Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 28

• 37 431
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Малко спешна помощ...на 28.07. съм поръчала ето тези обувки, при цена 28,36 евро. В момента същият н.30 в синьо е 19,98. Имаше нещо за връщане на разликата... в първата тема пише къде се пише...но ако някой го има на немски ще съм благодарна да ми го прати на ЛС...да не изпусна 14-дневния срок.  Praynig

http://www.javari.de/help/200636560/ref=foot_pg_gp?ie=UTF8&p … ;pf_rd_s=footer-1

# 646
Netty, според мен цветово най си подхожда с третата.

Първата поръчка ми е изпратена, но пак нямам номер за проследяване. момичета някой с изпратена поръчка да каже при него как е. Благодаря   bouquet.
За третата съм и аз! Peace

# 647
Netty, според мен третата чанта  Peace

Някой може ли да даде ориентировъчни размери на стелката на Марко Тоци /интересува ме 40 или 41, но и друг номер ще ми е от помощ/   bouquet
Имам ботуши на Марко тоци, копирам ти мой пост преди много време,като цяло мисля че ботушите определно са 1/2 номер нагоре Grinning:
На номер 39 стелката е 26 см, аз съм с 25 см крак и ги обух с дебел чорап и са екстра  Според мен 39 ти номер са за краче 25-25,5 см. На 40ката стелката е 27 см и са за крак с 26-26,5 см

# 648
  • Бг
Ала-Бала, копираш техния линк на първото празно поле, на второто пишеш новата цена и изпращаш. Това го правиш като си влезеш в акаунта и си избереш обувките от съответната поръчка. Сега виждам, че Хексе ти е дала и линк.
Аз писах за разлика в цената в сряда, и днес вече парите са ми по сметка. Но знаете ли какво установих, не знам при другите момичета как е, но ме шашнаха тези немци. Значи аз поръчах едни сандали на 65,50 евро, в сряда бяха паднали до 38.97 евро. Е, разликата за мен в цената е 26,53 евро, но са ми възстановили 31,84 евро. Много се зачудих защо ми връщат повече и установих, че върху разликата начисляват ДДС, и то в наш размер 20%, и така връщат повече. Ха сега кажете ми как да им обясня, че са ми върнали повече.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 15:02 от Alexa_a

# 649
  • София-Младост
Малко спешна помощ...на 28.07. съм поръчала ето тези обувки, при цена 28,36 евро. В момента същият н.30 в синьо е 19,98. Имаше нещо за връщане на разликата... в първата тема пише къде се пише...но ако някой го има на немски ще съм благодарна да ми го прати на ЛС...да не изпусна 14-дневния срок.  Praynig

http://www.javari.de/help/200636560/ref=foot_pg_gp?ie=UTF8&p … ;pf_rd_s=footer-1
Ала-Бала, копираш техния линк на първото празно поле, на второто пишеш новата цена и изпращаш. Това го правиш като си влезеш в акаунта и си избереш обувките от съответната поръчка. Сега виждам, че Хексе ти е дала линк.
Точно там съм и аз, обаче ми дава, че има проблем...

Leider ist ein Problem mit Ihrer Nachricht aufgetreten.

Der Preis ist nicht niedriger als der Normalpreis.
Какво значи нормалната цена, в момента е 19,98, а аз съм платила 28,36...

Взе че стана, нещо не ми е приело цената първият път явно...много ви благодаря!!!

Е как да не ги харесваш ... няма и 10 мин и ми писаха, че ще ми върнат разликата   bouquet

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 15:20 от Ала-Бала

# 650
И на мен много ми хареса третата чанта и за тези обувки е ОК.
Аз останах с впечатление, че Марко Тоци си отговарят ... сложила съм едни в кошницата даже.
Я кажете, да бързам ли сега да пускам каквото съм харесала или офанзивата вече мина с най-ниските цени?

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 15:08 от Аз Веси

# 651
  • Варна
Като отвориш линка и избереш обувките в първото празно поле пишеш www.javari.de, а във второто 19

# 652
Момичета искам съвет Grinning, търся чанта на тези обувки Марко Тоци
Приемам и други предложения разбира се Peace
От мен:

Contempo
, но не е много голяма.
Марко Тоци като обувките.
Ara Bags
И още една Ара

# 653
  • Sofia
Да кажа само за червената велурена Контемпо - много лош отзив в Амазон. позагледах ги аз всичките Wink

# 654
  • Пловдив

Peace Да, по-добре е така и според мен
Аз на светлата й се кумя от 2 седмици, така и не я поръчах, но пък днес я поръчах на приятелка та ще ми мине през ръцете и ще я видя

# 655
Аз също нямам втори e-mail с тракинг,но парите са ми изтеглени.Вчера успях да си поръчам едни ecco балерини на сляпо и докато преглеждах форума дали clarks си отговарят им вдигнаха цената,но все пак да  попитам за тези,защото за размерите на тази марка има различни мнения http://de.shopping.com/clarks-orsino-cafe/5_KeLXxszFzIIsDHqSVaEQ==/info
Днес всичко в уиш листа ми е вдигнато, дали това беше намалението не разбрах ?

# 656
  • София
Много сладък комплект на Geox за бебе все още намален http://www.javari.de/Geox-Culla-B2299A00KITC1000-M%C3%A4dchen-La … t&discount=70 .

# 657
  • София-Младост
Ала-Бала, копираш техния линк на първото празно поле, на второто пишеш новата цена и изпращаш. Това го правиш като си влезеш в акаунта и си избереш обувките от съответната поръчка. Сега виждам, че Хексе ти е дала и линк.
Аз писах за разлика в цената в сряда, и днес вече парите са ми по сметка. Но знаете ли какво установих, не знам при другите момичета как е, но ме шашнаха тези немци. Значи аз поръчах едни сандали на 65,50 евро, в сряда бяха паднали до 38.97 евро. Е, разликата за мен в цената е 26,53 евро, но са ми възстановили 31,84 евро. Много се зачудих защо ми връщат повече и установих, че върху разликата начисляват ДДС, и то в наш размер 20%, и така връщат повече. Ха сега кажете ми как да им обясня, че са ми върнали повече.
Има няма 10 мин. и м ивърнаха отг., че разликата ще ми е скоро в сметката Simple Smile И при мен така се получава с ДДС-то...

# 658
  • Варна
    По повод връщането на разликата в цената - при мен се получи на 15-я ден от пускането на поръчката. Писах им през формата за контакти в сайта и веднага ми отговориха, че ми връщат разликата /също ми върнаха малко повече, не знам защо/.
     Обаче вчера им писах за друг чифт, който съм купила за 26 евро, а вчера сутринта беше 18 евро, а те ми отговориха, че в момента цената е по-висока, отколкото съм ги поръчала аз. Е да, ама в момента, когато им писах, бяха по-евтини, час по-късно им смениха цената и стана тройна. Сега чакам да ми отговорят какво се прави в такъв случай.

# 659
Някой има ли подобни обувки да даде отзиви.
http://www.javari.de/Jane-Klain-223-533-Schwarz/dp/B00600YEHE/re … L=%2FshoppingCart

Общи условия

Активация на акаунт