Ще се подготвите ли за оцеляване на 20.12.2012?

• 26 982
  • 509
  •   1
Отговори
  • Под сянката на разлистените кактуси
Уж не вярвам в тези работи, ама пък знае ли човек...То не е голяма загуба, ако се затрия, но на децата искам да дам възможно най-голям шанс за оцеляване. Не се знае въобще какво ще стане и дали изобщо ще стане нещо, но май ще започвам да се приготвям полека. Направих списък, а мъжката Туна и хлапетата ме спукаха от бъзик. Аз ли съм единствената откачалка? Вие ще се приготвяте ли за края на света?

# 1
Закъсняла си! Аз вече съм изкопала землянка, укрепила съм я и съм я напълнила с консерви Peace
На 05.12. празнуваме рождения ден на хлапето и беж под земята Grinning

# 2
То май края ни се вижда по рано........ Бойко Борисов го откри преди 8 години  Mr. Green
Като се има предвид ,че българина чака последния срок може и да не оцелеем.

# 3
  • Варна
Сигурно изглеждам безотговорна, но не се подготвям. Embarassed  Laughing Освен съзнанието си, де.
Стана ми интересно, какво включва списъка ти?  Thinking

# 4
Каква е подготовката?

# 5
  • Под сянката на разлистените кактуси
Ами ще гледам да не прекалявам, в смисъл да не изпадам в крайности и да се придържам горе-долу към неща, които така или иначе купуваме, но в по-големи количества, които да употребим, ако се отложи края на света  Laughing Засега съм включила: амуниции за оръжието, което вече така или иначе имаме, няколко бутилки газ за барбекюто, дърва за камината, лекарства (вкл няколко вида широкоспектърни антибиотици), маски за лице, гумени ръкавици, свещи, батерии, радио, нож, въже, храна (ориз, боб, леща, сол, захар, шоколад, мляко на прах и подобни), фенерче от онези с ръчката, 2-3 туби бензин, колкото да ни изкарат от града ако се наложи, паста за зъби, сапун и дезодорант, семена за някои основни растения. Затова и пуснах тази тема, сигурно изпускам важни неща, ще допълвам като се сетя. А и списъка изчезна, подозирам, че домашните са го смотали нанякъде  #2gunfire

# 6
 Кибрити на пачки и ги дай да ти ги херметизират в найлонови опаковки.
Аз заложих на по-примитивни неща, чийто ресурс няма да се изчерпи бързо - копие с връх от щик на пушка, ловен лък със стрели, нож от щатските тюлени, примки за лов на дивеч, от стоманени жила и от телефонен кабел със стоманени нишки. Кукички за риба и корда, в свинска мас и запечатани. Дълбоки рокерски кубинки, да не ме хапят отровни змии. Змиите растат през целия си живот, а като се има предвид, че климата се затопля, ще добиват все по-големи размери.
И от всички видове клещи, ако ме заболи зъб, ще се наложи да го извадя.
При настъпване края на света ще има паника, съответно катастрофи и задръствания, и автомобила ви няма да ви е много от полза. Ще стигнете от вас до първото кръстовище. Прочети "Последният мъж на планетата". А също и "Обърни се с гръб към мен", "Дюн I" и "Дюн II".

Последна редакция: пт, 03 авг 2012, 08:05 от Вълкът с дълъг ник

# 7
... Вие ще се приготвяте ли за края на света?
Тц Naughty няма да успея. На работа съм и не ми остава време да копая землянки и да се пазарувам консерви ooooh!

# 8
  • Galaxy 13197853088
да.

# 9
Помислих, че темата е майтап, ама вие тук май сериозно говорите. Представям си каква истерия ще се получи като наближи датата. Но пък световната икономика ще дръпне напред с това запасяване.

# 10
А, ако оцелеем за другите дати ще се подготвяте ли?
- 2012: Пак свършекът на света според маите. Децата на индигото съветват да се подготвим, защото 0,5% от световното население имат шанс да се спасят;

- 2013: Рагнарок или Денят на Страшния съд. Денят на началото и края. Хиперпространственият преход в 4-тото измерение. За смъртните това ще означава смърт, а за боговете – раждане;

- 2014: Според астрофизиците, тогава Слънчевата система ще бъде достигната от облак космически прах, който ще затрие всичко по пътя си. “Скучен” край на света;

- 2015: Краят на 9576-годишният цикъл, който ще донесе гибел на цивилизацията;

- 2016: Джеймс Хансен, изследовател на промените в климата очаква масово топене на ледниците на Земята, които ще предизвикат потоп на голяма част от сушата;

- 2017: Краят на света според Теорията за йерархичните катастрофи;

- 2018: Ядрената война, предречена от Нострадамус;

- 2019: Сблъсъкът с астероида 2002 NT7;

- 2020: Исаак Нютон, базирайки се на предсказанията на Йоан Богослов, изчислил, че края на света ще настъпи точно през тази година.
 Joy
Аз съм на мнение, че ако се мре- ще се мре и туй то  Peace Да не говорим колко пъти ни друсаха земетресения, ставаха потопи, идваха извънземни и т.н. и т.н.

# 11
ъъъ, какво се предполага, че ще е апокалиптичното на 20?
астероид, умряло слънце или друго?т.е. какво ни чака-земетресения, взрив, вълна-цунами или вечен мрак?за да знам какво да приготвям де...

# 12
  • Galaxy 13197853088
Бойко Борисов ще бъде избран за генерален секретар на ООН.

# 13
добре, хубаво, ама-какъв ще е катаклизЪма?
да знам как да действам де...

# 14
  • Galaxy 13197853088
Глобален.
Земята ще приветства избора на ББ с бурно изригване на всички вулкани, космоса ще прати астероиди за заря, океаните ще се надигнат за да Го видят, а слънцето ще се изнесе в друга галактика засрамено.....

Общи условия

Активация на акаунт