Смръдливец в офиса - какво правите ?

• 43 685
  • 790
  •   1
Отговори
# 210
Ева17, да звучи малко прекалено Laughing . Но не ме учудва. На една приятелка свекърва и и беше забранила да пуска водата като пикае, само за другото си струвало да хаби вода Crazy .
А тези двамката, които описваш, как са се "настроили" да акат точно един след друг, това си е загадка Laughing .

# 211
Това с ваната ми напомня за разказа на бивша колежка,която твърдеше,че влизали заедно смъжа си,т.е непосредствено един след друг в тоалетната за голямата работа,за да пускат водата  само веднъж. Shocked Shocked Shocked
Пу първа  Mr. Green, този след мен да му мисли Sick

# 212
Постигнали са перфектна семейна хармония. hahaha hahaha hahahaжалко,не мога вече да я попитам за това ноу-хау.

# 213
По темата за къпането се сетих за една случка на детската площадка. Момченце играе, но се търкаля по земята, а майка му му подвикна " Гошкооо, ставай от земята, вчера си къпан"  Mr. Green. Разправям на мъжа ми, а той :" Ееее, неделя знаеш ли колко е далече"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 214
Вчера в Кауфланд се оказах в близко обкръжение с една смърдяща дама със спластена коса и
изпотени дрехи до степен засъхнала пот , така че стоят като колосани.  Sick И тъкмо вътрешно се възмущавам, млада жена, а толкова нехигиенична, и бързам да се отдалеча по разбираеми причини  Whistling, и на метри - друга изненада- половинката на въпросната дама, конкурираше я във всяко отношение. Sick Така, че по въпроса как се траят - допълвайки `ароматите си`, идилия просто.  ooooh!
Контактът ми с тия хора беше за не повече от минута, и ми бе супер гадно, а ако трябваше да работя по цял ден с подобни, честно - нямаше да мога да изтрая. Confused Sick

# 215
Хайде пък и вие...Криза е ...Неделя е далеч, не е и края на месеца. Twisted Evil

Имаме си миризливка в офиса. Даже 2, но едната направо мирише на скъп френски парфюм пред другата, та чак не и обръщаме внимание.
Добрата новина е че тя работи в отделно помещение, не заради миризмата Laughing, а заради характера на работата си.
При все това, при честите ни контакти обикновено ми иде да избягам бързо нанякъде, но тя автоматично се приближава все по - близо. Иска ми се да съм Юсейн Болт, ама не би. ooooh!
Та тази женица има наглостта да е дистрибутор на козметика и надълго и широко да ни обяснява, как била ползвала еди кое си, колко добро било, как хигиената на обществените заведения и басейни била много важна за нея...
Да ги питам аз тези обществени басейни как се справят после с мътната вода.
Разговорите за одорекс и ала бала продукти не я вълнуват...
Имам си и случка с нея. Често обича да ме посещава в офиса и да ми дрънка глупости.Обикновено мразя да ме занимават с глупости и клюки и бързо я изпровождам до вратата. След едно такова посещение, пристигат мениджърите във фирмата, влизат при мен.. сбърчват нос и ме питат...."Сн.. ли е била при теб?" Mr. Green

# 216
Хайде пък и вие...Криза е ...Неделя е далеч, не е и края на месеца. Twisted Evil
За Великден да не говорим. Laughing

# 217
Това е то, смрадлив дистрибутор на козметика, като стоматолог с кофти зъби, имаш му пълно доверие Sunglasses .

# 218
Момичета, такива гадости ми се случват напоследък, че като ви прочета и ми минава поне за малко.   bouquet
А на мен пък метълите винаги ми се струват нечистоплътни. Даже се бъзикахме, че ако искаш да си мизерник необезпокоявано, просто стани метъл.
Като ги видя на 40 градуса с тея ми ти кожени гащи и кубинки, а и целите облечени в черно и направо ми се появяват много живописни и екзотични миризми. Както казваше един приятел " Ухание на жожоба и пачули с балкански привкус ".

А за акането да ви кажа, че с моя все едно се наговаряме- винаги в един и същи момент ни се прихожда до двете нули. Това ми напомня на бележка във фирмена тоалетна, която гласи " Колеги, незвисимо от поставените цели и постигнатите резултати, пускайте водата! ".

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 23:24 от tanch

# 219
tanch, това си има и продължение - "А ако резултатите надминават очакванията, използвайте четката." съжалявам за отклонението
Досега не са ми се случвали неща като описаните в темата (дано не ми се и случват Praynig), като се знам каква съм, сигурно ще си замълча.
Сещам се само за един случай с колега от университета, нещо инцидентно е било, защото човекът по принцип няма проблем с хигиената. Веднъж явно беше пропуснал да си измие зъбите и имаше доста кофти дъх Sick Говореше ми нещо сравнително отблизо, аз само отстъпвах леко назад, той пак се приближаваше и аз май измислих някакъв повод да се махна бързо нанякъде. Позачудих се тогава дали да не му кажа или пък да му предложа дъвки, но не посмях, за да не го обидя.

# 220
Аз не съм гнуслива, в смисъл визуално негнуслива  Grinning. Като видя гадост или кръв, нито от разни животни ме е гнус, например мога да хващам червеи с ръце, жаби и т.н., но от миризми направо мога да започна да си повръщам. Включително и от силна миризма на пот. Случвало ми се е в офиса три пъти. Веднъж бяха мили мокета и ми миришеше на парцал, на мокро куче, веднъж някакъв клиент бе настъпил лайно и един път дори стана скандал, защото започнах да говоря с една дама и буквално секунди след това блокирах от миризма. Колегата ми се притече на помощ, а аз отидох и директно отворих прозореца, а тя ми се развика. После като си тръгна отскочих до тоалетната.... Смрад не понасям. Прилошава ми и по-лошо от това да кажа на някой, с който работя всеки ден е да му повърна отгоре. Трябва да се каже, ще му мине после. Дано не е много чувствителен, ама едва ли.

Допреди 2 години щях да ти кажа, че си префърцунена и че на гадна миризма се търпи както на студ и жега... Ако си лигла, няма да можеш да изтърпиш, но ако си решиш, ще се случи.
Това докато не се роди дъщеря ми....
На 2,5 години е и когато ходи до тоалетна и си свърши работата, започва да й се повдига от миризмата, многократно разбира се е и повръщала. От всякакви лоши миризми започва да й се повдига. Сега започва да казва р и направо ми става лошо като чуя "На какво миррррише. Миррррише гадно" и сбръчкано малко носле.

на мен също ми е доста неприятна всякаква лоша миризма, но от възпитание търпя когато се налага и винаги съм си мислела, че тези демонстрации /типични за рода на мъжа ми примерно, да са ми живи и здрави/ са признак на префърцуненост.
убедих, че префърцунването с миризмите обаче е вродено.

# 221
Ами така е! Ще има миризливци! Като майките им са били мърлячки и не са ги осолявали... Whistling
 Crazy Mr. Green

# 222
  • София
Ами така е! Ще има миризливци! Като майките им са били мърлячки и не са ги осолявали... Whistling
 Crazy Mr. Green
Не мога да си представя в 21 век такава простотия. Каква ще е тази майка да рискува да нарани кожата на бебето?

# 223
Ее, де, Пипи Дългото  чорапче се майтапи Mr. Green .

# 224
Ее, де, Пипи Дългото  чорапче се майтапи Mr. Green .
Да бе..Майтап на гол гъз си е живо"таралянкане"..Па и я влезте у темата да видите,колко сериозен е дебата.. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт