БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 99

• 85 168
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, с какво мога да залепя парче панама върху стъкло или плексиглас прмерно? Жената в магазна ми каза с топъл силикон, обаче мъжа ми казва "Няма да стане, може би с С200? Някой от вас лепил ли е?

С топъл силикон няма да стане или ако случайно няма някой който е специлано за тази цел. С Ц 200 ще стане, но нежно с лепилото да не излезе през панамата.

# 571
Благодаря на ba4iiska и life_is_love за помощта. Ще видя как ще ги нагодя Simple Smile

# 572
  • край Дунав
Аз ползвам хубаво двойно залепващо тиксо /да не е от магазин за левче/ и особено се старая крайщата да са добре обхванати. Винаги ми се получава  Peace

# 573
Здравейте, утре тръгваме за море и ми се искаше да си взема нещо за шиене там, мъничко да е, понеже сме само за няколко дни. Ако може тематиката да е мидички, или нещо морско. Ще ви помоля ако имате някоя схема да ми покажете или изпратите на лични съобщения. Предполагам че има доста в интернет, но нямам кой знае какво време да търся, багажи... Simple Smile Благодаря ви и хубав ден на всички   bouquet

# 574
  • Пловдив
Търся схема на детско гобленче - бебе облегнато на шише за хранене. Видях го в предишните теми, но от два часа не мога да го намеря? newsm78 Моля за помощ! baby_neutral

# 575
  • В страната на мечтите
Аз ползвам хубаво двойно залепващо тиксо /да не е от магазин за левче/ и особено се старая крайщата да са добре обхванати. Винаги ми се получава  Peace

И според мен двойното тиксо е най-добрият вариант - супер лесно, не цапа, можеш да коригираш и най-важното- действа безотказно Simple Smile

# 576
ЕлиМери, аз съм фен на Казанлъшките гоблени. В момента шия Лилиите, много красиво се получава. Не е особено труден, но като за първи може би не е подходящ. А гоблена "Вярност" или "Целувката" както се среща, също е лесен, само лебедите са трудни и с много единични бодчета. Препоръчвам ти го.  Peace

A ti shila li si go tozi goblen Vqrnost? Che speshno tarsq shema i kliuch za cvetovete?
Ako gi i imash i ako ne te zatrudnqvam shte te pomolq da mi gi izpratish na e-mail: nadenceto89@abv.bg. Blagodarq predvaritelno.

# 577

И според мен двойното тиксо е най-добрият вариант - супер лесно, не цапа, можеш да коригираш и най-важното- действа безотказно Simple Smile

Много добра идея, веднага я "откраднах"  Peace

Ще ходя на "нов дом" мислите ли, че коня който е на бяла панама и черен контур е подходящ за подарък?
Ако имате идея  за "нова къща" нещо което лесно се шие и е ефектно ще се радвам да споделите.

# 578
ЕлиМери, аз съм фен на Казанлъшките гоблени. В момента шия Лилиите, много красиво се получава. Не е особено труден, но като за първи може би не е подходящ. А гоблена "Вярност" или "Целувката" както се среща, също е лесен, само лебедите са трудни и с много единични бодчета. Препоръчвам ти го.  Peace

A ti shila li si go tozi goblen Vqrnost? Che speshno tarsq shema i kliuch za cvetovete?
Ako gi i imash i ako ne te zatrudnqvam shte te pomolq da mi gi izpratish na e-mail: nadenceto89@abv.bg. Blagodarq predvaritelno.

Пиши на кирилица, моля!

# 579

Много добра идея, веднага я "откраднах"  Peace

Ще ходя на "нов дом" мислите ли, че коня който е на бяла панама и черен контур е подходящ за подарък?
Ако имате идея  за "нова къща" нещо което лесно се шие и е ефектно ще се радвам да споделите.

А, защо я лепите панамата?

# 580
Момичета, с какво мога да залепя парче панама върху стъкло или плексиглас прмерно? Жената в магазна ми каза с топъл силикон, обаче мъжа ми казва "Няма да стане, може би с С200? Някой от вас лепил ли е?
С топъл силикон няма да стане или ако случайно няма някой който е специлано за тази цел. С Ц 200 ще стане, но нежно с лепилото да не излезе през панамата.

Дойде от това питане  Peace

# 581

Да де, ама що лепите панамата върху стъкло или плексиглас?  newsm78

# 582
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Явно декорира нещо, но не иска да сподели.
 Надявам се, че ще покаже та и ние да "откраднем" някоя идея. Laughing

# 583

Да де, ама що лепите панамата върху стъкло или плексиглас?  newsm78

За стъклото не знам какво ще прави, но аз си лепя така когато правя картички или нещо дребно(до 10-12 см.) ако си рамкирам сама.

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 18:08 от люска

# 584
Ели, и аз така мисля - когато декорираш ти трябват и такива неща - спомагателни.  Peace Може би при рамкиране помага лепилото или тиксото.
Аз скоро ще направя една от Мадамите на инаТ и ще използавам лепило или тиксо Peace

Общи условия

Активация на акаунт