Август е вече, слънцето блести, стискаме палци, миличка Мари!

• 47 359
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Дано Бог ви е пратил на правилното място, при правилните хора!  Praynig Дано!
Кураж, миличка Марѝ!

# 106
  • Талант на 2012,2013 г.
Имам го куража и сила някаква имам, дето и аз не знам откъде...

На днешният ден моят татко имаше рожден ден. Чак сега се сетих. Цял ден не погледнах датите.

А мама милата се молила да не е на днешният ден... Че защо? Той ако можеше само щеше да му помогне...

# 107
Дано наистина е последното изпитание пред вас утрешният ден! Praynig

# 108
Дай Боже всичко да мине като по учебник ,и скоро само добри новини от вас Мари. Praynig Praynig Praynig

# 109
  • Варна
Мари цял ден стискам палци, дано всичко е минало успешно Чакам да ни зарадваш с добри новини.

# 110
  • Варна
И аз стискам, стискам, продължавам да стискам, чакаме новини миличка Мари  Hug

# 111
  • Талант на 2012,2013 г.
Операцията приключи в 16.00 часа.Премахнат е мехура, намерена е разсейка в дебелото черво, почистена, коремна стена почистена, но туморът се опитва да дълбае към кости и таз и трябва да се прави и лъчетерапия.

Не съм спокойна, напротив уплашени сме още повече...

Разсейките ме плашат...

# 112
Защо все изниква още и още???  Cry
Дано е за добро, МарѝPraynig Дано отиването ви точно там е за добро, да вземете необходимите мерки и да се свършат тегобите ви!
Не зная какво друго да кажа ...

# 113
  • Талант на 2012,2013 г.
 Hug Hug Hug

# 114
Мари миличка много добре те разбирам ,но трябва трябва да се продължи с лечението ,ах този живот ,колко е сложен ,колко неща човек трябва да преживее ,колко е лошо когато близък човек болен ,колко сили трябва има човек не знам .При мен също продължават здравословните проблеми . Cry
Силни прегръдки Мари  Hug Hug Hug,и мисли позитивно ,вярвам ,че накрая ще се оправи ,повярвай и ти мила. Praynig

# 115
Мари,  Hug
А самите доктори какво казват. Изглеждат ли обнадеждени? Говорят ли за това как виждат бъдещето? Как е съпругът ти след операцията? Как си ти? Знам, че сега не ти остава време да мислиш за себе си, но и това трябва, защото половинката ти ще има нужда от твоята опора!
 Гуш и кураж! Hug

# 116
  • Варна
Мари тъкмо преборите едното и изниква нещо друго. Щом трябва ще правите лъчетепария, дано да се свършат най-после тези неприятности. Силна  Hug и успешно възстановяване на съпруга ти след операцията.

# 117
Мари, за съжаление зная с какво се борите . . .
Желая ви много късмет и търпение!
Ще се моля за вас! Praynig Hug

# 118
  • Талант на 2012,2013 г.
Прибрахме се. Много изтощени, уморени, но с надеждата в очите. Операцията вече е налице. Започна възстановяването. След това... рано е да мислим за после... Нека поживеем ден за ден...

# 119
Марѝ  ......добре дошли у дома,заедноHug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт