Ще се подготвите ли за оцеляване на 20.12.2012?

• 27 204
  • 509
  •   1
Отговори
# 180
Не се смятам за венец, ама ще се радвам ако изчезнат.

Ако те изчезнат и ти ще изчезнеш.
Както казах ще го преживея.

Няма, точно там е работата, че няма да го преживееш.  hahaha
Не може да си сигурна в такива нещица  bouquet

# 181
Не аз, учени хора са стигнали до тоя извод, който Пънки е цитирала вече. Аз в нищо не съм сигурна, най-малко в това, че нещата, които лично мен ме дразнят, трябва да се заличат от лицето на земята.  Wink

# 182
Какъв би бил смисъла да оцелееш,ако след 21.12.не остане нищо от планетата в сегашния й вид?!

Хм, че аз и в момента се чудя какъв е смисълът, нямам нужда от 21.12.
Но поддържам, че запасяването с презервативи е полезно. Дори и ентусиастите за новонаселването на Земята ще имат нужда от паузи в размножаването, за да могат да отгледат прясно размноженото.

Относно его/антропо-центризма, ако пчела ужили човек, човекът откарва на системи, а пчелата умира, тъй че кой е по-прецаканият?  Laughing
А иначе и аз се записвам в его/антропо-центриците, тотално ми е все тая за пчелите, но обичам мед.

# 183
За колко часa на 21.12 е предвидено да започне унищожението да знам как да се движа през деня?

# 184
Не, на сигурно място сме.

2012 идва края!
Ако искате да живеете, елате в България - ние сме 20 години назад!

# 185
Идва, дръжки, само ни лъжат!
А ние тука седим и се надаме, и насърчаваме консервната промишленост.

# 186
За колко часa на 21.12 е предвидено да започне унищожението да знам как да се движа през деня?

Ми я 12:21, я в 21:12, избери си.  Mr. Green

Относно его/антропо-центризма, ако пчела ужили човек, човекът откарва на системи, а пчелата умира, тъй че кой е по-прецаканият?  Laughing
А иначе и аз се записвам в его/антропо-центриците, тотално ми е все тая за пчелите, но обичам мед.

Начи не ти е все тая, колега, щото не можеш сама да си го правиш.  Twisted Evil

# 187
Все тая ми е, колега, да мрат, ако щат, стига преди това да са натворили достатъчно мед.  Twisted Evil

# 188
  • София
Все тая ми е, колега, да мрат, ако щат, стига преди това да са натворили достатъчно мед.  Twisted Evil

Леле, какви сте лошотии!  Laughing Покайте се, преди да е станало късно! Laughing

Hug

# 189

Ми я 12:21, я в 21:12, избери си.  Mr. Green
Всичко ли се свежда до тези две цифри. Ми хайде по обед, нахранена, да не гледам до 21:12 часа цял ден как мрат всички останали.

# 190
Елена, то от секс и медовина няма да усетим кога е станало късно. Нямай грижи!  Mr. Green  Hug

# 191
  • София
Елена, то от секс и медовина няма да усетим кога е станало късно. Нямай грижи!  Mr. Green  Hug

То се очертава купон преди финала, като чета. Laughing

Поне няма да се притесняваме за махмурлук на другата сутрин или за други неудобства.

Обаче, ако се размине, май ще има доста конфузни ситуации. Mr. Green

# 192
Купон беше идеята, да. В стил "Петроний", без кръжоци по съшиване на кожи от диви зверове.
А за конфузните - поне всеки ще си има извинение.  Mr. Green

# 193
Пфу, центрист такъв!  Crossing Arms Аз предпочитам да гътнат нас, добитъкът да си остане.

Бижу, така казват (сигурно). Аз бих предпочела по-късничко вечерта, като ми се приспи.

# 194
Аз предпочитам да гътнат нас, добитъкът да си остане.
И аз.
Като гледам аз, Ирпуц и Пънки сме на това мнение, сигурно е от зодията  Joy

Общи условия

Активация на акаунт