Август е вече, слънцето блести, стискаме палци, миличка Мари!

• 47 358
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Мари  Hugи аз вярвам, че всичко ще премине успешно за вас! Още малко  Hug

# 91
Дано наистина това е последното изпитание! Praynig

# 92
  • Талант на 2012,2013 г.
Колко пъти си молихме... колко пъти плакахме, колко много страдахме...ТРЯБВА да е последното... Praynig

# 93
От другата тема разбрах, че утре го приемат в болница! Още веднъж - кураж, вяра и сили ви желая! Бог да е с вас! Praynig

# 94
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря. Утре го приемат. Hug Изследванията ще са няколко дни. След това ще е операцията. Rolling Eyes

# 95
  • Варна
Мари още веднъж кураж и всичко да премине успешно. Дано това вече е края на изпитанията и всичко лошо да остане зад гърба ви.  Hug

# 96
Много позитивна енергия от мен и силна прегръдка,Марѝ Hug Praynig!

# 97
  • Талант на 2012,2013 г.
Приеха го. Операцията най-вероятно ще е във вторник. Ще пиша допълнително за по-сигурно. До тогава е на очистителни и без храна. Sad

# 98
Без храна до вторник ли?!  Shocked

# 99
  • Талант на 2012,2013 г.
Да, Куини. Никаква храна. Ще му вливат системи. Не зная дали те ще притъпят чувството за глад... Много ми е мъчно, Куини, но зная, че нямаме друг избор. Стигнахме до тук. Съдбата през решето ни прекара... Какво ли не се опита да направи с нас...Сълзите ми текат на воля. Сега съм сама. Синът ни спи. И няма от кого да се пазя, кого да  нараня...

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 23:08 от Марѝ

# 100
Толкова много хора са с вас и ви мислят доброто, че няма как изходът да не е добър!  Hug
Просто още едно високо стъпало, което трябва да изкачите заедно ... А след това дано има само хубави неща за вас! Заслужили сте си ги!  Hug

# 101
Мари, венозното хранене съвсем успешно притъпява чувството за глад. От личен опит ти го казвам.  Hug Много досаден период е това да бъдеш постоянно закачен за системата и да капка тягостно и бавно по цял ден и нощ, но е за добро.
 Praynig Praynig Praynig за успешна операция на твоето любимо момче!  Hug

# 102
  • Талант на 2012,2013 г.
Хората са страшно много...Бих искала да прегърна всички, всеки един поотделно и да кажа:"Благодаря на теб, защото си човек, защото носиш човешкото в себе си и не е закърняло..."
Може би след часове ще бъда с една идея по-добре, не зная, но сега ми е толкова тежко, колкото не ми е било с години...
Зная, че лекарите ще направят всичко което трябва, вярвам и в добрият изход на операцията. но сега, когато го оставихме и влязохме у дома...празно ми е без него...Извини ме, Куини. Просто и аз съм човек и най-накрая "силната"жена трябва да изплаче някъде мъката си... Cry

Благодаря ти, Рони. Hug Heart Eyes Тази информация ми е безценна. Иначе не мога и аз да се храня. Гузно ми е аз да ям, когато знам, че той не може.

# 103
Малко ли ви е минало през главата, че да се извиняваш за каквото и да било ...
Мъчно ми е, че ти е толкова тежко, но пък може би в момента имаш нужда от това - да излееш мъката си. Да седнеш и да поплачеш без да натъжиш някого или да чуваш колко си силна и как трябва да гледаш напред. Потъгувай си сега и дано операцията да е началото на новия ви живот, в който няма място за лоши неща.

# 104
  • Талант на 2012,2013 г.
Малко остана. Утре е... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт