Ще се подготвите ли за оцеляване на 20.12.2012?

• 27 087
  • 509
  •   1
Отговори
# 135
В пещери, в пещери.  Laughing

# 136

Мхм. От сега да почва бизнеса с наддаване по ибей.

# 137
Тихо, де, това не е информация, която да се разпространява публично. Няма как всички да оцелеем, но не е нужно всички да го разбират.  Mr. Green

# 138
Знам, че човек не може да е сигурен предварително, но мисля, че на мен такова развитие би ми харесало. Връщане към природата, йес! Praynig

# 139
  • Варна
Знам, че човек не може да е сигурен предварително, но мисля, че на мен такова развитие би ми харесало. Връщане към природата, йес! Praynig

Мхм, как ще оцелее ССф без епилатор и парфУм ще ми е интересно да видя. Laughing
Обаче с липсата на топла вода, зъболекар и тоалетна хартия не знам как ще се справя. Confused

# 140

Мхм, как ще оцелее ССф без епилатор и парфУм ще ми е интересно да видя. Laughing
Обаче с липсата на топла вода, зъболекар и тоалетна хартия не знам как ще се справя. Confused

Това е лукс. С липсата на питейна вода и храна по-трудно ще се справиш.

# 141
  • Варна

Защо да липсва питейна вода и храна?  newsm78
 Все ще са останали животни за ловуване (плъхове, хлебарки), пък и някой водоизточник.

# 142
Леле сега се сетих, ми то и цигари няма да има и кафе. Ква ти бира искам аз? Няма да отцеля и един ден без кафе и цигара, или милото ще ме свитне на 5-та минута, щото му е писнало да му мрънкам или аз собственоръчно ще се затрия спяща и нервна.  

# 143
Ама, това под свършек на света, аз го разбирам, че планетата няма да я има newsm78, какви землянки и пещери.

# 144

Защо да липсва питейна вода и храна?  newsm78
 Все ще са останали животни за ловуване (плъхове, хлебарки), пък и някой водоизточник.

Водата може да е замърсена. Не се знае нещо ще расте или пасе въобще.

# 145
  • Варна

Водата може да е замърсена. Не се знае нещо ще расте или пасе въобще.

Е, то ако нищо не расте, няма и да сме оцелели. Laughing С какво да е заразена, ако е радиактивна, тъкмо ще мутираме, да оцелеем по-лесно. Crazy

Ама, това под свършек на света, аз го разбирам, че планетата няма да я има newsm78, какви землянки и пещери.

Да, де, ако я няма планетата няма и да му мислим. Wink

# 146
Нали това е идеята. Помитане на планетата. Кой оцелял, оцелял. Лунен пейзаж. Ами сега?

Аз поне така си го представям.

# 147
  • Варна
Нали това е идеята. Помитане на планетата. Кой оцелял, оцелял. Лунен пейзаж. Ами сега?

Т.е.? Оцелели са само хора? Така пък е съвсем невероятно, но ако го допуснем значи ще стигнем до канибализъм, докато последния не умре от глад.

# 148

Т.е.? Оцелели са само хора? Така пък е съвсем невероятно, но ако го допуснем значи ще стигнем до канибализъм, докато последния не умре от глад.

Сигурно ще има и животни, но като ги изпапкаме, а почвите ще са вероятно замърсени и тогава ще я втасаме. Сценарият става все по-гаден. Mr. Green

Бтв - някой не е ли започнал да строи Ноев ковчег? Laughing

# 149
  • Варна

Бтв - някой не е ли започнал да строи Ноев ковчег? Laughing

Аз не, пък и в такъв не влизам. Stop

Общи условия

Активация на акаунт