Смръдливец в офиса - какво правите ?

• 43 640
  • 790
  •   1
Отговори
# 705
Ще го кажа по-рабираемо smile3521 омазана с мензис. Mr. Green
Е, човешко е, може да протече превръзката на всяка жена, ама за акитата.....

# 706
  • до една звездичка
Разбрахме те. Tired

Само за 
... омазана в изпражнение..
не разбрахме, но може и да ни го спестиш.

# 707
Аааа,  щото  си  писала

.......омазана в изпражнение и цикъл.... Flushed

та  как така  в  изпражнение ?

На  почти  всички  ни  се  е случвало  да  изпаднем в конфузна  ситуация   във връзка с м.цикъл , това  ми  е  ясно . Аз  съм  си  прала  и  сушила  една  пола  на  сушоара   за ръце  в офиса преди  години . Няма  да го  забравя ,  ужас  изживях .Не пожелавам такава емоция  на никоя  дама .
٠•● Dega ●•٠ ,писали сме  заедно  Wink .

# 708
На мен не ми се е случвало, но като ви чета - и по добре  Joy
Обаче нещо съвсем в злободневно - ходите по голяма нужда - няма хартия. Как се  процедира?

# 709
  • до една звездичка
На мен пък винаги ми е било странно, как е възможно този, който отива по голямата нужда, да не забележи, че няма хартия, преди да си я свърши тази нужда?!

# 710
Обаче нещо съвсем в злободневно - ходите по голяма нужда - няма хартия. Как се  процедира?
Питай г-н Е. Минчев, той е наясно, остава и под ноктите, да знаеш tooth ...

# 711
  • Бургас
Ооо, на мен ми се е случвало с малката нужда. Изключително кофти тръпка.  Confused  Sick Оттогава винаги поглеждам преди да...

# 712
Имам  си  изграден  навик  да  си нося  мокри кърпички  ,  освен  това  се  оглеждам  , като  ходя  на  случайно  място ,  дали  има тоал.хартия,  де  / предварително /. Нося  си  и  носни кърпички  винаги  в дамската  чанта . Та  не съм  изпадала в такава  ситуация  до сега  , слава  богу .

# 713
  • София
Разбрахме те. Tired

Само за 
... омазана в изпражнение..
не разбрахме, но може и да ни го спестиш.

Сбъркала съм : исках да кажа омазана с изпражнения отзад точно и то доста омазана.
Тя пък и сестрата как го каза гръмогласно, чак на мен ми стана гадно:"Оуууу цялата си в комфитюр". Shocked

# 714
Ей, хубаво, че хапнах вече, направо сте за клизма ха ха с тези разкази: Sick Joy
Ами личната лекарка е била на зор милата. много пациенти цял ден, бяга в кенефа,
свършва работата, ама е забравила, че е с лекарска престилка или там манта, тя виси
и хубаво попива цялата бълчоч, после настава весело с пациентките и. Много кофти,
ето затова не преяждайте, че на работното място да не ви удари дриснята, става
страшно Laughing
За гримираните задници беше метафорично, разбрахте ме какво имам
предвид, че са натокани и Ублякани ама дупетата нещо лъхат на спарени и умрели лебеди.
Призовавам, КЪПЕТЕ СЕ БЕ ХОРА, МОЛЯ ВИ, НЕ СЕ ИЗДЪРЖА!

# 715
Обаче нещо съвсем в злободневно - ходите по голяма нужда - няма хартия. Как се  процедира?

След като пусна водата и се изчисти кафявото, се подмивам с водата, която се пълни автоматично в чинията. Тя вече е чсита.

# 716
  • София
Обаче нещо съвсем в злободневно - ходите по голяма нужда - няма хартия. Как се  процедира?

След като пусна водата и се изчисти кафявото, се подмивам с водата, която се пълни автоматично в чинията. Тя вече е чсита.

smile3501 moresmile Проблема е решен!

# 717

Не мога да си представя Party .

# 718
  • до една звездичка
Не мога да си представя Party .

Да, да, и аз не го вярвам. Naughty Снимки, клип нещо...? Thinking

# 719
На мен пък винаги ми е било странно, как е възможно този, който отива по голямата нужда, да не забележи, че няма хартия, преди да си я свърши тази нужда?!

Е, какво се чудиш -  като видиш, че няма - тапа ли си слагаш на задника, то като ти напира?

Но ако има ароматизатор и водата става синя? Рискуваш ли си задника за едната чистота?

Общи условия

Активация на акаунт