Ще се подготвите ли за оцеляване на 20.12.2012?

• 27 148
  • 509
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Aз дори не знам къде бих се скрила ако стане нещо. Нито знам бункери къде има, нито къщата ни има мазе.... Mr. Green

Абе поне ще умрем доволни по време на Christmas Solar партито, не напразно направено на 21-ви Simple Smile

Съжалявам,няма да стане това с партито...Маите го дават края на света в 12ч на 21-ви,така,че ви отпада Solar  Laughing

Защо в 12? Моята информация е за 23:45?  Thinking Laughing

# 301
  • София
Тия маи много ни объркват,начи...
Четох го аз в 12,има нещо особено в тия двойки и единици в тоя ден,та затова го решили за 12,но 23.45 мен повече ме устройва,така да знаят Crazy

# 302
  • Варна
ЧЕкай малко. Laughing Сега се сещам, че беше 23:45 UTC

# 303
Е, значи насън ще си отидем.  Laughing

# 304
Е, какъв ще е тоя купон с край преди 01.45 за България? Или не си си у нас? Прибирай се предколедно  Naughty  Пропуска ли се партипоповодкрая, а? Laughing

# 305
  • Варна

Къде ще ходим? Той само светът щял да свърши, после ще оцеляваме, нали затова е темата?

# 306
На 21-ви срещу 22-ри ли това? Ми аз като си лягам късно, ще съм си баш будна. Laughing

# 307

Къде ще ходим? Той само светът щял да свърши, после ще оцеляваме, нали затова е темата?

А, аз се разграничих от оцеляващите, ще си ходя.  Mr. Green

Хърмаяни, за това не се бях сетила. Парти да е! Тъй де, срамота да не видя как ще стане. После ще взема да умра от любопитство.  hahaha

# 308
Не се тревожи, ако пропуснеш, ще те поканя на афтърпатито и любопитството ще ти е задоволено отчасти  bowuu Няма да допусна едно такова безпричинно умиране.

# 309
Мамка му! Аз пък съм на работа баш тогава...  Колегите казаха, че на 20 среущу 21 когато сме нощна, ще стоим прегърнати до ... края. Crazy

Блазя ти. Ако ще се мре, ще си прегърната. Аз най-много с котешки задник, наврян в муцуната ми да си ида. Mr. Green

Хърмаяни, къде се губиш, бре? Hug

# 310
Няма да си ходим тази година, само ще поседим на тъмно 3 дена, по последни пророчества, по възможност сред природата извън градовете. А ние тъкмо планувахме празниците да ги посрещаме в Пловдив с роднините, които не сме виждали 4 години, а се оказа че трябва да си седим на село.

# 311
Няма да си ходим тази година, само ще поседим на тъмно 3 дена, по последни пророчества...
А! Отлага ли се? Егати Crossing Arms толкова подготовка и накрая - нищо.

# 312
Спокойно,дами! Ние ,като държава, нали сме все на години време назад от другите. Затова и краят на света ще дойде при нас по-късно,да речем едно 40 години след настъпването му в Германия и в Брюксел. След като няма да има кой да ни пише и изпраща директиви ,програми и пари искаме не искаме ще видим края на света и ние  Simple Smile

# 313
Използвам темата за да споделя един тормоз, който ме тормози от два-три дена. Защо по дяволите дъщеря ми имаше за домашно по английски да намери и разпечата материали от интернет за маите, но на български?  Thinking

# 314
За да ги превеждат в час, може би?

Общи условия

Активация на акаунт