Спонтанен аборт/извънматочна бременност - 3

• 124 215
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Момичета преди 2 дни както написах чхг беше 750 днес е 1474,което не е удвоено.След 2 часа съм на преглед с настройка за лапароскопия. Искам да дам кураж на всички,които минават през този ужас.

# 541
Бета чхг ви е супер, организма не е математика, за да се усвоява до стотната.
Предполагам, че преди да влезете за лапароскопска интервенция ще ви гледат отново за плоден сак. Стискам палци.

# 542
Да наистина е супер, но за съжаление беше в дясната тръба. Матката беше напълно празна. Благодаря на Господ, че бях в болницата когато започна да ме боли. Направиха лапароскопия, спасили са тръбата, обясниха ми че не се е налагало да режат а само да Изстискат, май така се изрази сестрата. С лекаря не съм говорила, но едва ли ще мога да му се отблагодаря някога. И понеже това е тема за извънматочната смятам, че е редно да кажа че става въпрос за доктор Хубчев, който мисля че е от Русе, но вече е в Бургас. Бях прочела доста неща негативни за него относно пари май, но за мен той беше перфектен. ТАКА сега искам да ви питам момичета за водата, дадоха ми вече някакво шише ама незнам да пия ли. УЖ ми казаха че може по малко, ама незнам. И как да пишкам хич не попитах. О боже сега чак видях че са ми сложили някаква тръбичка отдолу, наистина дори незнам какво е това. КАК се маха това после, боли ли. И гледам също че имам някакви марли по корема, предполагам, че това са дупките. ИЗВИНЯВАМ се наистина за глупавите неща, които ви питам но незная. В Момента, в който отидох за преглед и ми показаха къде е и вече ме качваха на 2ри етаж да ми проверят кръвна група, алергии, кардиограма и аз нямах време даже да разбера какво стана.

# 543
  • София
Тръбичката е катетър, така че за момента не го мисли пишкането. Марлите са ти 4-те дупки от инструментите. Много са финни така, че за белези не мисли, ще избледнеят с времето. Радвам се, че са ти спасили тръбата. Да, можеш да пиеш вода, но не се наливай, по малко и на глътки. Успех и следващия път, ще е където трябва😊

# 544
Благодаря ти, че си отговорила на глупавите ми въпроси, чак ме е срам, че незнам какво е катетър😵 Няма да мога да  ви благодаря че сте  направили такава тема и аз четях и се ориентирах навреме. ЗНАМ че е ужасно преживяване, аз дори след като излязох от упойката още в операционната   плаках, защото го нямаше бебето. Колкото и да е гадна и тежка темата, смятам че тепърва ще ми предстои да пиша в нея и да питам, а ако мога да помогна на някой с нещо много ще се радвам.

# 545
  • София
Психическата травма, ще и трябва време за да премине. Но с времето се научаваш да преглътнеш, да се поутупаш, да се изправиш и да продължиш.

# 546
А искам отново да попитам нещо. ЗАЩо болката не изчезва. НОРМАЛНО ЛИ Е ДА Я ИМА, отново тъпата гадна болка вдясно.

# 547
Предполагам, че още сте в болницата, питайте там.
Аз нямах болка след лапароскопска операция, но моите тръби бяха премахнати.

# 548
  • София
Здравейте, преди 10-на дни разбрах, че съм бременна. Пусках няколко кръвни- 13, 50, 180, 726 ( последното е от понеделник и беше на 72 часа). Днес съм на преглед с надеждата, че ще е над 1000 е че ще успее да се види. Това, което ме притеснява е, че днес чаках около 2 часа в една лаборатория и доста ме болеше долу в дясно-болката се появява рязко, трае секунда, две и изчезва. Сега се прибрах, пих ношпа и легнах, интервалът намаля, но пак се появява от време на време. Страх ме от ИБ, прилича ли ви на това? От както съм направила първия тест до сега не съм имала никакво кървене или зацапване.

# 549
Здравейте, преди 10-на дни разбрах, че съм бременна. Пусках няколко кръвни- 13, 50, 180, 726 ( последното е от понеделник и беше на 72 часа). Днес съм на преглед с надеждата, че ще е над 1000 е че ще успее да се види. Това, което ме притеснява е, че днес чаках около 2 часа в една лаборатория и доста ме болеше долу в дясно-болката се появява рязко, трае секунда, две и изчезва. Сега се прибрах, пих ношпа и легнах, интервалът намаля, но пак се появява от време на време. Страх ме от ИБ, прилича ли ви на това? От както съм направила първия тест до сега не съм имала никакво кървене или зацапване.
Ей защо тези черни мисли. При моята извънматочна изобщо нищо не ме болеше докато не стана напечено. И цикъл имах. По нищо не прилича на ИМБ,макар че както някъде се коментираше,тя умее да се прикрива доста умело. Надявам се при теб всичко да е наред и по-късно да видя че си се похвалила в другата тема! ❤

# 550
  • София
Еми, песимист по природа съм си.Confused
Ще пиша по-късно.

# 551
Sea, знам, че е трудно, но недей да се притесняваш толкова. Аз също имах "цикъл" при извънматочната, който дойде 3 дни преди датата и беше по- оскъден с кафяв цвят. Болките при мен започнаха след преглед, но не бяха мноого силни. Стискам палци днес да видите точицата където ѝ е мястото! Успех и опитай да си спокойна Heart

# 552
Аз да се похваля съм си вече вкъщи. БЕше много неприятен момент за мен тази лапароскопия, хич не се бях подготвила за нея. Преди да ме изпишат от болницата ми пуснаха кръвен тест Чхг и ми казаха утре да се обадя за резултат. ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО се прави това и каква трябва да е стойността след лапароскопията, наистина се притеснявам да не се окаже че не е паднало това чхг и да трябва да изживявам наново кошмара, или просто е такава процедурата. Не ми се иска пак през ден да съм в лабораториите за изследване. ЗА МЕН беше психически много натоварващо, от 2 дни сънувам кошмари свързани с операционни. КУРАЖ на всички момичета, дано не ви се случва никога, а ако имате съмнение, по добре се следете 🤗

# 553
Чхг се следи докато стане нула. Понякога отнема дълъг период от време.

# 554
Чхг се следи докато стане нула. Понякога отнема дълъг период от време.
Благодаря ти, дано падне скоро

Общи условия

Активация на акаунт