, например мога да хващам червеи с ръце, жаби и т.н., но от миризми направо мога да започна да си повръщам. Включително и от силна миризма на пот. Случвало ми се е в офиса три пъти. Веднъж бяха мили мокета и ми миришеше на парцал, на мокро куче, веднъж някакъв клиент бе настъпил лайно и един път дори стана скандал, защото започнах да говоря с една дама и буквално секунди след това блокирах от миризма. Колегата ми се притече на помощ, а аз отидох и директно отворих прозореца, а тя ми се развика. После като си тръгна отскочих до тоалетната.... Смрад не понасям. Прилошава ми и по-лошо от това да кажа на някой, с който работя всеки ден е да му повърна отгоре. Трябва да се каже, ще му мине после. Дано не е много чувствителен, ама едва ли.