ЕНДОМЕТРИОЗА - тема 6

• 89 011
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 1 155
Ми лекарите казват, че кистата си е там. 9см., че и едно мъничко има отсрани...ново ли е никой ли не го е видял не знам.
Вариантите са 2 - лекарска грешка - нещо рязали-недорязали и тя се възстановила за 2 седмици.
Втори вариант - от началото до сега тооооооолкова пъти и за различни неща чух - Това по принцип не е невъзможно, ама граничи с чудо. Кистата изрязана и махната коректно за 2 седмици да си е порастнала до 9см.

Отивам да си взема видео, хистология, епикриза, ала бала... и да чуя какво ще каже Горчев, нали уж на него му се доверих от сърце и душа.

После продължавам да обикалям по лекари, ей тъй някой да каже как става тая работа. Няякой да се реши да ми следи бременноста, защото не ме искат...

Сега следва или втора операция - отворена този път или да си чакам да видя как ще си взаимодействат киста и бебе и евентуално по някое време да се пукне - та затова препоръчаха болница, да реагират светкавично.

Пукането било съпроводено с нечовешки болки и крайно лоши последствия за мен, за бебето може би фатални, зависи колко е голямо. Операцията - би ли преживяло още една упойка и отворена коремна операция, върху незарастлата стара не знам.

Уф, пак стана дълго, ама се пазя да не драматизирам пред никого, на кого да се оплача, че и да ме разбере. Затова тук.

bouquet на всички усмихнати почивни дни, аз събирам багаж, поплаквам си, пък ще се стегна и се връщаме двама да ви се похвалим   bouquet

Mometo* - Благодаря от сърце!

# 1 156
tiny, това което пишеш звучи направо ужасно... Пожелавам ти много кураж. Бъди силна заради себе си и бебчо.
Имаш стиснати палци от мен всичко да е наред и на финала здраво бебче, на което да се радвате  Praynig Praynig Praynig

И как така никой не те иска да ти следи бременността ?  Sad
За пореден път се убеждавам, че живеем в цирк наречен "държава"...

# 1 157
Много се надявам всичко да свърши добре и за мама, и за бебе  Praynig Трябва някой да ти обърне внимание, да се заеме сериозно с теб, разпитвай, пусни всички налични връзки, дано, дано!!!

# 1 158
Вариант втори не го допускам. Как така ще ти се появи киста при положение, че не си имала цикъл. При това 9 см. Звучи ми невъзможно. И на всичкото отгоре точно толкова голяма, колкото предишната. Доста съмнително...

А за отворената операция направо не мога да повярвам. Нали корема ти ще расте тепърва.

На мен ми бяха обещали, че ще ми дадат диск със запис на операцията. Но после не го получих с подлото оправдание, че записвачката се била развалила.
При теб няма ли такъв запис?

Но не се тревожи. Вярвай, че всичко ще въде наред. Стискаме палци.

# 1 159
tiny стискам палци всичко да се подреди и да се върнете вкъщи с бебето  живи здрави и много усмихнати Praynig Praynig Praynig бъди силна и дано късмета и Бог да са с теб !

# 1 160
PoisonDaisy, Mometo*,  ALMIRRA, mumpeto -  Hug Благодаря ви! Аз естествено няма да заспя като хората, не че нещо ще се промени утре, но поне ще си взема прословутия запис, пък дали сама ще си го гледам, не знам още  Grinning

И на мен ми звучи като филм на ужасите, дето тамън убиват чудовището и то се връща.
Никой не иска да ме заведе бременна, пишат непотвърдена бременност; в 4 месец...колко да е непотвърдена. Риска бил твърде голям. Все ще се намери някой де.
Нямало смисъл от втора лапороскопска с втори съмнителен резултат...та да има и трета, до къде ще я докарам. Страх ме е много, естествено.

bouquet  Вие сте прекрасни хора и заслужавате да ви се случват само хубави неща! До скоро от мен, ще пиша обещавам, това бебе не го давам.  Naughty   love001

# 1 161
Накрая сигурно ще се окаже, че кистата е на необичайно място. Дано да е на такова където няма да пречи на бебе. Варянт спукване не ми се вярва. Освен, ако е различна от ендометриозна. Но се очакват болки и проблеми,ако остане там.
 Аз вярвам, че Горчев ще даде смислено обяснение.

# 1 162
tiny, кураж! Съветвам те да дойдеш и в София при д-р Попов обаче. С видеото и пр. В болница Вита е.

# 1 163
  • София
tiny, кураж! Съветвам те да дойдеш и в София при д-р Попов обаче. С видеото и пр. В болница Вита е.

newsm10

# 1 164
  • София
...До скоро от мен, ще пиша обещавам, това бебе не го давам.  Naughty   :love001
Tiny, късмет и всичко да е наред Peace Ти и бебето ще сте добре, вярвам в това. И аз също ще се присъединя към горните два коментара - да се видиш и с д-р Попов. Той е в отпуск, но трябва да се върне в седмицата от 16ти септември, така че консултирай се и с него, за по-сигурно.

# 1 165
karmelita_007,  krassina77, Veseto*,  ижинка - Благодаря!   Hug

Киста има. Горчев беше много готин и спокоен, каза че не е в никакъв случай същата и не е опасна, да си чакам да се махне, щяла. Поради каква зловеща ирония на съдбата е пораснала точно толкова колко предната и във форма, размер - не е ясно. Как е станало за по-малко от 2 седмици - също не е ясно. Когато той ме прегледа вече беше намаляла - как си седя 2 седмици и малко 9см. и за един ден и една нощ вече беше намаляла точно за прегледа на Горчев - още по-неясно. ...
Имаше някакъв проблем, записа ще ми го пращат по куриер.

Попов го видях преди... хм... известно време. Каза че не се наема да прави диагностики с гледане и предложи диагностична лапароскопия, с дупка през пъпа - отказах и така. Ще го видя пак с документите да видим. Ще се видя и с други лекари, не съм склонна да се доверя 100% на никого. Естествено иска ми се да вярвам, затова вярвам на Горчев, но ме е и страх, а и има твърде много неясни.

А дали можете да ми препоръчате, за после, ако достигна до спокойна бременност, някой лекар, който да ме следи по здравна каса... Защото с прегледи през няколко дни по 50-60лв. и изследвания 180-200, че и операции по 2000, просто скоро вече ще ми е трудно да се справям. А предстоят още тооолкова неща.  Confused

bouquet   Благодаря ви, отново. Хубаво е да има с кого да споделя, без да досаждам.

# 1 166
  • София
Аз от опит ще ти кажа - свестен лекар по каса няма! В смисъл, има съвестни лекари, но пък техниката им е под всякаква критика!
Късмет ти пожелавам! Дано е вярно това, което Горчев е казал.

# 1 167
  • Севлиево
Здравейте пак.Моето лапаро беше на 16.07 . След това цикъла ми дойде на 13.08 (преди лапарото беше на 03.07,т.е. след операцията имаше закъснение от 10 дена,но след операции това е нормално) На 19.08. ми поставиха първата инжекция Лукрин.Доктора каза между 5 и 7 ден на цикъла да се постави и после на всеки 30 дена,значи пак на 19.09. Само че миналия ден на 09.09. прокървих,все още е така.Та се чудя за какво е тази инжекция,уж трябва да няма цикъл а той идва.А дали изобщо е цикъл защото е слабо,само 2 пъти се усили за малко.Четох че и при други е имало кървене,а и в листовката пише че може да има.Та се чудех това проблем ли е,мислех да звънна на доктора,но първо тук пиша.И ако е цикъл,пак ли трябва да чакам5-7-ми ден или да си чакам 19-ти за втората инжекция?Според други публикации Лукрина се поставя на всеки 28 дена...

# 1 168
Здравейте пак.Моето лапаро беше на 16.07 . След това цикъла ми дойде на 13.08 (преди лапарото беше на 03.07,т.е. след операцията имаше закъснение от 10 дена,но след операции това е нормално) На 19.08. ми поставиха първата инжекция Лукрин.Доктора каза между 5 и 7 ден на цикъла да се постави и после на всеки 30 дена,значи пак на 19.09. Само че миналия ден на 09.09. прокървих,все още е така.Та се чудя за какво е тази инжекция,уж трябва да няма цикъл а той идва.А дали изобщо е цикъл защото е слабо,само 2 пъти се усили за малко.Четох че и при други е имало кървене,а и в листовката пише че може да има.Та се чудех това проблем ли е,мислех да звънна на доктора,но първо тук пиша.И ако е цикъл,пак ли трябва да чакам5-7-ми ден или да си чакам 19-ти за втората инжекция?Според други публикации Лукрина се поставя на всеки 28 дена...
Аз си поставях Лукрина на всеки 28 ден и не съм имала кървене след започването му, но пък много момичета са писали, че е нормално да има имаш МЦ след първата.Ако нещо все пак те притеснява го обсъди с твоя лекар.

# 1 169
След първата инжекция е нормално да има кървене. И аз имах. След поставянето на втората инжекция, цикълът ми спря. На мен ми поставяха лукрина на 28 дни.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт