Ще се подготвите ли за оцеляване на 20.12.2012?

• 27 191
  • 509
  •   1
Отговори
# 225
И без това е ясно, че ако някой оцелее, това ще са американците! Светът ще оцелее благодарение на тях, естествено.

А астероида ще тресне Ню Йорк или Вашингтон, както става по всички филми!
А аз щом оцелях 10 месеца с 240 кинта, на 20.12 ще оцелея всякак! Grinning

Не, sorry, лъжеш се.
Повечето са в Лос Анджелес   Crossing Arms

# 226
Хмммм, аз от миналата година се подготвям, но за 21.12. Имам рожден ден и нищо не е в състояние да ме накара да мисля, че няма да го празнувам и да си получа подаръците!!! Този ден си е само мой - един е в годината и не си го давам!!!

Ще оцелея, и за този, и за много следващи....живот и здраве.  Поне докато порасне дъщеря ми.

# 227
Абигейл, ако темата се наричаше "Готови ли сте за евентуално бедствие", отговорите нямаше да са в този спектър. В случая със земетресението съседите ви са постъпили правилно - трябва да се излезе максимално бързо от сградата, а не да се събира багаж. Багажът следва да е събран предварително.

# 228
Добре, убедихте ме- започвам строеж на ноев ковчег. Ще прибера в него по две водки от всеки вид!Пък, нека ми се развали телеграфа.
И Джак, Джони и койбешетретия.

# 229
  • София
Така де, и аз това казвах, че е редно човек да е подготвен, а ние не бяхме, но се постарахме:)

# 230
Така де, и аз това казвах, че е редно човек да е подготвен, а ние не бяхме, но се постарахме:)
С което сте увеличили шансът си, ако се бяха сринали панелите през това време, да сте смазани, но подготвени...

# 231
Добре, убедихте ме- започвам строеж на ноев ковчег. Ще прибера в него по две водки от всеки вид!Пък, нека ми се развали телеграфа.
И Джак, Джони и койбешетретия.

Джим (с фамилия Beam)  Wink

# 232
Моята любима петорка са Джим, Джак, Джони Ред, Джони Блек и Хосе.

Четиримата конници

# 233
Аааа , ама вие са размечтахте за този край, а?

# 234
Това ако ми го поднесат и ще умра от първата чаша.  Laughing

# 235
За мен само първите трима, благодаря.  Mr. Green

Аааа , ама вие са размечтахте за този край, а?

Ако не можеш да промениш ситуацията, промени отношението си към нея.  Laughing

# 236
Да, животът е възглед! Grinning

# 237
  • София
хехе, защо точно тази дата?
имам рожден ден тогава, смятам да се оцелява Laughing

# 238
Вижте сега, на всяка дата някой ще има рожден ден. Това е положението - казали са 21.12, 21.12 ще е. Аз нямам против да беше на моя рожден ден, ама на, не зависи от мен.

# 239
Е, то за това е на 21.12, защото само родените на тази дата ще оцелеем  Wink  Аз, такова, вече не мога да раждам, ама пък мога да стъкам лагерния огън и да въртя чевермето ...

Общи условия

Активация на акаунт