ЛЕТНИ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ - ЛОНДОН 2012г. - 3

• 24 393
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
така е в гимнастиките- съдиите колят и бесят, а ако поискат могат и шампион да те направят(Атина, финалът на халки)

Да беше само този пример,  Tired съгласна съм с коментара за многобоя при жените.
Същото е и с Фигурното пързаляне и с повечето съдийски спортове.

Има положителна страна на това Ивет да е в толкова тежък полуфинал,
надявам се да успее да се класира по време!  Peace

# 106
Надявам се съдиите да не ни ощетят боксьорите, защото има такива тенденции. Confused Rolling Eyes

Много ми е тъпо като питат спортистите какво се е случило и защо не са спечелили. Ами защо - състезание е, има по-добри от тях, по-подготвени. Това само може да ги мотивира и в Рио да се представят по-добре. К'во ги разпитват, достатъчно им е тъпо на спортистите.

# 107
Здравейте, тази Дъглас яко я подпряха съдиит, въпреки че престъпи извън полето на земя.

Този Майкъл Фелпс гледа като дрогиран. (може по принцип да си е умствено изостанал де, всеки знае, че е допингован)

А иначе бг участието засега само разочарова...

А нещо положително да кажеш за някой? Flutter
Дам, Комова ми хареса страшно много, но съдиите нарочно не и дадоха толково, колкото си заслужи. Мустафина също, но за съжаление падна от гредата.

В мача на Тервел имаше също подпиране за китаеца, особено втория рунд, но дори и това не му беше достатъчно.

Изключително странно ми се видя, че тази българката на троен скок е останала предпоследна и след това са я проверявали за допинг #Crazy #Crazy #Crazy

# 108
Да не забравяме, че изпълненията на рускините са с доооста по-голяма сложност. Аз лично очаквах Комова яко да се спече и да не играе много добре, но тя ме опроверга по най-добрия начин - НИТО ЕДНО престъпване и страхотно изпълнение. Не се учудвам, че после при награждаването на рускинята пляскаха повече, защото всеки знае коя е истинската шампионка. Всеки може да изпълнява лесни неща като американката и почти да не греши Wink

# 109
  • КиТ
Я да питам нещо - Фелпс винаги излиза със слушалки на ушите, някой знае ли какво слуша - музика или се надъхва с някоя реч newsm78 Rolling Eyes

Най вероятно музика Thinking има и други който излизат със слушалки Crazy

САЩ минаха Китай по медали. Party

Място    Страна    Злато    Сребро    Бронз
   1               САЩ      21                 10       12
   2               Китай      20                 13        9

Ехе супер новина  Party Party Party Party

# 110
Говорейки си за гимнастика

# 111

По ясно от това .... Стария запис от коя година е и ако се знае коя изпълнява скока. Аз лично не видях престъпването на Дъглас , но беше ясно че ще я подкрепят  за да стане олимпийска шампионка. Дано в художествената гимнастика да е по обективно.

# 112
Я да питам нещо - Фелпс винаги излиза със слушалки на ушите, някой знае ли какво слуша - музика или се надъхва с някоя реч newsm78 Rolling Eyes

Най вероятно музика Thinking има и други който излизат със слушалки Crazy
В някакво интервю беше казал, че слуша хип-хоп музика

# 113

Даже и Команечи, сравнена със сегашните гимнастички, не изглежда чак толкова добра.

# 114
  • София
Да се запиша с малко добри фотографски попадения  Crazy

От тук : http://www.btv.bg/sport/galleries/galeria/86167328-Izkustvoto_na … na_Igrite.html#22

# 115
порторикански съдии на Испания-Руся , а Пуерто Рико е заселена с испански цигани ...
те са си братовчеди направо .

# 116
Българката Петя Луканова завърши на 30-о място в квалификацията на 50 м стрелба с пушка от 3 позиции и не намери място на финала в олимпийската дисциплина.

Луканова стартира лошо и макар после да подобри представянето си, остана с резултат 577 точки, които й отредиха съответното място в класирането. За финала продължават първите осем състезателки от квалификацията.

Националката шампионка Силвия Дънекова отпадна в пресявките на бягането на 3000 метра с препятствия на олимпийския турнир по лека атлетика.

29-годишната Дънекова финишира на 11-о място в последната трета серия с време 9:59.52 минути.

Така тя завърши на 38-о място в крайното класиране от 44 участнички.

Дънекова остана далеч от личното си постижение от 9:42.72 минути от 28 юни тази година на Европейското първенство в Хелзинки.

# 117
  • au bout du monde
Lochte and Franklin getting ready for a fun night. Снимка от twitter.

# 118
Хъх, яла ми на мен, доста по-добре от фън ще си изкараш... Crazy

# 119
БНТ ще дават Мария - Серена  Peace

Общи условия

Активация на акаунт