ЛЕТНИ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ - ЛОНДОН 2012г. - 3

• 24 379
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Маме  Hug   bouquet

Ивет направи добро бягане, малко бавно стартира, но овладя нещата. Слушах анализите около 14 състезателки ще се борят за 8 места на финала.. повечето са с време под 11, ще падне голямо драпане. Успех на нашето момиче!
Четох някъде, че са я избрали за една от най-красивите атлетки на тези ОИ. И тя си е голяма чаровница  Hug

# 91
Е, красавица си е нашата Ивет, спор няма.  Flutter

# 92
Браво на Ивет Peace продължава напред Grinning
Я да питам нещо - Фелпс винаги излиза със слушалки на ушите, някой знае ли какво слуша - музика или се надъхва с някоя реч newsm78 Rolling Eyes

# 93
  • София
Почвам да си мисля, че ще си останем без медали този път

# 94
За съжаление и мен натам ме водят мислите и това никак не ми харесва. Но има надежди все пак Детелин, другия боксьор....има и още. Дано има и изненади. Станка Златева ще се бори ли?

# 95
Програма за осмия ден на Олимпиадата ( http://sportvox.net/?p=168576 )

11:00 Петя Луканова (50 метра пушка от 3 позиции квалификация); 13:35 Силвия Дънекова (серии на 3000 метра с препятствия); 14:00 и 15:00 Ирина Константинова (клас RS-X 7 и 8 гонка); 16:30 и 17:20 Йоан Колев (клас RS-X 7 и 8 гонка); 21:35 Ивет Лалова (полуфинали на 100 метра и евентуално финал от 23.55 часа); 22:00 България – Аржентина (4 кръг); 23:15 Александър Александров - Шин Джонхун (бокс - кат. 49 кг)

ФИНАЛИ ( http://sportvox.net/?p=168581 )
11:00 Триатлон (жени); 13:30 Гребане (четворка без рулеви мъже); 13:50 Гребане (двойка скул – лека категория жени); 14:00 Япония - Египет (футбол, четвъртфинал); 14:10 Гребане (двойка скул лека категория, мъже); 14:30 Гребане (скиф жени)14:45 Стрелба (50 метра пушка от 3 позиции); около 15:30 Серена Уилямс - Мария Шарапова (сингъл жени); Майк Брайън/Боб Брайън - Микаел Льодра/Жо-Вилфред Цонга (двойки мъже); 16:15 Бадминтон (сингъл мъже); 16:30 Мексико - Сенегал (футбол, четвъртфинал); 17:00 Стрелба (трап жени); 17:26 Батут (жени); 17:45 Бадминтон (двойки жени); 19:00 Бразилия - Хондурас (футбол, четвъртфинал); 19:00 Лека атлетика (20км мъже); 19:42 Колоездене (жени отборно преследване); 21:00 Вдигане на тежести (мъже 94 кг); 21:30 Лека атлетика (хвърляне на диск жени); 21:30 Великобритания - Корея (футбол, четвъртфинал); 21:30 Плуване (50м св. стил жени); 21:36 Плуване (1500м св. стил мъже); 21:55 Лека атлетика (скок на дължина мъже); 22:07 Плуване (4х100м съчетано щафета жени); 22:27 Плуване (4х100м съчетано щафета мъже);22:35 Лека атлетика - (седмобой жени, 800м - последна дисциплина); 23:15 Лека атлетика (10,000м мъже); 23:55 Лека атлетика (100м жени)

Чудя се дали  да викам за нашата почти Сънародничка..........

До довечера, дами! Хубава събота и почивен ден! Да пишете какво е станало, че да няма пропуски после!

# 96
И аз гледах Ивет. Подпалиха й се подметките накрая... Точно се бях отчаяла и тя набра!!! Браво на момичето...

# 97
Звездата на българската лека атлетика Ивет Лалова попадна в много тежка серия за полуфиналите на 100 метра.

Ивет ще бяга във втората серия, в която компания ще й правят някои от фаворитките за медалите в дисциплината. Сред тях са Шели-Ан Фрейзър от Ямайка (10,70 личен резултат за годината), Кели-Ан Баптист от Тринидад и Тобаго (10,86), както и американката Алисън Феликс (10,92).

Другите съпернички на Лалова, която ще бяга в седми коридор, са Шеника Фъргюсън от Бахамите (11,07), Езине Окпараебо от Норвегия (11,14), Олга Блудова от Казахстан (11,12) и Глория Асумну от Нигерия (11,13).

Ивет Лалова се класира за полуфиналите, финиширайки на второ място в своята четвъртфинална серия с 11.06 секунди. До финала ще достигнат първите две във всеки полуфинал, както и двете най-добри губеща времена.

Полуфиналите са на четвърти август с начален час 21:35 българско време.

Стискам и палци, но общо взето се старая да съм реалист и не мисля, че ще успее. Wink

САЩ минаха Китай по медали. Party

Място    Страна    Злато    Сребро    Бронз
   1               САЩ      21                 10       12
   2               Китай      20                 13        9

# 98
  • София-в сърцата на моите деца
Браво!! Peace

# 99
За съжаление и аз започвам да си мисля същото.  Confused Надеждата ми е в Станка Златева и ансамбъла по художествена гимнастика. Боксьорите също ми дават надежда, волейболистите ни за сега също се представят добре. Леката атлетика- едва ли. За съжаление мисля, че и Данчо Йовчев няма шанс за медал.

# 100
  • София-в сърцата на моите деца
За съжаление и аз започвам да си мисля същото.  Confused Надеждата ми е в Станка Златева и ансамбъла по художествена гимнастика. Боксьорите също ми дават надежда, волейболистите ни за сега също се представят добре. Леката атлетика- едва ли. За съжаление мисля, че и Данчо Йовчев няма шанс за медал.
Аз пък не знам защо ,но си мисля,че Данчо ще получи медал-най-вече компенсация от съдиите ,заради представянето му в Гърция,където го ощетиха Peace

# 101

Дано да успеем в някой от спортовете. Ансамбъла много го харесвам, но като се има в предвид какъв субективен спорт е , може би най - субективния. Дори и всичко да си изиграят прекрасно, пак няма никаква гаранция!

# 102
Здравейте, тази Дъглас яко я подпряха съдиит, въпреки че престъпи извън полето на земя.

Този Майкъл Фелпс гледа като дрогиран. (може по принцип да си е умствено изостанал де, всеки знае, че е допингован)

А иначе бг участието засега само разочарова...

# 103
Здравейте, тази Дъглас яко я подпряха съдиит, въпреки че престъпи извън полето на земя.

Този Майкъл Фелпс гледа като дрогиран. (може по принцип да си е умствено изостанал де, всеки знае, че е допингован)

А иначе бг участието засега само разочарова...

А нещо положително да кажеш за някой? Flutter

# 104
На Данчо съчетанието не е с висока сложност. Той разчита на това да го изиграе точно и без грешка.  Ако има късмет конкурентите му с по-сложни съчетания да допуснат по- груби грешки, може и да вземе медал. Едва ли обаче може да се надяваме да бъде реабилитиран от съдиите.
За съжаление така е в гимнастиките- съдиите колят и бесят, а ако поискат могат и шампион да те направят(Атина, финалът на халки)

Общи условия

Активация на акаунт