Ще имам близнаци! Тема с продължение....25!

• 45 463
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
drebosak,  другото, което има ефект е ГелоМиртол, ама питай лекуващия си все пак.

kamito24 , магнезий пиеш ли?

да, пия Диаспорал.

# 496
Аз да си се похваля от децата ми. Много са ми добри и спокойни. На ваксина бяхме днес - тръгнахме си с усмивки. Педито беше изумена. Пораснали сме много 6500/63 см. са и двамата.. Май ще се захранваме ама не знам как да започнеме. Ако имате някакви таблици за захранване или знаете публикувани някъде ще съм благодарна да споделите. Може и личен опит със захранването да споделите разбира се Simple Smile

bydik
, браво на мъниците  Heart Eyes Всеки път като ти погледна профила и се сещам, че и нашите девойки се родиха  в тодината на 10-та годишнина от сватбата ни, по-голям подарък, здраве му кажи  Simple Smile
Що се отнася до захранването, и аз де попитам не е ли още раничко? Съвременните препоръки са за захранване след 6-я месец, защото тогава храносмилателната система на бебенцата е достатъчно зряла.  Peace
Иначе "моя" метод беше захранване, водено от бебето, не знам дали си попадала на информация за него. Ето тук можеш да прочетеш повече информация, има и схема за захранване.  Simple Smile

http://zabliznacite.wordpress.com/baby-led-weaning/

А тук съм споделила и конкретен опит и предимства на това захранване за близнаци  Simple Smile

http://zabliznacite.wordpress.com/2011/04/27/nai-lesnoto-zahranv … deno-ot-bebetata/

# 497
  • София
Здравейте пак по никое време Simple Smile
Ами да ви кажа май е раничко за захранване но мисля до към края на 4-ти месец да са поопознали туй-онуй защото ние сме само на АМ. Бебетата на АМ се захранват по рано по принцип.
Благодаря за схемите , много се милички Simple Smile
Който има схващания най добре да се примири , изчезват в момента в който се родят децата.
На мен от края на 7-ми месец ми бяха постоянно изтръпнали лявата ръка и левия крак.
Пийте си магнезия и желязото много е важно наистина Simple Smile
За покупките. Аз си бях приготвила всичко предварително. Много е удобно повярвайте. Когато се родят децата няма време за нищо. Гледа се най вече да се наспи човек поне първите 3 месеца и то ако са спокойни бебчовците  Party 
Хайде хубав ден от нас , ние ще папаме вече   newsm32 twin_neutral newsm32

# 498
  • София
На мен всички ми казват да купувам всичко накрая.Аз обаче,Тома неверни,колкото и да съм суеверна, все си мисля,ами ако се наложи последните месеци да лежа, засега не съм със серклаж,но имам контракции, които овладяваме с магнезии и но шпа и ако стане така, че се наложи лежане,си оставам с евентуалното купуване само от он лайн магазините Sad А ми се ще и аз най-после като бъдеща мама да обикалям по детските,а не само да си ги гледам отвън  Grinning

# 499
И мен ме питат не съм ли накупила нещо, но уви нищо не сме подготвили, но и аз понеже лежах за задържане в болница доста време в началото на бременността и си казах, че преди да влезна в 7 месец нищо няма да гледам и вземам, къде от суеверие, къде от това че се понаплаших от какви ли не случаи в болницата.  Sad Още малко и влизам в 7 мес. и по започнах да се оглеждам - къде по нета къде по магазините. Но ще въздържа още някой ден с покупките.

# 500
Аз също не смеех да купувам дълго време нищо. Лежах у дома, в болница.
Но след като родих и децата бяха в Неонатологията ми остана време за всичко.
Само не се презапасявайте с много дрехи, защотодецата бързо растат.
За колички много е писано.Ние сме от началото с Хоук, много е маневрена и с тези големи гуми се оправя прекрасно и в снега.

На мен все още ми изтръпва едната ръка, а от бременността имам 2 пръста на десният крак, които са ми изтръпнали перманентно.

# 501
Аз пък си купих всичко предварително, карах бременността си в чужбина и нямаше на кой да разчитам за покупки, а и няма нищо по-хубаво от това да купуваш бебешки дрешки и въобще нещица за бебенцата  Heart Eyes Даже бях купила неща дори преди първия преглед за бременността, който в |Холандия е в 10-а г.с., еми нямап търпение да чакам дотогава  Laughing Пък след ФМ в 20-а г.с. като разбрах, че ще са и две момиченца, съвсем се отприщих. Не за дълго, защото накрая си става доста тежко за обикаляне по магазини.
Що се отнася до суеверията, напук на всички вярвания, си родих 2 седмици преди термина две прекрасни бебета  Wink

Сетих се, че в блога съм пускала преди време и примерен списък с неща и съвети за покупки за бебетата, може да е от полза за някой:

http://zabliznacite.wordpress.com/2010/04/26/kakvo-da-kupim-za-bebetata/

# 502
  • София
Благодаря, аз ще го погледна списъка:) Аз хем не смея,хем ръцете ме сърбят  Grinning

# 503
Аз хем не смея,хем ръцете ме сърбят  Grinning

И аз така, но скоро ще се почне.

fata ® и аз ще погледна списъка, сигурна съм че ще има много полезни идеи  Simple Smile

# 504
давайте смело момичета,мислете си само за хубави неща,аз по принцип не мисля такива неща и съм много позитивна личност Hugпазарувайте смело.

# 505
Боже, дами, вие сте най-големите щастливки, така се надявам и аз да пиша скоро във вашата тема  Embarassed Simple Smile

# 506
  • София
Rosalinda123 , пожелавам ти го скоро Simple Smile
Аз бих искала да се одпитам нещо до вече имащите близнаци мами.
В чудене съм - вашите дечица къде спят (като бебета къде са спали), имате 2 легълца и 2 кошарки, или само в кошарки тип легла? При мен проблемът е,че бебенцата ще са в спалнята,но тя е одтса усойна и през деня искам да сме си в хола. А май знам,че легълцата тип кошарка за ига май не са много удобни за сън...и ако трябва да взимам и 4-те неща...да си правя сметката newsm78

# 507
Rosalinda123, стиснати палци и от мен  Flowers Four Leaf Clover
Kanari1305, в първите месеци, бебенцата спят и се събират чудесно в едно креватче. Ние в началото държахме едното креватче в спалнята, а другото в хола и го ползвахме като кошарка. Всъщност кошари за бебетата никога не съм ползвала - ползвах второто креватче до 6-я месец, че и малко след това, докато почнаха вече повече да се движат. До тогава ми беше и по-удобно бебетата да са при нас през нощта вместо да ставам за всяко хранене или при всяко промрънкване.  Peace А когато станаха по-подвижни ги слагах вече на одеало на пода и ги заграждах с мебели, има и разни специални прегради, които правят нещо като кошарка, които са много удобни.
Ето това са моите госпожици някъде към 6-месечни в креватчето-кошара  Simple Smile

# 508
  • София
Сладурки Simple Smile Значи и аз ще мина с едно отначало, но понеже е креватче стабилно и непомръдващо (така да се каже), мога за хола да взема пък кошарка- дано и в нея се побират.

# 509
  • София
Сладурки Simple Smile Значи и аз ще мина с едно отначало, но понеже е креватче стабилно и непомръдващо (така да се каже), мога за хола да взема пък кошарка- дано и в нея се побират.
.         
Или да си вземеш креватчета на колелца - моите са такива и ги търкалям все още при чистене на стаята.  Моите са модел Веласкес на фирма Арбор - български, дървени, без колелцата са като люлка. Пусни ги в Гугъл , вече на две години и кусур са децата и имат още доста място за спане...

Общи условия

Активация на акаунт